[GN] Garda la raport! (statistici, schimbari si alte bla-blah-uri)

Day 2,481, 16:07 Published in Romania Romania by Garda Nationala

Salutare dragilor!

Vacantele si concediile se gata iar oficiali GN se intorc si ei la “munca”. Acest articol cuprinde 2 sectiuni importante:

1) Celebrele statistici in care apar toate cheltuielile GN-ului de la ultimul articol
2) Cateva schimbari (unele majore, altele minore)

1) Statistici
Echipare:
De la ultima statistica s-au cerut 181 de portii de echipare de tip FIGHT (10860 paine q5 si 1267 arme q7). De asemenea s-au dat 586 de portii de echipare de tip STRENGHT (293 aur). Din pacate 15 echipari STRENGHT au expirat revenind in trezoreria GN-ului.

Premii si Abolventi:
Ne mandrim cu absolventi nostri care au fost atat in functii publice (in special Ministerul Educatie) fie au devenit ofiteri (sau inca sunt in faza de testare):
Nisip absolvent pe strenght;
Alex Verdi absolvent pe strenght;
dark.shane absolvent pe strenght;
Deathsrtike absolvit pe experienta;
Stefan Druga absolvit pe experienta;
Ave.Mari absolvent pe strenght;
andreiu28 absolvent pe strenght;
Liviu1997 absolvent pe strenght;
(Cativa au hotarat sa plece din GN putin mai devreme sau au renuntat sa mai joace eRepublik, deaceea sunt asa putini)
Deasemenea acestia au primit si un mic premiu pentru absolvire (5 aur pentru absolvire (cateva au fost adunate cu SS-ul final deaceea sunt 8 la unii)). Pe langa premiul de absolvire s-au dat si 36 de premii SS (108 aur). In total 148 kilograme de 18 karate de aur au mers in buzunarul nostru piticilor.

Productie:
SclaviCei noi sunt angajati in firmele GN-ului dar si la parteneri (pentru producerea armelor q7) asfel ca, ei au produs din 24 iunie 330 arme q7, 14500 arme q6 si 68170 paine q5 iar 27000 RON au fost alocati pentru a plati salariile celor mici.

Valuta (CC) :
A. Cumparat:
Productia armelor nu acopera cateodata nevoile celor mici iar ei (fiind mofturosi), nu lupta cu orice, deaceea s-au cumparat 794 arme q7 (7331,46 CC)
B. Vandut:
La capitolul vanzari stam mult mai bine, mare parte din surplusul din productie fiind vandut. 10624 de arme q6 si 35839 de paini q5 au fost vandute pentru 32330.76 respectiv 11387.08 RON, un total de 44167,84

Finantarea din partea statului (tari, nu actiunea de a sta)
Garda Nationala, fiind academia statului de pregatire si ascundere a clonelor a celor ce deabea au reinceput/inceput acest joc, are dreptul de a cere ajutor statului pentru a acoperi restul cheltuieliilor. De la ultimul articol am primit in timpul mandatului lui msriasul (iunie) 20000 RON, Vampirea (iulie) 15761 RON si 2000 arme q6 si Stelistul96 (august) 40000 RON.

Pentru mai multe detalii, evidente alte furturi etc. consultati acest tabel!

Astazi insa renuntam la el (este deja prea plin iar schimbarile de mai jos ar fi afectat mult prea mult tabelul vechi, deaceea am inceput deja altul (dupa ce incepe mandatul CP-ului va fi public si pe #eRo.Congress )), deaceea punem punct si trecem toate datoriile in urmatorul sprea😨
3877,33 RON
-41 aur
-182 arme q7
34501 paini q5
destul de multe pachete de rachete


