Újoncok - Mentorok

Day 5,684, 03:40 Published in Hungary Hungary by eMagyar Kongresszus

. Mentor cikk......……..........


Tartalom

Újoncok!
Mentorok

Kedves Játékostársak!


Jelen közlöny formabontó és eltér a hagyományos kongresszusi értesítőktől.
Ebben a cikkben találhatók az aktuális MENTOR játékosok, akikhez lehet jelentkezni. Akár ma, akár a kiadástól számítva bármikor, ha az illető még itt van.

Újoncok!

Ti, akik most kezdtétek, vagy mostanában újrakezdtétek, vagy 2kattból jönnétek vissza, vagy kissé elakadtatok - ez a cikk nektek szól.

Alább találhatjátok a Mentorok elérhetőségét.
E cikk kiadásának pillanatában ők a mentorok, mind megbízható, támogató, rutinos játékos. Keressétek a nektek szimpatikus mentort privátban, beszéljétek meg, miben tud segíteni, vállalni hosszabb mentorálást, átadni a tapasztalatát, esetleg anyagiakban a fejlődéshez.

Kérdezzetek bátran! Tőlük, bárkitől, barátfalon, pártfalon, századfalon.

MENTOROK
jankesz82


„Szívesen segítek (mentorkodok), leginkább kaját tudok majd adni, de idővel szerintem a fegyvertermelésem is pluszban lesz”


Haszontalan pkrusi


„Jelentkezem mentornak, kaja, fegyver és cc támogatás formájában.”


Kero One


"Támogatásokat tudok nyújtani (kaja, fegyó, ház, akármi), meg életvezetési tanácsokat (abban aztán nagyon jó vagyok, még a pszichológusom számát is megadom szívesen)."


PurgeControl


Nem nulláról induló játékost tud segíteni, aki nem baj, ha itt van már egy ideje. Repülőzés, cégezés témakörök az erősségei.


Gtopi


"Segítek bárkinek. Kezdőknek elsősorban, akár tanáccsal, akár szerény anyagi támogatással!"


Big Bambino


Lehetőség szerint a repülőzésben érdekelt játékos(oka)t mentorálna, amit adni tud : kaja, pénz, tudás, folyamatos motiválás, élni nem hagyás, fejlődés és aktivitás monitorozása, kiképzés fegyveres és verbális harcra egyaránt,.stb


baramis
 

„Időm függvényében és lehetőségeim szerint adok bárkink bármit, ami van. Nem vagyok őstag, de azért nah.… A jó tanács nem kerül pénzbe és 1 kis kaja sem.…”


Teleki Kolos


„Egy-két újoncot el tudok terelni saját forrásból.”


Magus79


D3 játék, fejlődés, ütéskoordináció.


1224333


"aki reszt vesz a hazprogramban es nalam rendszeresen tulorazik is annak segitek"


shawnkaa


Nála is lehet jelentkezni.


Attila14


"Én vállalom bárkinek a mentorálását, amennyiben belép hozzám dolgozni, s belép a századomba (a piaci feletti +1 alkalmankénti bér + egyéb juttatások). Párszimpátia nem számít.
Akit érdekel, jelezze üziben, hogy kitehessek ajánlatot."


Aki úgy érzi, támogassa őket. Ne ide, ne a konga ORG-ra vagy nekem küldjétek, hanem egyenesen a mentoroknak. A magam részéről az előző közlönyben leírtakat nekik küldöm. NE küldjétek vissza!

Ha újoncokkal találkoztok, akinek több segítség kell, mint néhány jó tanács egy poszt alatt, akkor irányítsátok ehhez a cikkhez, vagy direktben valamelyik mentorhoz.
Mentornak jelentkezni sem késő, századfalon, pártfalon, jelen közlöny komment-szekciójában, ahol van felület. Amennyiben valami változik, és még van mód szerkeszteni ezt a cikket, lesz update.

Köszönöm a figyelmet!

Üdvözlettel,
Defender of Ascalon (DoA)
Kongresszus elnök

Győr (főváros)
2023. június. 13
eRep day 5684