Ambient on/off

Join the new world

 

[HK][2013.02.04.] Southern Finland, Dobrogea

Day 1,901, 14:27 Published in Hungary Hungary by Hadugyminiszterium


A románok támogatása meggyengült az EDEN-ben, éppen ezért ezt kihasználjuk és támadást intézünk ellenük, cél az olaj. Hétfőn és kedden keményebb csatákra számíthatunk részükről, mindenki figyeljen oda ezekre.
Elindult a belorusz régiócsere ötödik fázisa és megtámadtuk Minskayat. Ez a megállapodástól eltér, számomra még ismeretlen okból kifolyólag követhezhetett be, hogy holnap reggelre nem szarvasbónusszal ébredünk. Mindenesetre Brestskayat felszabadítjuk, és támadjuk majd Homelskayat. Bővebben a régiócserét taglaló számban olvashattok.
Alterpulse használat
- Telepítsd fel a kiegészítőt a leírás alapján!
- Bal oldalon lévő ablakban használd a Napiparancs megjelenítését!
- Üss a Napiparancsban megadott csatákban!
- Kövessed saját és százatársaid ütéseit a főoldalon található linkek segítségével!
- A kreditszámításról itt találsz leírást
- A hasznos mutatóról itt találsz útmutatót
- A negatív prioritás alapértelmezés szerint minden prioritásos csata ellenkező oldalára számolt kreditet levonja a rendszer. Tessék odafigyelni - különösen felkeléseknél - melyik oldalon harcolunk

Fontos információk új katonáknak
- Csatlakozz egy Military Unithoz, hogy az Daily Orderrel, ellátmánnyal, tanácsokkal láthasson el!
- Ismerd meg a jelenlegi harcmodul működését!
- Fejlesszed alap tréning-centered, hogy több erőt kapj naponta! (Ne szórjad az aranyadat el!)
- 50-52% állású csatákban harcolj!
- Teljesítsed a Daily Orderedet, és zsebeld be az érte járó jutalmat!

← Kapcsolódj fel a mibbiten keresztül a Rizon szerverére! Kérjél bátran segítséget a minisztérium munkatársaitól, csatlakozz a reguláris katonák szobájához!

karaj22
 

Comments

Alexandross
Alexandross Day 1,901, 14:30

Első

praetorianus74
praetorianus74 Day 1,901, 15:37

Csak egy egyszerű kérdésem lenne:

Akkor most mit is kapott Magyarország azért, hogy hagytuk, hogy Románia talpra álljon?
Ugye, nem az a válasz, hogy semmit?

És hogy az olajbónuszon kívül semmi más nem volt a tarsolyban?

India'n
India'n Day 1,902, 00:32

Praet, az egyszerű válasz: SEMMIT!
Ja és adtunk nekik halat! 🙂 Meg pár napra sót is!

Eheslo
Eheslo Day 1,902, 00:38

Ismét kiderült, hogy a halott beszart, ics és a jeticsicska zombijaik a semmiért feküdtek le a jeti haverjaiknak, sokadjára feláldozva becsületet, tartást, megszerzett bónuszokat, bármit.

A jetik (szemben a nekik ajándékozott +20% fegyverbónusz esetével, ahol legalább jelképes fél napi adóbevételnyi pénzt vetettek a magyar csicskáiknak a kapott bónuszért cserébe a jeti gazdáik) lényegében a semmiért kaptak a magyaroktól átjárót a dugába dőlt kalandjukhoz (nem mellékesen a keleti átjárónélküliség miatt támadtak minket hátba, legalább is ezt hazudta ics és a jeti gazdája).

Az oroszoktól megszerezhető olajbónusz ígérete ics ordasan hazug átverése volt, a ruszkikk tabuk, sosem mertek velük szembeszállni, még akkor is csicskáztak nekik, mikor az oroszok 300-an követelőző taknyos bébik voltak, mi meg az indonézekkel világot végigverő bajnokok, akkor a vasat, olajat és ezzel a magyar fegyveripar alapjait játszották a semmitérő "szövetséges" ruszkik kezére.
De semmi nem változik, hiába telnek az évek: ugyanazok a tolvajok lopnak, ics ugyan úgy hazudik a fékerek fékfarmjai pedig biztosítékai a változatlanságnak, leválthatatlanságnak és persze tanuljátok meg, hogy bárki: jetik, tótok, csehek, labancok, szlovének, oroszok, bolgárok, rácok, polákok, makik érdekei fontosabbak, mint a magyaroké.

Mert megérdemlitek, ha hagyjátok ezt.

Hatuma
Hatuma Day 1,902, 01:04

illene egy Magyar Közlöny cikket kiadni a jelenlegi román-magyar-orosz(cot) helyzetről, akkor nem az lenne, hogy a levegőbe szidjuk a kormányt, mert rosszul tudjátok, stb. Ha nem akarjátok elmondani mi a helyzet kénytelenek vagyunk a legrosszabbat feltételezni.

