[GM]Az utolsó cikk (+Q5 házak)

Day 2,523, 00:41 Published in Hungary Hungary by GazdasagiMiniszterium


Tisztelt állampolgárok, kedves olvasók!

Elérkeztünk az utolsó cikkhez. De mielőtt erre rátérnénk először is felhívnám a figyelmet az adminok legújabb gazdasági újítására:

Napokkal ezelőtt már olvashattatok róla, hogy bevezetésre kerültek a Q4 házak. Úgy néz ki nem sokat váratott magára, és megjelentek a Q5-ös házak is.

A házak munka és nyersanyag igénye, energia bónusza és tartóssága:Fejlesztési akció továbbra sincs, amely egyébként kb. havi rendszerességgel szokott lenni. Ebből kifolyólag nem elképzelhetetlen, hogy azt tervezik, sorjában még a következő fejlesztési akcióra bevezetik Q1-től Q7-ig az összes ház minőséget.

A Q5 házgyárakban egyébként a foglalkoztatható munkások számában is jelentős ugrás következett be, hiszen már 10 embert is alkalmazhatunk bennük.

Most pedig térjünk vissza arra, miért ez az utolsó cikk. Ha valaki esetleg aggódna, nem, nem fogom abbahagyni. Azonban történt kb 9 hónapja, hogy a Hupakolas és társai Bt. ciklusuk idején, az eredeti Gazdasági Minisztériumi orgot Tolvajlasi Miniszterium orgra, a GM közlönyt, tolvaj közlönyre módosították. Biztos van, akik szerint ez vicces, és megérte erre pénzt költeni, azonban érthető módon a következő ciklusok GM-jei nem kívántak egy ilyen orgból cikkeket kiadni.

Mivel az orgok neveinek változtatására szintén létezik a 3 hónapos szabály, így egy másik org lett használatba véve a GM-ek által, és ezen alapítottak új újságot. Természetesen a szándék kizárólag ideiglenes volt, melyet jól jelez ezen közlöny első cikkének első bekezdése: “A korábbi Gazdasági Minisztérium Org és a korábbi Gazdasági Közlöny visszaállításáig ez a közlöny lesz a Gazdasági Minisztérium hivatalos lapja.”

Tekintettel arra, hogy a korábbi közlöny 1740 feliratkozóval messzemenően nagyobb hatékonysággal képes a játékosok tájékoztatására, mint a mostani közlöny a maga szerény 149 előfizetőjével, így arra az elhatározásra jutottam, hogy ideje visszaállítani a rendet. A korábbi orgot visszaneveztem, ezért a Gazdasági Minisztérium cikkeit a jövőben a régi-új Gazdasagi Kozlony hasábjain fogjátok megtalálni.


Amennyiben bármilyen kérdésetek-észrevételetek van, írjatok levelet nekem vagy keressetek a Gazdasági Minisztérium chat szobájában(#gm).


Tisztelettel
Imre Norbert
Gazdasági Miniszter