[HK] Leköszönő (Cicus edition)

Day 5,557, 09:09 Published in Hungary Hungary by HadugyminiszteriumÜdvözlet bajtársak!


Először is szeretnék köszönetet mondani a kormánytagoknak és az elnöknek, hogy egész hónapban aktívan részt vettek a hadügyi irányitásban. Nehezen vállalta el ennek ellenére earthperson kiválóan teljesítette elnöki feladatait. Külön öröm volt látni, hogy többször az élre állt és erőforrást nem sajnálva mentette a köröket. Ugyanez igaz mindenkire: heroine, WasssDorong, clawy, szasziii, pirospaprika mind úgy érezhették, hogy egy léket kapott ladikban eveznek miközben próbálják a vizen tartani a hajónkat. Ennek ellenére nem adták fel és rengeteget dolgoztak.

Külön köszönet a GMnek zoleekanak, aki mint minden HM tása megpróbálja kézben tartani a költekezést és figyel a kasszára amit mi amúgy szemrebbenés nélkül költünk. Igyekeztünk, nem leüríteni a kincstárat. A COra kiadott pénzeket is igyekeztünk kordában tartani.

Itt lehet megtekinteni a havi CO-zást. Hungarian Supreme Command - Ernst von Jacob
Hungarian CO Foundation heroine17


Ebben a hónapban nehéz kihívás állt előttünk. Hazánkat teljesen elfoglalta az Asteria WTD kivételével amit jelenleg is csak úgy tudunk tartani, hogy folyamatosan cserélgetjük a szövetségeseinkkel. Viszonylag hozzú ideig tudtuk manőverekkel távol tartani a románokat és az USA-t, viszont szépen lassan észak felől legyűrve a szlovákokat bekerítettek minket. Pozsony elfoglalása azért volt fontos, hogy egy kolumbiai AS-t eltérítsünk.

Közben északon megjelentek a svédek, délről pedig közeledik Bulgária is.

Sikernek könyveljük el, hogy teljes kongresszusunk lehetett és a kincstár is 40 millio CC felett maradt.

A szövetség sajnos nehéz időszakon megy át. Az inaktivitás egy ideig szembetűnő volt. Most talán kezdenek ébredezni és tervezgetni. Viszont annyit elmondhatok, ebben a hónapban a magyar képviselet volt a legaktívabb szövetségi szinten.
Legjobb kooperáció Boszniával volt. Sokat segítettek ezen kívül a szlovének, horvátok, argentinok és a szlovák diaszpóra és a szlovák diktátor.

Amennyi erőnkből és tudásunkból kitelt megtettük. Sajnos a harapofogó egyre inkább bezárulni látszik és egyre kevesebb a manőverezési lehetőség.

További jó játékot mindenkinek,
EvJ/DM/HM/SVR0