[GM] Megjelentek a Q4-es házak

Day 2,520, 00:41 Published in Hungary Hungary by GazdasagiMiniszteriumTisztelt állampolgárok, kedves olvasók!


A mai naptól újabb (ha jól tudom előre be nem jelentett) változtatást vittek véghez az adminok a háziparban. Persze ezúttal maga a változtatás nem annyira meglepő, hiszen előre lehetett számítani, hogy idővel újabb és újabb szintű házgyárak építése válik lehetővé.

Ezúttal az eddigi 3 minőség mellé megkaptunk a Q4 házat is. Az alábbiakban láthatjátok az egyes szintekhez szükséges munka és nyersanyag mennyiséget, a tartósságot és a kínált bónusz mértékét.Tekintettel arra, hogy jelenleg nincs akciós fejlesztési lehetőség, jelen pillanatban nem ajánlott rohanni a ház gyáraitokba fejlesztés miatt. Bár a cikk írásának pillanatában hiába jelentették be a változtatást, fejleszteni még nem lehet (nem is emlékszem mikor működött itt valami is elsőre 🙂 )

Egy órával a bejelentést követően sikerült elérhetővé tenniük a fejlesztést is:Annyi biztossá vállt, hogy ezúttal a munkások száma már nem arányosan növekszik a szint emelkedésével, hiszen a Q3-ban dolgoztatható 3 munkás után Q4-ben már 5 munkást alkalmazhatunk.

A cikket folyamatosan frissítem ha lesz egyéb infó.


Amennyiben bármilyen kérdésetek-észrevételetek van, írjatok levelet nekem vagy keressetek a Gazdasági Minisztérium chat szobájában(#gm).


Tisztelettel
Imre Norbert
Gazdasági Miniszter