[HK][2013.05.14.] MU verseny

Day 2,002, 04:24 Published in Hungary Hungary by Hadugyminiszterium


Fontos közleményre szeretném felhívni a századok figyelmét: a játék alkotói által szerkesztett blogon egy friss közlemény jött ki a 2000. napi eredményeket kommentálva. Ma pontosították a feltételeket:Magyarul szerdától sebzésverseny fog indulni az MU-k között. Egy hétig tartó verseny lesz, és kizárólag sebzést fog figyelembe venni. Valószínűleg fognak adatokat közölni a részeredményekről, de addig is használható adatforrásként aVie egov4you oldala.

Csak akkor számítják a katonák sebzését, ha a Daily Ordert teljesítették aznap, ez tekinthető egyfajta beugróként.

A legjobb 50 alakulat a világban 3x DO jutalmat és orgot fog kapni.

A nemzetközi és hazai legjobb három alakulat érmet fog kapni a profiloldalára, valamint a legtöbbet sebző három ember pedig csokikat.

A hadügy segíteni szeretné a versenyt, ezért amennyiben nem lenne DO-s csata, úgy felkelést fogunk indítani valahol.A minisztérium elkötelezett szándéka az, hogy minden magyar honfitársunknak biztosítsuk a lehető legjobb eredményt a realitás figyelembe vétele mellett. A verseny egyrészt érint presztízskérdéseket, másrészt a várható haszonról is szól.

A minisztérium úgy látja, hogy a nemzetközi top 50 alakulatba csakis akkor juthat be magyar század, ha a jelenleg meglévő MU-kat a verseny idejére formálisan összevonjuk.

Éppen ezért felvettük a kapcsolatot a Magyar Civilek Csapata vezérkarával, és megegyeztünk, hogy ők lesznek az összevont MU megtestesítői. Ígéretet tettek arra, hogy rendszeres DO állítással aktívan fogják segíteni a katonák fejlődését céljuk elérésében.

Aki szeretné a napi 3x-os DO jutalmat felvenni, illetve a verseny végén a csokijutalomban akar részesülni, az kérem, hogy lépjen be a Magyar Civilek Csapatába.

Az átlépés egyáltalán nem kötelező, ez csak egy állami kezdeményezés, hogy akik szeretnének a jutalomban részesülni, azok célja biztosítva legyen. Ha valaki úgy véli, hogy az állam nem látja jól az aktuális helyzetet és nem a Civilekben lát esélyt akkor az mehet még a Magyar Légióba vagy a Székely Légióba. Mindkettőnek reális esélye van bejutni nemzetközi szinten a TOP 50-be, hajrá!

Mindenkinek eredményes versenyzést és izgalmas csatákat kívánok!