Ambient on/off

Join the new world

 

[HK][2013.01.31.] Donbas, Homelskaya, Thessaly

Day 1,898, 00:13 Published in Hungary Hungary by Hadugyminiszterium


Véget ért a román swap minket érintő része, mostantól minden román csatában harcolni kell magyar oldalon teljes bevetéssel. A románok beadták az orosz NE javaslatot a megbeszéltek szerint, és mennek tovább. Elindult Donbas ellen a román támadás, védjük is meg és utána visszavesszük a hidat.
Lezárult a belorusz régiócsere második fázisa, a 24 órás támadási időt kivárva beütöttük Homelskayat. Ennek vége után 24 órát kivárva fogjuk támadni a következő régiót és fel fogjuk szabaditani Homelskayat. Bővebben a régiócserét taglaló számban olvashattok.


Felhívás

Ludovika program

Ernst von Jacob által meghirdetett programnak megfelelően a kormány újjáéleszti a Ludovika programot, melynek keretében a kezdő játékosok fejlődését szeretnénk elősegíteni. A program lényege az, hogy a tehetős és régóta játszó pártfogók étellel és fegyverrel támogassák a fegyverhordozójukat, akit maguk mellé kapnak. Emellett természetesen még hasznos tanácsokkal és útmutatással is szolgálnának a fiatal játékosoknak.
Ahhoz, hogy a program beinduljon pártfogókra van szükségünk. Erre jelentkezni a következő formban lehet http://tinyurl.com/8zvh3og


Alterpulse használat
- Telepítsd fel a kiegészítőt a leírás alapján!
- Bal oldalon lévő ablakban használd a Napiparancs megjelenítését!
- Üss a Napiparancsban megadott csatákban!
- Kövessed saját és százatársaid ütéseit a főoldalon található linkek segítségével!
- A kreditszámításról itt találsz leírást
- A hasznos mutatóról itt találsz útmutatót
- A negatív prioritás alapértelmezés szerint minden prioritásos csata ellenkező oldalára számolt kreditet levonja a rendszer. Tessék odafigyelni - különösen felkeléseknél - melyik oldalon harcolunk.
Fontos információk új katonáknak...
- Csatlakozz egy Military Unithoz, hogy az Daily Orderrel, ellátmánnyal, tanácsokkal láthasson el!
- Ismerd meg a jelenlegi harcmodul működését!
- Fejlesszed alap tréning-centered, hogy több erőt kapj naponta! (Ne szórjad az aranyadat el!)
- 50-52% állású csatákban harcolj!
- Teljesítsed a Daily Orderedet, és zsebeld be az érte járó jutalmat!

← Kapcsolódj fel a mibbiten keresztül a Rizon szerverére! Kérjél bátran segítséget a minisztérium munkatársaitól, csatlakozz a reguláris katonák szobájához!

karaj22
 

Comments

AdmiraIis
AdmiraIis Day 1,898, 00:21

Pertamaxx \o/

fischer2
fischer2 Day 1,898, 00:28

miért várjuk ki a 24 órás támadási időt Homelskaya-ban? Van valami taktikai magyarázata, vagy csak szimplán így szól a megállapodás?

karaj22
karaj22 Day 1,898, 00:33

megállapodás része, legyél kedves olvasd el a lebonyolitásról szóló közleményt:
http://www.erepublik.com/en/article/-hk-2013-01-27-a-belorusz-r-eacute-gi-oacute-b-eacute-rl-eacute-s-lebonyol-iacute-t-aacute-sa-2202031/1/20

Gomboc.Artur
Gomboc.Artur Day 1,898, 00:41

egyetértek fischer2-vel.
Ja és már a megállapodásban sem értettem ezeket a 24 órás kivárásokat.

Miért nem ütjük be most, aztán utána ping-pong (támadunk vesztünk, támadnak nyerünk), amíg nem tudnak NO NE-t, meg még békét kötni?

fischer2
fischer2 Day 1,898, 00:41

te meg azt olvasd el, amit kérdeztem, legyél kedves. Én elolvastam a hadművelet lebonyolítását, ezért kérdeztem, hogy ennek van-e valami értelme, vagy csak a bürokrácia.

Gomboc.Artur
Gomboc.Artur Day 1,898, 00:42

Ha most támadnánk, akkor már ma lenne szarvas bónuszunk...

csimporka
csimporka Day 1,898, 00:53

Egyszerűbb lenne ha a jetik Máramarost átpasszolták volna nekünk, a szívességért cserébe hogy kiengedjük őket.......

hupakolas unokaja gazsi
hupakolas unokaja gazsi Day 1,898, 01:17

az már túl egyszerű lenne:)

Joz76
Joz76 Day 1,898, 03:09

Igaz, én sem értettem, hogy mi értelme a 24 órás kivárásoknak. Gondolom, hogy kevesebb csata legyen, mire tudunk békét kötni (1 hétig kötelezően él az NE, amíg van valamelyik országnak területe), bár ezért nem látom ennek nagy jelentősségét.

Joz76
Joz76 Day 1,898, 03:16

Egyébként vicces a HK átirogatás, bekérdeztem kommentben, hogy miért volt egy Brazil RW 3 csillagos prió (sok pénzért utazós), erre most visszanézve, a kommentre nem válaszolt senki, sőt az akkori közlönyből ki is került ez a csata.

