[HK]Riadó és MU verseny

Day 2,072, 00:28 Published in Hungary Hungary by Hadugyminiszterium


Üdvözlet bajtársak!

A mai nap több témával is foglalkoznunk kell.

1. Felkelések

Először is a kongresszusi választások közeledtével a gyarmatainkon masszív felkelések indultak. A felkeléseket amerikai katonák indították és ahogy várható volt Wyoming RW-t akarják megnyerni. A csata jelenleg még az amerikai félnek kedvez, de remélhetőleg a nap további részében győzedelmeskedünk. A másik két felkelést Kárpátalján és CBE régióban simán lehozzuk.

Wyoming megvédése mellett hamarosan elindul a Mexikó elleni támadásunk amit remélhetőleg szövetségi támogatással megnyerünk és koncentrálhatunk a felkelésekre.


2. MU verseny II

Az adminok tegnap bejelentették, hogy második alkalommal is lesz katonai alakulatok közötti verseny. A szabályokról szóló részt jelenleg fordítja az oktmin. Amint lesz információnk frissítjük a cikket.

A MU verseny szabályzatának fordítása az Oktatási minisztériumtól.

Ahogy ígértem elkészült a mozgósítási terv a MU verseny idejéjre. A tervet egy hetes egov4you sebzés alapján készítettem. A cél az, hogy 3 MU is bejusson a TOP50be. Mivel a Székely Légió a multkor lemaradt most őket tettük első helyre a támogatottak listájában.


3. Zsoldváltozás

Az előző hónapban bevezetett zsoldrendszert folyamatosan foltozgatjuk mivel számos anomáliát fedeztünk fel benne. Az egyik az első másodpercekben ledobott bomba hatása volt. Mivel az első fél percben nem frissül a kötél a ledobott 2-3 bomba 50%-os kötélbe zuhan. Ezt kiküszöbölve a pulse késleltetve 1 perc után számol csak kreditet.
A tíz fős minimum és az osztályonkénti szorzó továbbra is él. A további változtatásokról ha lesznek tájékoztatni fogunk mindenkit.

4. Gyorstalpaló II. : Prioritások

Az első általános gyorstalpaló mellé elkészült a második rész is, amelyben a prioritások beállításához kapnak segítséget és tanácsokat a kezdő HM-ek és hadügyi dolgozók. A gyorstalpalót itt tekinthetik meg az érdeklődők.

5. HM weboldal

Hasonlóan a szocmin weboldalhoz a Hadügyminisztérium is saját weboldalt fog kapni Heartlesspirate jóvoltából. Az oldal még nincs kész de egy promo képet meg lehet tekinteni itt: http://hm.fortu.hu/hu/


Dacicus Maximus