SzuperPandamaci
SzuperPandamaci Day 1,902, 01:50

Nehéz ezt leírni de most az 1x Eheslo +1
Viszont, szerintem ez nem ICS sara, amennyire én tudom nem rajongott különösebben ezért a kienegdjük a románokat akcióért, de mint kommunikációs min. nemsokat tehetett ellene. Érdekes, hogy erre az esetre nem készült fel a kormány. Sehol nem lett említve, hogy ha befuccsolnak a jetik, milyen kárpótlást kapunk azért hogy pár napra odaadjuk a bónuszaink nekik az átjáróhoz. Nem ártott volna ezt is valahol letárgyalni velük. Így megint mi jöttünk ki vesztesként, sokadjára és ez már kezd unalmas lenni...

kinagbo
kinagbo Day 1,902, 02:07

Azon nem gondolkodtatok még el, hogy a ruszkikat is át lehetne engedni Tauridán a yetikre? hmm? Ha már egyszer át lett engedve ellenség úgy hogy semmi hasznot nem hozott, még 1 már senkinek se számít. dnw választásokig még bőven meg tudja oldani, hogy bukjuk megint. : D

Eheslo
Eheslo Day 1,902, 02:10

Hatuma, mit tudunk rosszul?
Befuccsoltak a jetik? Be.
Odadobtuk a bónuszokat nekik ingyen, hálából azért, mert hátbatámadtak minket, megszegve az érvényes NAP-ot? Igen.
Lesz oroszoktól olajunk, ahogy eltervezték a zombik? Nem.
Lett hasznunk bármi ebből a csicskázásból amit a jetik kedvéért belállaltak a csicskáik? Nem.
Lett kár a jetiknek csicskázásból? Igen. Jetik oldalán harcoltak a zombik megint a magyarok ellen, a jetik elleni harc a magyaroknak negatív prióra volt állítva. Bónuszokat buktak a magyarok napokra.

Még valami, te milyen "hivatalos" közlönyt akarnál?
Ez nem egy az eállamot hatalmukba rohadva megszálló ics bábjai által kiadott Hadügyi Közlöny, ez itt valami magánújság, félinformációkkal?

praetorianus74
praetorianus74 Day 1,902, 03:32

Amúgy azt nézem, hogy a közlöny módosítva lett.
Az a pár sor, amiből megtudhattuk, hogy a román hősök lepattantak az orosz medvéről, és ezzel eldőlt, hogy nem lesz olajunk, eltűnt a közlönyből.

Ez is megérne egy misét, ez a hozzáállás.
A problémával való szembenézés helyett a probléma szőnyeg alá söprése és a sunnyogás.
Ebben nagyon jók vagyunk.....

Mate80
Mate80 Day 1,902, 04:32

Ha már folyamatosan üzletelünk a románokkal, miért nem kérünk tőlük olajat (Bánát, Erdély, Muntenia)? Cserébe kaphatnának halat és vasat (Bassaraibia, Podolia).

poncso
poncso Day 1,902, 05:31

Amúgy miért is hallgat a kormány? Talán elfelejtjük mi történt? Ilyen sokáig tart kitalálni valami paraszt vakítást, hogy ez egyébként jó volt nekünk?

viktor127
viktor127 Day 1,902, 08:05

v+sub 5000 o7

lovasz
lovasz Day 1,902, 13:16

Két helyen aláznak minket, kérem korrigáljanak majd úgy, hogy sehova ne menjen túl sok gyepa.

Problémás csaták:
Románok (national enemy)
http://www.erepublik.com/hu/military/battlefield/38168
Fehér oroszok:
http://www.erepublik.com/hu/military/battlefield/38180

Peter Palus
Peter Palus Day 1,903, 00:36

Sebaj most megyünk a Minszki Bónuszért ! Ami egy búzát jelent , na de az meg van , de sebaj, azért jó volt Homelskayát elsőnek felszabadítani , legalább kapott egy pár aranyat egy pár haver. Végül is szép eredménnyel zár ez a barom kormányunk, bónuszt nem szereztünk , de legalább a román szava-szegést, keblünkre öleléssel megtoroltuk. Aztán átswappoltattuk "szegény" románokat a bónuszainkon , hogy menjenek játszani, majd ismét kibasztunk magunkkal , hogy egyből a swap orosz oldalát vettük vissza , végül pedig megalázkodtunk a fehéroroszok előtt akiktől 1 hét alatt 1 kurva bónuszt nem tudtunk szerezni. Gratulálok , ezek után mit magyarázkodjon ez a kormány ? De sebaj legalább a következőben is ugyanazok a barmok fognak maradni. Persze nem csak a hadügyi tervekkel volt gond , pl: a kormány kommunikációja, (főleg a végére) már a béka segge alatt maradt (ennyi baromságot még ICS sem bírt kimagyarázni), és persze a külügyes csapat is jól vizsgázott pl: lengyel barátaink , is úgy vonultak ki Romániából ,mintha csak nekünk készítenék a helyet. Végül pedig ha van bőr a jelenlegi kormány pofáján , akkor azt ajánlom hogy rohadt gyorsan küldjék be az potyán szerzett goldjaikat mondjuk pl.a szocmin alapba , mert semmi hasznosat nem tettek érte.

drago.14
drago.14 Day 1,903, 04:37

@Peter Palus: Nem vagyok tagjaa jelenlegi kormánynak, de jelezném, hogy bónuszaink a helyén vannak. Ha olvasnál Magyar Közlönyt, akkor tudnád, hogy mikor lesz szarvas a Fehéroroszoktól. Ott le van írva a részletes terv.

Klopimida
Klopimida Day 1,903, 06:50

Javítsatok ki, ha tévednék, de ha jól látom éppen megszegjük az általunk létrehozott Nap-ot....

fipil10MKD Day 1,903, 11:45

Comment deleted

Peter Palus
Peter Palus Day 1,904, 00:30

Értem én a tervet , csak fel nem foghatom ,hogy minek 6 nap 1 terület megszerzéséhez... Ezt az RW-s játékot játszhattátok volna más Fehérorosz területtel és akkor folyamatosan lett volna búza...

 
Post your comment

What is this?

You are reading an article written by a citizen of eRepublik, an immersive multiplayer strategy game based on real life countries. Create your own character and help your country achieve its glory while establishing yourself as a war hero, renowned publisher or finance guru.