Hgmg
Hgmg Day 1,898, 03:54

Ugye Taurida gyorsan visszajön, nem úgy, mint a lengyelek miatti csere-berénél..

fischer2
fischer2 Day 1,898, 04:39

Hgmg: a remény hal meg utoljára... = ) De mivel románok még nem adtak be török NE-t, egy ideig még biztosan el fognak vesztegelni Tauridában. Főleg hogy még a kezdeményezést is "vissza kell kapjuk", mert gondolom románoktól szeretnénk vissza venni a területeket,nem pedig ukrán rw-ken keresztül. Sajnos a swap részleteiről nem sok tájékoztatást kaptunk, lehet még Donbast is el akarják majd foglalni, és onnan támadni Oroszországot. Én mindenesetre továbbra sem értem, hogy miért várunk Homelskaya betámadásával.

buszvezeto
buszvezeto Day 1,898, 04:39

En is kivancsi vagyok, hogy a romanok vissza adjak-e a napokban atengedett regiokat ...

Joz76
Joz76 Day 1,898, 09:04

Fischer2: A románok egyelőre nem adhatnak török NE, de ha elfoglalták Tauridát, akkor sem tudnak rögtön adni oroszt. Az oroszokra fognak rámenni (ez volt közlönyben), de ha beadsz NE-t, akkor csak 1 hét múlva tudsz másikat adni, vagy békét kezdeményezni, kivéve, ha az ellenségnek elfogyott a területe (eltörölted), mert akkor azonnal mehet az új NE. Mivel mi nem leszünk eltörölve, ezért a románok ki kell várják az 1 hetet tauridában (esetleg addig visszafoglaljuk Bassarabiat), úgyhogy gyors salétrom bónuszra ne számíts. Ha megvan nekik Taurida, akkor a 24 órás auto attack miatt lesz pár oda-vissza csatánk, amit egyik fél sem fog eröltetni.
Azt hiszem kommunikációban a végére megint lett erős ez a kormány sem. Ezeket nekik kéne megválaszolni, nem nekem, egy civilnek : (

fischer2
fischer2 Day 1,898, 09:11

Joz76: bocs, török helyett orosz NE akart lenni. Amúgy románoknak nincs magyar NE-je, szóval szerintem nincs akadálya, hogy beadják Oroszországra (ha csak az nem, hogy 5 nappal ezelőtt beadtak egyet Lengyelo-ra, ami végül le lett szavazva). Szóval ha meglesz Taurida estére, akkor technikailag szerintem már ma este megtámadhatták volna NC-t, ha időben beadták volna az NE-t,de javítson ki valaki, ha tévedek.

Sobamogera
Sobamogera Day 1,898, 11:00

A területcserére miért nem elég a románoknak csak 2 régió?
Miért van meg a többi eredeti területük? Értem én hogy nekünk kuss, mert az a polákoké, de mi lesz a mi területeinkkel amit swappolni adunk?

fischer2
fischer2 Day 1,898, 12:53

Még mindig kíváncsi vagyok, hogy miért várjuk ki mindig a 24 órát?? Románok miért nem támadnak rögtön? mi miért nem támadtunk rögtön?

fischer2
fischer2 Day 1,898, 12:54

és karaj22 ha azt akarnád válaszolni, hogy azért, mert az előző cikkbe ez volt írva, akkor kérlek szépen inkább tartsd magadban! = ]

Best.Matt
Best.Matt Day 1,898, 13:15

buszvezeto +1

karaj22
karaj22 Day 1,898, 13:38

A fehéroroszok nem akartak törlést, tehát ki kell várni a békekötés lehetőségét, ami 7 nap.
Innentől kezdve jobb lenne, ezt minél kevesebb csatával hozni, hogy minél kevesebb RW-re kelljen költeni. Minél többet várunk, annál kevesebb csatát tudunk indítani. Ez a későbbiekben is így lesz, tehát a 24 órát mindig ki fogjuk várni.

Gomboc.Artur
Gomboc.Artur Day 1,898, 14:42

a keveset csata elfogadható érv. de a sok csatából sehogy se következik a sok rw. miért kéne megnyernunk egyet is homelskaya után?

Joz76
Joz76 Day 1,898, 21:44

Gomboc.Artur +1 Az első csatát fehéroroszok ellen lehetett volna azonnal indítani, utána meg kivárni a 24 órákat, és negatív prio-t adni a támadásunknak, hogy ne menjünk tovább, és jöhetett volna a mindkét féltől sikertelen ping-pong a békekötésig. Na mindegy.

Joz76
Joz76 Day 1,898, 21:50

Egyébként jetiknél kőkemény szavazattartás van, eltelt 11 óra, és 0-0. Érdekes lesz, ha nem megy át az orosz NE. Egyébként meg bassarabiat meg már bőven támadhatnánk, gondolom hidat nem ígértünk nekik, csak áthaladást. Ha meg igen, akkor ez a világ legrosszabb külügyes lépése volt.

karaj22
karaj22 Day 1,899, 00:31

a jetiknél nem szavazattartás van, hanem nincsen kongresszusuk, csak az elnök szavaz

fischer2
fischer2 Day 1,899, 00:33

Joz76: nincs román kongresszus, szóval nem tudom, ilyenkor hogy működik a dolog, de Valahian tényleg így tervezte, akkor gondolom ő dönt egyszemélyben. Amúgy még előbb meg kell védenünk Donbast, hogy mi támadhassuk bassarabiat.

 
Post your comment

What is this?

You are reading an article written by a citizen of eRepublik, an immersive multiplayer strategy game based on real life countries. Create your own character and help your country achieve its glory while establishing yourself as a war hero, renowned publisher or finance guru.