Ambient on/off

Join the new world

 

[Finnish Rangers] Elävämpänä kuin koskaan, kuin Fettis-lintu

Day 1,862, 11:13 Published in Finland Finland by TheJuliusCaesar

Viime keväänä eSuomen puolustuspoliittiinen kenttä koki mullistuksia: uusi, pienenpuoleinen mutta lämminhenkinen sekä useita viehättänyt military unit, Finnish Rangers ilmaantui mukaan houkuttelemaan jäseniä isoista ja kylmistä sekä byrokraattisista armeijoista. Rangersien, tuttavallisemmin metsänvartijoiden, valttikorttina toimi loistava ja tiivis ryhmä, sekä joustava ja kokoon nähden isohko tuki pullan ja tankkien muodossa.

Kuitenkin lopulta valtion huonontunut taloustilanne sekä adminien nerokas tempaus, Q7 aseet, johtivat Rangersien tuhoon kesän alkupuolella. Surijat täyttivät metsänvartijoiden norsunluulinnan (artikkelin lopussa) pihan nyyhkien ja voivotellen eMaailman epäreiluutta ja Rangersien kovaa kohtaloa.Uudestisyntyminen


Fettis-lintu tai kuten jotkut vääräuskoiset sanovat, Fenix-lintu

Vihdoin, yli puoli vuotta metsänvartijoiden kuoleman jälkeen syntyy Finnish Rangers uudestaan sen perustajan, henkisen johtajan sekä pyörittäjän, Temskin johdolla. Kuten varmasti huomaatte, on Rangers kuitenkin muuttunut, suorastaan uudelleensyntynyt kuin Fenix-lintu konsanaan. Sekä grafiikat että jakosysteemi on muokattu kohti parempaa, kuvat kohti silmää hivelevää taideteosta, tukisysteemi taasen mukautumaan eSuomen nykyiseen tukisysteemiin sekä taloustilanteeseen.
Ulkoasu

Kuten jo on mainittu, Finnish Rangers uudistui täysin myös graafisesti. Vanhat bannerit/univormut on korvattu uusilla ja logokin on muutettu täysin. Tässä pari esimerkkiä uudistuneesta ulkoasustamme.


Logossa on pidetty Suomen päävärit, eli sininen ja valkoinen. Motto on myös uudistettu, eli vanha "Semper Paratus" (Aina Valmiina) on vaihdettu "Honor, Duty, Will" (Kunnia, Velvollisuus, Tahto).


Tässä yksi esimerkki F-rangersien uudesta univormusta, jota Commander Temskih käyttää. Univormuja on 4 erilaista ja ne erottuvat tähdeistä. 1 tähti sotilaalla, 2 kapteenilla, 3 varakomentajalla ja 4 komentajalla.Varustejako, ynnä muuta tärkeää

Kun puhutaan MU:sta, yksi ensimmäisistä kysymyksistä liittyy sen toteuttamaan jäsenten tukemiseen. Metsänvartijoissa pulla-avustukset hoituvat jäsenten vapaaehtoislahjoitusten avulla. Jäsenistössä on useita henkilöitä, jolla pullaa syntyy yli oman tarpeen jolloin sitä luonnollisesti jaetaan pullattomille MU-feedissä. Voit siis olla varma, ettet Rangerseissa ollessasi joudu kärsimään nälkää.

Tankkeja taasen jaetaan sotimisaktiivisuuden mukaan. Viikoittain saadut MU-tuki- sekä vapaaehtoisten työläisten tuottamat tankit jaetaan suoraan prosentuaalisesti tekemiesi tappojen perusteella. Esimerkiksi jos olet tehnyt viikon aikana 20% MU:n tapoista, saat myös 20% jaettavista tankeista. Tankkijaon suuruus vaihtelee mm. MU-tukien mukana, mutta minimi on tällä hetkellä 100 tankkia, joskin se on nousemassa koko ajan. Tuki jaetaan viikottain joka sunnuntai.

Metsänvartijoiden perinteisiin kuuluu aina tarjota palstatilaa vierailevalle tähdelle jokaisessa artikkelissa ja tällä kertaa saimme erittäin yllättävän tahon kirjoittamaan (pakotuksen ja kiristyksen avulla) jouluisen tarinan ja tekemään siihen liittyvän kuvan.

