Ambient on/off

Join the new world

 

[House of Hasa] Rezultate te jashtezakonshme!

Day 1,912, 05:25 Published in Albania Republic of Macedonia (FYROM) by Kris the Intriguer


U be 1 jave qe "House of Hasa" eshte themeluar si MU. Gjate kesaj jave MU-ja jone ka arritur te shkoje larg, duke krijuar nje influence te konsiderueshme e duke ja kaluar dhe shume MU-ve te tjera te vjetra e te njohura.

Diten e djeshme u arrit rekord ne influnce dhe ne vrasje. Kemi bere mbi 1200 kills (duke kapur vendin e peste per kills) dhe 20 milion damage (vendin e katert per damage).
Ja dhe tabela ku tregon demin e shkaktuar nga MU-te diten e djeshme

Pra sic mund ta dalloni kemi lene prapa shume te tjere, disa prej te cileve jane MU mjaft te njohura.

Ja nje tjeter tabele, kesaj rradhe ku paraqitet demi i shkaktuar nga ne gjate ketyre 7 diteve ekzistence


Ne total gjate ketyre 7 diteve kemi bere 76.2 milion dmg.
Numri i anetareve te MU-se eshte 30 per momentin, megjithate me keto ritme numri do te rritet, rrjedhimisht dhe influenca dhe demi yne.
Kushdo eshte i mireseardhur. Thjesht behuni member i "House of Hasa" dhe vendosni avatarin tone. Mos harroni qe supplies i japim ne baze te kills qe keni bere:

25-49 kills = 5 Q7 weapons
50-74 kills = 10 Q7 weapons
75-99 kills = 15 Q7 weapons
+100 kills = 20 Q7 weapons

Kjo ishte gjithcka per momentin 🙂
 

Comments

RadeciVV
RadeciVV Day 1,912, 05:29

v
suksese

Peja001
Peja001 Day 1,912, 05:29

😮 😮 😮 a krejt qeto MU i kem a?

Kris the Intriguer
Kris the Intriguer Day 1,912, 05:35

po, 22 MU ka ne total Shqiperia 🙂

CmenduriaMB
CmenduriaMB Day 1,912, 06:03

V suksese dhe urime per punen!

Endrit zekaa
Endrit zekaa Day 1,912, 09:29

Suksese
vote and sub

Cerciz.Topulli
Cerciz.Topulli Day 1,912, 09:39

Mos rrej mer burr egovi nuk puno ka 20 dit 😛

Cerciz.Topulli
Cerciz.Topulli Day 1,912, 09:39

: P

Erlindi
Erlindi Day 1,913, 21:59

ka filluar qe dy dit te punoj 😛

MDejzi
MDejzi Day 1,912, 10:08

Siq shihet ne Albanian Elites qenkemi se paku 100 milion dmg para Mu-ve tjera,qe do te thote qe ne bejme me se paku 50% te gjithe DMG qe ben Shqiperia brenda dites.
Pergezoj Familjen Hasa me MU-ne e saje,ato kills qe i beni jane nje tregues shume i qarte se si MU jeni mjaft aktiv,ajo ka rendesi te madhe,o7 dhe suksese te metejme 🙂

MDejzi
MDejzi Day 1,912, 10:11

http://prntscr.com/sm4k1

Dardan N81
Dardan N81 Day 1,912, 11:37

V

Zzo0mlesS
Zzo0mlesS Day 1,912, 13:33

A e din kush se e kujt eshte ajo Mu-ja ne shitje ??

Corps3 SS
Corps3 SS Day 1,912, 15:42

ALBANIAN ELITE UNIT mdfkzzzzzzzzzz

enzq
enzq Day 1,912, 16:00

V Urime Kuqo 😛

Catatumbo
Catatumbo Day 1,913, 23:59

Kristaq jeni te mrekullushem vlla 🙂 Vetem vazhdoni 🙂

Carpe Diem 1
Carpe Diem 1 Day 1,913, 11:12

vote and sub (y)

kushtrimzz
kushtrimzz Day 1,913, 12:12

o/

 
Post your comment

What is this?

You are reading an article written by a citizen of eRepublik, an immersive multiplayer strategy game based on real life countries. Create your own character and help your country achieve its glory while establishing yourself as a war hero, renowned publisher or finance guru.