Ambient on/off

Join the new world

 

Új adományozási rendszer!

Day 1,636, 22:54 Published in Hungary Hungary by Hatuma

Változás állt be az adományozási rendszerünkben. Mivel Cornel Kleinnak sikerült orgot szerezni a század számára, ezentúl megoldható lesz, hogy 10 aranyos korlát nélkül fogadjuk az adományokat. A könyvelés is egyszerűbb lesz.

Itt található az org, és itt található az űrlap amit ki kéne tölteni.

Mivel közvetlenül nem lehet donatelni orgnak. Ezért valutát úgy tudtok küldeni, hogy megveszitek az org vasnyersijét a piacról 1 nyersi = 500 HUF áron, illetve ha Goldot szeretnétek juttatni, akkor valutát kell venni tőle 1 HUF = 0.5 Gold árfolyamnál.

Eddigi adományok itt

Eddigi adományaitokból sikerült többek közt egy q5 fegyvercéget felhúzni, itt most szociális munkások dolgoznak megközelítőleg ingyen. A termelés eladjuk, Q6 tankot veszünk belőle, amik reggel illetve este 10kor KCS(Koncentrált Civil Sebzés) alatt osztásra kerülnek. Célunk, hogy felfejlesszük a céget a következő cégfejlesztési akciónál q6ra, így valószínűleg sikerül majd a KCS tank ellátását megoldani.

 

Comments

DiuLA
DiuLA Day 1,636, 23:06

2. vote az enyém. És így mindenki számára látható lesz mikor mennyi pénz van pontosan az orgnál és tessék jelezni mikor ki mennyit vett ki és mire költötte!

CIVILEK HAUU

TemujinBC
TemujinBC Day 1,636, 23:24

o/

Alexandross
Alexandross Day 1,636, 00:02

o7

Hadjad
Hadjad Day 1,636, 00:22

vote, hajrá civilek!!!

Cornel Klein
Cornel Klein Day 1,637, 02:33

Vote!

 
Post your comment

What is this?

You are reading an article written by a citizen of eRepublik, an immersive multiplayer strategy game based on real life countries. Create your own character and help your country achieve its glory while establishing yourself as a war hero, renowned publisher or finance guru.