Ambient on/off

Join the new world

 

[Haastattelu] Tämän takia Lamoracke voitti vaalit!

Day 1,814, 06:06 Published in Finland Finland by jom1

Lamoracke voitti eilen pidetyt presidentinvaalit ylivoimaisesti. Otin uuden presidentin suorilta käsin haastatteluun.


Tämän takia Lamorackesta tuli presidentti

Sait vaaleissa kolmen suurimman puolueen tuen, mikä johti murskavoittoon. Miltä tuntuu olla tällaisen luottamuksenosoituksen kohteena?

Tietysti tuntuu hienolta, kun onnistuu saamaan monen puolueen tuen taakseen. Tuen eteen joutui näkemään töitä, joten olihan se mukavaa saada tukea.

Mitä aiot ensimmäisenä uudistaa suomessa?

Ensimmäisenä pyrimme uudistamaan armeijan toimintatapaa JG:n hallituksen pohjalta. Kuitenkin muutoksien tekemistä saattaa haitata Puolan invaasio lähipäivinä.

Mikä oli kantasi Eden vai Asgard-keskustelussa? Onko Asgard mielestäsi paras liittoutuma Suomelle?

Olin perustamassa Asgardia ja ajoin silloin voimakkaasti Asgardiin liittymistä. Tähän asti Asgard on toiminut loistavasti, mutta liittouma punnitaan tosissaan vasta nyt, kun Puola on aloittanut agression.

Venäjän Suomen suurlähettiläs julkaisi äskettäin kattavan selvityksen Suomen kannalta hyödyllisistä aluevaihdoksista. Aiotko presidenttinä keskustella ulkovaltojen kanssa mahdollisista alueiden vaihdoksista?

Parempien bonusten saaminen on aina kivaa, mutta isäm maalliset pelaajat saattavat protestoida swapeista. Kenties kansanäänestys tjsp. voisi olla hyvä ratkaisu. Swappeja tosin saattaa rajoittaa se, että ei välttämättä ole mitä swapata.

Vaikka presidentti ei suoralta kädeltä pystykkään asiaan vaikuttamaan, miten jakaisit verotulot valtion armeijan ja yksityisten mu:iden kesken? Pitäisikö kaikki rahat ohjata suoraan Valtion armeijalle?

Rahaa tulisi ohjata mahdollisimman paljon valtion armeijalle, mutta valtion armeija tulee uudistaa täysin nykyisestä. Tarkempia tietoja tästä tulee, kunhan saamme puolustusministereiden kanssa hiottua suunitelmamme julkaisukuntoon. Toistaiseksi mennään vanhalla systeemillä, kunnes EK hyväksyy uuden mallin.

Vapaa sana: Kiitos kaikille äänestäjille, toivottavasti kaudestani tulee onnistunut.


Toimitus kiittää presidenttiä haastattelusta!

 

Comments

Luigi Negadona
Luigi Negadona Day 1,814, 07:10

"Sait vaaleissa kolmen suurimman puolueen tuen"

Peli väittää, että suurin puolue olisi LEP-Salami puoluekollaatio, eikä Lamoracke saanut kyseisen puolueen tukea. Ja koska tykkään olla ilkeä, niin ei hän saanut kuin SVL:n tuen. Muilla ei yksinkertaisesti ollut muuta ehdokasta, joten tuki tipahti ainoalle monien mielestä ainoalle - mutta ei kaikkien - oikealle ehdokkaalle.

Siitä huolimatta, Lamoracke on nyt presidentti. Voimia.

jom1
jom1 Day 1,814, 11:36

Nojoo, LEP:iä ei tällä hetkellä voi oikein pitää puolueena vaan lähinnä pelleilykerhona. Sanoisin myös että eniten Lamorackea joka tapauksessa tuettiin puolueiden puolesta, kuin ketään muuta ehdokasta. Vaikkakaan ei ehkä oman puolueen ehdokas ollutkaan.

Kendo Yanar
Kendo Yanar Day 1,814, 21:45

Lamorackea tuettiin noin paljon vain ja ainoastaan sen takia, että kansa pelkäsi Jormaa


En sano, etteikö Lamoracke olisi hyvä ehdokas. Varmasti onkin... Mutta Jorman takia sai noin paljon tukea

 
Post your comment

What is this?

You are reading an article written by a citizen of eRepublik, an immersive multiplayer strategy game based on real life countries. Create your own character and help your country achieve its glory while establishing yourself as a war hero, renowned publisher or finance guru.