Tervetuloa myös IRC-kanavallemme#F-Rangers Quakenetissä.


Vieraileva tähti - Enwrath

Eräänä joulukuisena päivänä suurrikollinen Temski oli yhdessä konnakoplansa kanssa vaeltamassa itäisen eSuomen korpimetsissä. Samaan aikaan oli läheisellä niityllä paimenia laumansa kanssa. Paimenia johti itse Kari Koski. Hänen laumansa, 30-päisen lapsirykelmän lisäksi matkassa oli Titityy. Paimenensa johdolla lauma oli pysähtynyt lepäämään niitylle nuotion valossa.

Temski ganstereineen oli nähnyt paimenten leiritulen loimun ja he olivat menneet tutkimaan. Nähtyään puolustuskyvyttömän lapsilauman vartijoina olevan vain muutama raihnainen vanhus, keksi pääpahis Temski suunnitelman. Näistä sinisilmäisistä tulevaisuuden toivoista hän voisi kouluttaa itselleen uskollisen armeijan.

Temski lähetti kätyrinsä TheJuliusCaesarin ja Sambylan teurastamaan paimenet, sillä eihän Suuren Johtajan sovinnut liata käsiään tulevien opetuslastensa edessä. Veriteon päätyttyä hän asteli lapsilauman luo, ja päättymättömällä puhumisellaan mursi kaiken vastustelun lasten mielistä. Lopullisesti hän sai lapset itselleen uskollisiksi antamalle jokaiselle näistä jouluisia makeistankoja.

Tämän jälkeen hän nousi ylös ja käveli mistelinoksan alle. Hän levitti kätensä ja julisti mahtipontiseen ääneen: "Finnish Rangersien uusi aika on koittanut!" samalla kun hänen kätyrinsä juoksivat kilpaa hänen syliinsä.


Temski julistaa Rangersien ilosanomaa alla mistelinoksain


Miksi enää odottaisit, liity Finnish Rangersien kunniakkaaseen joukoon välittömästi.

-Finnish Rangersin esikunta
 

Comments

Fettis
Fettis Day 1,862, 11:18

Fettis mainittu, vote.

Jermu Kaaleppi
Jermu Kaaleppi Day 1,862, 11:18

paska artigl

t0b1
t0b1 Day 1,862, 11:22

Kuulostaa hyvältä o/

Cendorr
Cendorr Day 1,862, 11:29

LOL!!!! : - DDDDD


Suomen Sotavoimat tarjoaa liittyjille enemmän tankkeja kuin mikään muu MU. Pullaa ja q7 tankkeja joka ikinen päivä, ilman turhia vevoitteita tai sääntöjä! eSuomen paras MU, jo 120 sotilasta on valinnut Suomen Sotavoimat!

http://www.erepublik.com/en/main/group-show/2683

Tse Kim
Tse Kim Day 1,862, 11:33

@ Cendorr

Voi olla, että tarjoatte eniten tankkeja, mutta ei Finnish Rangerseissakaan ole velvoitteita. Meidän MU:ssa on kyllä vakavastiotettava ja osaava esikunta, joka ei turhaan morkkaile tai häpäise muiden MU:ta, jos siihen ei todellakaan aihetta löydy. Sinusta en sanoisi samaa. Nimikin näyttää vaihtuvan vähän väliä.

Cendorr
Cendorr Day 1,862, 11:55

Hetkinen... Siis saatteko te MU-tukia? Mielestäni ette, koska teillä ei ole edes sitä 30 jäsentä jotka siihen vaaditaan. Meillä on 120.

Ja meillä on esikunta, joka on varsin pätevä. Jos uskot kaikki juorupuheet, niin aika heikkoa on. Meillä saa todellakin kaikki enemmän tankkeja kuin teillä ikinä, joten en suosittele harkitsemaan F-rangersiiin liittymistä sekuntiakaan. Tehän olitte haudassa pidempään kun elitte, ja nyt taas heräsitte. Lyön tuhannesta markasta vetoa että ette kuukautta pidempään selviä.

Sambyla
Sambyla Day 1,862, 12:10

Finnish Rangers fuck yeah! o/

TheJuliusCaesar
TheJuliusCaesar Day 1,862, 13:36

@Cendorr

MU-tukiin ei nykyisin enää vaadita 30 jäsentä.

