Ambient on/off

Join the new world

 

[FORDÍTÁS][EDEN] A hősök úgy harcolnak, mint a görögök.

Day 1,900, 05:09 Published in Hungary Poland by viktor127

Eredeti cikk:http://www.erepublik.com/hu/article/-eden-heroes-fight-like-greeks-2198138/1/20
Üdvözöllek az EDEN házában.

Egy lenyűgöző harcot követően, az egyik legerősebb ellenségünk ellen eRepublikon,büszkén jelentjük be,hogy Görögország visszatért a világtérképre.Először is szeretnék gratulálni a görög játékosoknak a jól megérdemelt győzelemhez.Beledtak mindent, amiük csak volt, és most itt a jutalom a bátorságért és erőfeszítéseikért.

"Azért nem mondjuk, hogy görögök úgy harcoltak, mint a hősök, mert hősök harcoltak úgy, mint a görögök"!-Winston Churchill

Ez a győzelem,ad okot arra hogy megosszuk és ünnepeljük együtt a testvériséget. Együtt bebizonyítottuk, hogy jobb számok nem egyeznek meg a kiváló taktikával, és nem képes versenyezni az akarattal, hogy harcoljunk a szabad testvéreinkért.Bár bízunk benne, hogy az emberek többsége ismeri a háború helyzetét és megérti annak fontosságát,ennek ellenére megkértük a görög külügy minisztériumot arra,hogy osszák meg veletek a hírt,hogy ez a háború már a végéhez közeleg.Úgy gondolom,hogy ez az a pillanat amire mindenki várt.

Győzelem vagy halál.

A háború rövid története.

A több, mint 1 hónapig tartó békét és jólétet követően Macedónia és Bulgária, valamint a TWO vezető tagjai eltervezték Görögország elfoglalását.Egy 2 az 1 elleni harc vette Kezdetét, melyben Görögország küszködött a túlerő ellen.Görögország segítségére sietett Törökország.Közös erővel sikerült meggátolni a makedónok és a bolgárok előrenyomulását.Napok csak teltek és egyik fél sem ért el kiemelkedő sikereket.2 hónap elteltével sajnos Makedóniának sikerült elfoglalnia Görögországot.A görögök azóta küzdenek a régióikért.
Végre nemrég fordult a kocka és immár a makedónok védik saját területüket.

Úgy látszik korán örültek a görögök, mert jó úton haladunk az eltörlésük felé.
 

Comments

disznocska
disznocska Day 1,900, 05:56

hatodik vótoló, második száboló=)

praetorianus74
praetorianus74 Day 1,900, 08:12

ötödik sub

II. Dexx
II. Dexx Day 1,900, 10:06

Mars a római hadisten volt, a görögöké Árész. Amúgy lényegtelen, mert fordítási hiba. A Victoria aut Mors azt jelenti: győzelem vagy halál

II. Dexx
II. Dexx Day 1,900, 10:08

de amugy vote

viktor127
viktor127 Day 1,900, 10:16

Köszi,nem tudtam hogy latinul van javítottam.

NightwatcherHUN
NightwatcherHUN Day 1,900, 12:20

Köszi a fordítást, előfizetés és szavazat ment

Nolmut
Nolmut Day 1,901, 01:59

s+v

Eheslo
Eheslo Day 1,902, 01:30

A fordítások segítenek megismerni a más országokban történteket, világlátásukat erről a jeti fosról, ezért hasznosak.
Hajrá!
v+s

Szenti
Szenti Day 1,902, 05:16

v+s

Pragmatical
Pragmatical Day 1,908, 01:14

Éhesló, általában nem vagyok egy hullámhosszon Veled, de be kell vallanom, néha jókat vigyorgok a hozzászólásaidon! LOL!

Vote a cikkre!

 
Post your comment

What is this?

You are reading an article written by a citizen of eRepublik, an immersive multiplayer strategy game based on real life countries. Create your own character and help your country achieve its glory while establishing yourself as a war hero, renowned publisher or finance guru.