Ambient on/off

Join the new world

 

[HK][2012.12.13. 01:00] Tabuk*, Louna-Eesti*

Day 1,848, 04:50 Published in Hungary Hungary by Hadugyminiszterium


1844. naptól kezdve az ünnepek miatt növelték a támadásra szánt időtartamot 24 óráról 72 órára.Szép napot kedves olvasók!


Először is szeretném megköszönni mindenkinek, hogy ilyen fegyelmezetten követte a parancsot és gond nélkül át tudtuk adni Bukovina régiót az oláhoknak. A következő támadás Bukovina utan 72 orával fog bekövetkezni NGP régióban amit már meg kell védenünk. Reményeink szerint sem Wallachia sem az EDEN nem fogja erőltetni a támadást.

Általános készültséget rendelünk el következő lengyel-török csata idejére ami a mai nap folyamán be fog következni. Megkérek mindenkit, hogy amint elindult a támadás ide üssön és figyelje az osztásokat.

A szerbek folytatják hadjáratukat a franciák ellen. Egyelőre ellenállás nélkül foglalják el a régiókat.Kérés a MU parancsnokokhoz!

Töltsétek ki az alábbi helyen elérhető listát azoknak a tiszteknek a nevével, akik a #kaszino szobába fognak bejárni. Írjátok be a MU nevét, a parancsnok nevét és a tisztek (4 fő) IRC neveit. A dokumentumot a tiszti szobában a topicban találjátok vagy írjatok a HM orgra és elküldöm a linkjét.


Felhívás

Ludovika program

Ernst von Jacob által meghirdetett programnak megfelelően a kormány újjáéleszti a Ludovika programot, melynek keretében a kezdő játékosok fejlődését szeretnénk elősegíteni. A program lényege az, hogy a tehetős és régóta játszó pártfogók étellel és fegyverrel támogassák a fegyverhordozójukat, akit maguk mellé kapnak. Emellett természetesen még hasznos tanácsokkal és útmutatással is szolgálnának a fiatal játékosoknak.
Ahhoz, hogy a program beinduljon pártfogókra van szükségünk. Erre jelentkezni a következő formban lehet http://tinyurl.com/8zvh3og


Alterpulse használat...
- Telepítsd fel a kiegészítőt a leírás alapján!
- Bal oldalon lévő ablakban használd a Napiparancs megjelenítését!
- Üss a Napiparancsban megadott csatákban!
- Kövessed saját és százatársaid ütéseit a főoldalon található linkek segítségével!
- A kreditszámításról itt találsz leírást: http://gatmax.info/?p=kreditszamitas
- A negatív prioritás alapértelmezés szerint minden prioritásos csata ellenkező oldalára számolt kreditet levonja a rendszer. Tessék odafigyelni - különösen felkeléseknél - melyik oldalon harcolunk.
Fontos információk új katonáknak...
- Csatlakozz egy Military Unithoz, hogy az Daily Orderrel, ellátmánnyal, tanácsokkal láthasson el!
- Ismerd meg a jelenlegi harcmodul működését!
- Fejlesszed alap tréning-centered, hogy több erőt kapj naponta! (Ne szórjad az aranyadat el!)
- 50-52% állású csatákban harcolj!
- Teljesítsed a Daily Orderedet, és zsebeld be az érte járó jutalmat!

← Kapcsolódj fel a mibbiten keresztül a Rizon szerverére! Kérjél bátran segítséget a minisztérium munkatársaitól, csatlakozz a reguláris katonák szobájához!

Shiranui 94
 

Comments

Dacicus Maximus
Dacicus Maximus Day 1,848, 04:52

szultanmaxxxxx

Mikrobi
Mikrobi Day 1,849, 23:58

Wallachian nem azonos Valahiannal

 
Post your comment

What is this?

You are reading an article written by a citizen of eRepublik, an immersive multiplayer strategy game based on real life countries. Create your own character and help your country achieve its glory while establishing yourself as a war hero, renowned publisher or finance guru.