Temski taisi vastata vain provoon provolla. Tähän sitten sinä vastasit provoamalla lisää (.. en suosittele harkitsemaan F-Rangersiin liittymistä sekuntiakaan), itse en jatka provoamisen tiellä.
Kaikille se suurimman tankkimäärän saanti ei liene tärkeintä. Ja jos näin on, eniten niitä saat joka tapauksessa rapakon toiselta puolen (kysy vaikka Minixmixiltä aka Otus Leucotikselta).

Metsänvartijoista löydät tiiviin ryhmähengen, sekä MU:n pyörittämisessä harjaantunutta johtajistoa joiden laisia et löydä mistään eSuomen MU:sta. Finnish Rangers pyöri onnistuneesti lähemmäs puolisen vuotta, mistä Cendorrin johtamat MU:t voivat vain haaveilla, pisin pätkäsi taisi MU:n pyörittäjänä olla parisen viikkoa ellen aivan väärin muista.

Tse Kim
Tse Kim Day 1,862, 13:38

Enwrathin tarina on kyllä täyttä kultaa. 5/5. Todellisuudesta en kyllä myönnä mitään!

Cendorr
Cendorr Day 1,862, 14:51

@TheJuliusCaesar

En ensinnäkään näe F-Rangersia kilpailijana. En koske teihin, jätän teidät rauhaan kunhan te jätätte meidät rauhaan. Turha väitellä enempää. Tiedät kyllä mitä tapahtuu Suomen Sotavoimien vihollisille. Vinkki: MULLI.

TheJuliusCaesar
TheJuliusCaesar Day 1,862, 14:53

Enhän mä tai kukaan muukaan tässä ole mihinkään kilpailuun haastanutkaan, kunhan luodaan mukava ja haluttu ympäristö sekä MU suomalaisille.

Kendo Yanar
Kendo Yanar Day 1,862, 15:01

5/5 artikkeli, mutta Fettiksen manitseminen otsikossa pudottaa --> 0/5

Tse Kim
Tse Kim Day 1,862, 15:37

Eikö Kendolle ole opetettu Fettis-linnun historiasta mitään. Fenix on pelkkää huijausta, Fettis-lintu sentään osaa lentää Suomi-USA väliä ja jos oikein ilkeästi toimii, niin tulee jehovien tilalle EDEN-herrat kolkuttelemaan ovia.

Cendorr
Cendorr Day 1,862, 15:57

@TJC

Te aloititte provoamisen. Te haastoitte. Minä vastaan provoon provolla ja provolla ja provolla, vaikka kuukauden päivät vain provoan ja kiusaan jos te haluatte. Suomen Sotavoimat toivottaa F-Rangersin tervetulleeksi mu-kentälle, ilo nähdä tervettä kilpailua täällä nyt kun WPA käytännössä dominoi. F-rangers on varmaan viimeinen ryhmä mitä SS voisi pitää vihollisenaan. Tämä on varmaan yhtä suurta väärinkäsitystä tai jotain.. Minun puolestani kaikki on hyvin heti kun komentajanne lopettaa provoamisen. Esim. erään Daniel Leafriverin artikkeliin kommentoitiin f-rangersin taholta hyvin kyseenalaisesti. Artikkeli yritti yhdistää unkarilaisia vallankaappaajia Suomen Sotavoimiin. Sellaista emme hyväksy.

jom1
jom1 Day 1,862, 18:09

"ja kiusaan jos te haluatte" Ä-Ä-ÄLÄ C-C-CENDORR K-KILTTI!! MITÄ VAAN MUTTA EI KIUSAUSTA!!! ;_;

TJC on homo
TJC on homo Day 1,862, 18:23

Jullelle annettu valtaa, joten ei votea taikka liittymistä.

Werde1
Werde1 Day 1,863, 23:32

Hyvälle MUlle on aina tilaa! Onnea ja menestystä Finnish Rangers!

hailuotolainen
hailuotolainen Day 1,863, 01:52

Julle varo! cendorr ostaa kohta sun tilin nelinumeroisella summalla, jollet oo valppaana!

Tse Kim
Tse Kim Day 1,863, 01:55

Cendorr
What are you doing
Cendorr
STAHP!