2) No si amu trecem la schimbari:
A. Echiparea de tip FIGHT se isi schimba consistenta: in loc de audi armele Q7 (7 buc.) si sarmalele Q5 (60 buc.) se vor da materiale de constructie a rachetelor q1 si q2. Datorita preturilor extrem de mici a armelor Q1-6 si caderea extrema a pretului pentru armele Q7, a trebuit sa echilibram echiparile. Astfel speram sa crestem damage-ul eRomaniei la divizia 1, dar speram ca si pitici sa castige mai mult aur din medaliile de BH (Battle Hero - Erou al luptei) si TP (True Patriot - Patriot adevarat). Aceasta schimbare va afecta insa si regulamentul si pragul de absolvire: Odata ceruta echiparea, piticul are la dispozitie 3 zile (< lvl 25) / 6 zile (dupa lvl 25 pana la absolvire) de a lupta cu ele; absolvirea se face dupa ce trece de nivelul 26 + 1000 experienta (8000 XP).
Rezumat: In loc de arme Q7 si paine Q5 se vor da arme Q1-6 pentru a face 2 rachete Q1 si 0.19 aur /cerere (sub nivelul 25) sau o racheta Q2/cerere (peste nivelul 25). Rachetele se folosesc doar in campaniile eRomaniei. GN-ul va deconta cheltuielile cu constructia/cresterea fabricutei de rachete.
Obs.: Aceste schimbari nu afecteaza echiparea de tip Strenght sau premiile.

B. La fel cum nu poti combina lubenita cu berea (prieteni stiu de ce) si pentru a fi o diferenta mai mare intre cei ce vor sa lupte si cei ce vor sa se antreneze, piticul nu va avea voie sa schimbe tipul echiparii. Piticul va avea la dispozitie o saptamana (de la recrutare) pentru a se hotara pe ce echipare va merge pana la absolvire. Astfel speram sa si accentuam efectele fiecarei echipari (fight - mult dmg deja dat, putina putere/ Strenght - putin dmg dat, putere mai mare decat cei ce termina pe fight). Daca cere alt tip de echipare decat cel la care a optat la inceput va fi:
1) Avertizat;
2) Anulata echiparea.

C. Pentru a tine o evidenta cat mai exacta (rachete/gold disponibil, unde a luptat etc.), piticul trebuie sa faca anumite printscreen-uri:
1)Cei pe Strenght trebuie sa trimita printscreen ca au dat train cu primele 2 TG-uri (trebuie sa contina numele contului, data+ora erep/RL)
2)cei pe fight trebuie sa trimita 3 printscreen-uri -
-cel cu depozitul (armele q1-6 disponibile)
-cel cu train (pana la nivelul 25 - a folosit primele 2 TG-uri pt a se antrena)
-cel cu lupta unde a aruncat bombele (statisticile)
Pe langa aceste date, printscreen-ul trebuie sa contina numele contului, data+ora erep
Netrimiterea acestor dovezi se va pedepsi prin:
1) Avertizare;
2) Anularea echipari.
Mesajele se pot trimite ori ORG-ului, lui Nicolas sau prin noile circularele.

O mica parte neinteresanta:
Nicolas:
"A trecut deja jumatate de an de cand am primit comanda Garzi. A fost o perioada frumoasa (si zile mai fericite dar si zile destul de triste)...sper insa ca momentele frumoase sa creasca in numar. Le multumesc tuturor: Silv1u20 (Co-comandant GN), Alexandru Antonescu(Ofiter GN, ME + MM, Organizatorul de defilari), Alex Verdi (Ofiter GN, ME), Cristian Toma (Ofiter GN si depanatorul saf de spread-uri), Grosu Dan (Ofiter GN si proaspat absolvent), Ghostuletz (Ofiter GN si “tipu’ de la IT”), Liviu1997 (proaspat absolvent, cmd al GN ingame pt o saptamana si ofiter GN) si celorlalti care au ajutat atat pitici cat si ofiteri (cat si pe mine), fie cu donatii, fie cu idei de a imbunatati situatia piticilor din GN si altele. Vom continua impreuna pana cedez psihic si va dau omorul cand se satura lumea de mine (si strang si eu de o fabrica de arme q0). De asemenea un o7 piticilor - cateodata ma faceti sa rad, cateodata imi vine sa va bat.
o7 eRomania
o7 pitici mici si urati
o7 celor care ma urasc (continuati sa ma urati, poate ma gandesc ca imi va pasa vreodata)


Aceste fiind spuse, va uram un weekend placut si usor, dar sa fiti atenti - un nou articol poate aparea oricand (yup, mai multe defilari).

o7 eRomania
o7 pitici mici si rai