Ambient on/off

Join the new world

 

[Freedom Fighter] Tiedotus

Day 2,310, 08:59 Published in Finland Finland by Eupo

Pitkän harkinnan jälkeen, olen päättänyt lopettaa lehden. Lähiviikkoina tulevien kiireitteni takia olen kykenemätön päivittämään lehteä yli viikkoon. Platon viimeaikaiset toimet ovat myös poistaneet artikkelini tarpeellisuutta. En näe enää järkeä lehden ylläpidossa, vaikka onkin mukavaa puuhaa. En tiedä mitä tulevaisuus tuo, mutta lupaan että artikkeleita tulee. Ei ehkä yhtä hyödyllistä, mutta laatu tulee olemaan kuin Fettiksen paskomat raakatimantit.

Kiitos kaikille tukijoille ja artikkelista hyötyneille, kiittäneille ja pelkästään voteajille. Oli hienoa tehdä jonkinarvoista työtä eSuomen eteen.


Kiitos kaikille tukijoille, kiki voi hyvin
ps. jos joku haluaa jatkaa tätä toimintaa, niin voin opastaa oman tapani

 

Comments

Pedersprii
Pedersprii Day 2,310, 10:04

En tiiä tarpeellisuudesta muuten, mutta tääl on kiva tsättäillä muiden vapaus jävien kans!!! Itteni tilanne nyt 1/10 ku pitäis saada 10x25. Kohta vuorossa kuningas hommeli 10x75.

Ripperi
Ripperi Day 2,311, 15:14

Olette hieno mies toveri. Tahdon vain lahjottaa sen mitä Kendo Yanar söi ennen kuin minä löysin hänet nälkäisenä ojasta.

Tämä on pala Kendon omaa ulostetta, pidä sitä arvossa!

Eupo
Eupo Day 2,311, 15:41

Kiitos että sain Kendon Nokareen!!! Laitan sen kirjahyllyyn koristeeksi päätoimittajan ajoista muistona

Kendo Yanar
Kendo Yanar Day 2,311, 17:12

Itse kyllä ainakin hyödynsin tuota sun lehteäsi päivittäin, siitä oli niin helppo katsoa mihin kannattaa mennä hakee Mercenary ja FF-tapot samalla kertaa 🙂

Mutta tosiaan tuo Platon (kerrankin onnistunut) uudistus kyllä tekee lehden vähän hyödyttömäksi

Eupo
Eupo Day 2,311, 18:26

Nähdään taas mihin martin ostamat kullit menee.... Minimaalisiin uudistuksiin, vaikka rahaa lypsetään kokoajan. No mutta, toivotaan että tulee vielä parempia uudistuksia lähiaikoina

Kendo Yanar
Kendo Yanar Day 2,311, 19:38

Veikkaan että mitään mullistavaa ei tapahdu niin kauan kuin rahaa tulee 🙂 Sitte jos rahantulo jostain syystä dramaattisesti vähenee, niin painetaan paniikkinappulaa ja keksitään jotain uutta

Sir Onyx
Sir Onyx Day 2,311, 23:10

Kiitos näistä. Ennen Platon viksua uudistusta tämä oli laiskalle hieno paikka hakea seuraavat rw sodat. Laitoin yhden Q7 pyssyn, käytä säästeliäästi niin siitä on iloa moneksi illaksi

Pedersprii
Pedersprii Day 2,311, 23:54

Ribs makea lehti ;______;

Matrim Cauthon
Matrim Cauthon Day 2,312, 02:57

Eupon artikkelit olivat informatiivisia ja hyödyllisiä, kiitos niistä! Uskon ja toivon, että jatkossakin tulet tuottamaan laadukasta settiä suomalaisten iloksi.

 
Post your comment

What is this?

You are reading an article written by a citizen of eRepublik, an immersive multiplayer strategy game based on real life countries. Create your own character and help your country achieve its glory while establishing yourself as a war hero, renowned publisher or finance guru.