TheJuliusCaesar
TheJuliusCaesar Day 1,863, 01:57

alea o/

Joo pitää pysyä valppaana, se on kumminki passissa setelit ojossa jossain kulman takana.

Cendorr
Cendorr Day 1,863, 02:57

hehe onpas hauskaa

TheJuliusCaesar
TheJuliusCaesar Day 1,863, 03:26

P.S.

"Lyön tuhannesta markasta vetoa että ette kuukautta pidempään selviä. "

Challenge accepted.

OB Kenobi
OB Kenobi Day 1,863, 04:09

Lukematta paskaa, mutta vote koska Ulius 😃

PS Jos ei ole 30v ikää, niin Finnish Rangers vaikuttaa hyvältä.

lostsoul
lostsoul Day 1,863, 08:03

Hienoa että FR palasi o/

Kalevi Perse
Kalevi Perse Day 1,863, 13:56

@ Jorma Kaaleppi

Mitkä ihmeen Suomen Sotavoimat? Ei hyvin mene jos ei komentaja muista edes oman MU:nsa nimeä. Vai etkö vain osaa päättää MU:lle nimeä, ja vaihdat sitä joka päivä?

Cendorr
Cendorr Day 1,863, 15:13

Vaihtuuhan nuo nimet muuallakin. Ei Puolustusvoimatkaan ole pitkään ollut Puolustusvoimat. Heti alussa ei saa kaikkea täydelliseen kuntoon, muutoksia voi tulla. Pro Finlandia ei avautunut aivan kaikille, ehkä Suomen Sotajoukot kuvaa paremmin mitä olemme: kaikille avoin ja vapaa isänmaallinen armeija.

Dr. Daniel Strindberg
Dr. Daniel Strindberg Day 1,864, 00:43

Mukava nähdä, että Full Metal Alchemist on suosittu metsänvartijoiden riveissä. Jatkakaa hyvää työtänne.

Parhain terveisin Daniel Leafriver.

Golpel
Golpel Day 1,864, 03:26

Finnish Rangers on niinkun eRuotsi; täyttä paskaa

Tse Kim
Tse Kim Day 1,864, 03:35

Kiitos Daniel, yritetään parhaamme!

Ja jostain kumman syystä kuulen taas Gospel-musiikkia...

TTi09
TTi09 Day 1,864, 04:23

MU avataresimerkissä näkyy puolue, uliuliuli

Tse Kim
Tse Kim Day 1,864, 04:59

@ TTi09

Yllätys, sillä kyseessä on minun avatarini. Ja olin liian laiska tehdäkseni toista avataria pelkästään esittelykäyttöön.

Cendorr
Cendorr Day 1,864, 05:05

Piilomainontaa! MU-tukia saavat MU:t eivät saa olla sidoksissa puolueeseen! F-rangersien tuet lakkautettava!! uliuliuliuliuliuliuuuuuhuhhuhhhh uliuliuluiuluiuuuuhhuhhhuhhh...!!!!

Tse Kim
Tse Kim Day 1,864, 05:27

@Jorma Kaaleppi

Vaikka olenkin Finnish Rangersien komentaja, olen myös SVL:ssä vaikuttamassa, sen takia minulla on oikealla puolella MU:n tunnus ja vasemmalla puolella puolueen tunnus. Viisaat osaavat silti pitää nämä 2 erillään.

Cendorr
Cendorr Day 1,864, 09:33

Niihän ne pitäisi pitää erillään, joten miksi laittaa noin pienen neliön sisään molemmat? Ei saa yhdistää puoluetta ja tukea saavaa MU:ta. Tämä on laittomuus.

Tse Kim
Tse Kim Day 1,864, 09:40

Jos et tuosta edellisestä ymmärtänyt pointtia niin sitten on voivoi.

Tse Kim
Tse Kim Day 1,864, 09:41

Ja toki voit esittää esimerkkejä miten olen sekoittanut politiikkaa MU:n toimintaan. Todisteiden kera mielellään.

 
Post your comment

What is this?

You are reading an article written by a citizen of eRepublik, an immersive multiplayer strategy game based on real life countries. Create your own character and help your country achieve its glory while establishing yourself as a war hero, renowned publisher or finance guru.