[GN] Schimbari si alte noutati

Day 2,790, 11:47 Published in Romania Romania by Garda Nationala


Despre activitatea noastra din ultimele luni si Schimbari

In aceste cateva luni, de cand nemuritoruuul a preluat comanda Garzii Nationale, juniorii au fost premiati pentru activitatea lor, ajutandu-i atat sa inteleaga mecanica jocului si sa isi ridice Terenurile de Antrenament la nivelul 4 (conditia de absolvire) dar si sa se distreze, eRepublik fiind pana la urma un joc:
1. S-au acordat premii pentru ridicarea Terenurilor de Antrenament la nivel 4;
2. S-au organizat defilari in cadrul carora juniorii au fost invatati sa lupte eficient si au fost si recompensati in acest sens (si se vor organiza in continuare);
3. Fiecare set de medalii de Super Soldier a fost premiat;
4. Au fost date echipari in Gold pentru a ajuta juniorii cu Terenurile de Antrenament;
5. Achizitia de Pack-uri si Stash-uri a dus la premiere extra (pentru primul au fost platiti 10 Gold iar pentru al doilea 15 gold.

Mentionam faptul ca sumele cheltuite nu au avut legatura cu subventii publice, ele fiind doar fonduri private.
De asemenea, aplicarea noului statut al Garzii Nationale a deranjat multi jucatori din ambele tabere dar noi am continuat sa mergem pe linia stabilita, de transparenta si echidistanta.


Dorim sa ii mentionam si pe absolventii nostri, in numar de 5 (au fost numiti doar cei care inca mai joaca), carora le dorim tot ce este mai frumos in “aventura” lor prin eRepublik:
MldStefan, Denisa Alexandra, ElPrafoMaximo, Dota2Player si cel mai nou absolvent, FireLord92

In urma unor discutii in cadrul Garzii Nationale, nemuritoruuul a luat decizia de a transera comanda Garzii Nationale catre Alex Antonescu, care va continua aplicarea programelor incepute in aceste luni si imbogatirea lor cu diferite programe care sa ajute dezvoltarea juniorilor.
Citat nemuritoruuul: “A mai trecut o etapa din viata GN, e timpul unei schimbari de generatii la conducerea UM-ului; a sosit momentul sa predau stafeta celot tineri ce vin din urma.”


Echipa Garzii Nationale

Comandant - Alex Antonescu
Comandant Secund & Trezorier - belzebut cel crunt
Ofiter - Nicolas Cristian Alex Popa
Mentori - nemuritoruuul , MarianMIG , El Prafo Maximo
KazeSan , Malefic Pixel , Cristian Toma si soaresol .


Anunturi

1. Orice idee, sugestie sau reclamatie poate fi trimisa prin acest formular sau printr-un mesaj privat catre Alex Antonescu .

2. Dupa cum am mentionat si mai sus, Garda Nationala functioneaza din fonduri private, adica din donatiile voastre. Pentru a putea ajuta tanara generatie in continuare, ii rugam pe cei care pot sa doneze catre Trezorierul nostru, belzebut cel crunt si sa completeze acest formular pentru o evidenta cat mai buna a fondurilor.

3. Toti juniorii care vor sa se alature Garzii Nationale (conditiile sunt urmatoarele: sa fie in Divizia 1 si sa nu aiba toate terenurile de antrenament ridicate la maxim) sa trimita un mesaj catre Alex Antonescu

4. Toate persoanele care au timp liber si vor sa ajute Garda Nationala, sa trimita un mesaj catre acest Org sau catre Alex Antonescu si se va gasi, cu siguranta, ceva de facut.


Cu stima,
Echipa Garzii Nationale