Ambient on/off

Join the new world

 

[FBS] Why FBS?

Day 1,787, 02:26 Published in Sweden Sweden by Dalze


Varför ska du gå med i FBS? Jo, för att vi är i särklass de allra ballaste snubbarna och snubborna i hela eRepublik!

Ja just det, vi är bra på det mesta också. Självdistans bland annat, det är vi allra bäst på!

Sök tillgång till vårt privata forum: http://erepublik.se/viewtopic.php?f=29&t=2454

Mvh
Dalze
Vän av FBS
 

Comments

Kain Propan
Kain Propan Day 1,787, 02:57

NG > FBS

Wolf Henrich von Helldorf
Wolf Henrich von Helldorf Day 1,787, 03:06

NG > FBS

Lejman
Lejman Day 1,787, 03:08

Lejman > Romper

Kain Propan
Kain Propan Day 1,787, 03:12

+1 Lejman

Westerberg
Westerberg Day 1,787, 03:20

Saknar man någon politisk grund att stå på. Ja då är det bäst att man tar namnet från ett av Sveriges största rekryteringsbaser. Ni är välkomna till verkligheten, skaffa en politik och överge namnet.

Alatom
Alatom Day 1,787, 03:27

FBS har ju ett rekord som jag hoppas aldrig slås, - De har producerat i särklass flest helt frånvarande/inaktiva presidenter.

Slapface
Slapface Day 1,787, 03:53

låt påhoppen börja!

bloons
bloons Day 1,787, 10:13

Har NG en politik?

Dalze
Dalze Day 1,787, 11:06

Haha, den utan synd må kasta första stenen.

"Saknar politisk grund" - De enda med en ordentlig, egen, politisk grund är MSAP - vi andra har ungefär liknande agendor. Vi väljer parti utifrån communityn, ingenting annat. Man får gärna peka på olikheterna. Och nej, enskilda frågor räknas inte... även om jag inte vet en enda där vi tycker olika just nu.

Dalze
Dalze Day 1,787, 11:11

Jag har inte koll på statistiken gällande presidenter men jag hoppas innerligen inte att något parti önskat, eller ens trott att ens kandidat skulle bli inaktiv. Jag tror också att detta tillhör historien. I modern tid tror jag att inaktiva presit´denter hittas lite varstans, men som sagt, det är svårt att skylla partierna för detta. Jag kan bara erinra mig ett tillfälle där en president röstats fram med vetskapen att denne skulle vara inaktiv i 1-2 veckor (25-50% av mandatet) redan innan.

Fabian Marveaux
Fabian Marveaux Day 1,787, 14:30

+1 bloons.

Ormen
Ormen Day 1,787, 23:56

MSAP ASAP

Westerberg
Westerberg Day 1,788, 00:08

Ja bloons, om man vart insatt i svensk politik det senaste året så har man sett hur NGs politik om ett nordiskt samarbete och bildande av en allians lyckats. Vi har nu åter bra relationer med Norge efter FBS PTO av Norge och Asgard finns nu efter hårt diplomatiskt arbete.

Det är en tydlig punkt där NGs politik lyckats. Välkommen in i matchen.

Dalze
Dalze Day 1,788, 02:33

"FBS PTO av Norge"?

FBS har tydligt tagit avstånd från allt vad PTO heter, minnet kanske sviker på äldre dar?

Att man drivit genom en fråga säger inget om grundläggande politik. FBS har stått bakom alliansbyggandet. Vi har inte varit involverade kanske, men ibland är det bäst att de som brinner mest för det driver frågan. FBS är glada att vi är där vi är idag. Vi tycker (och har alltid tyckt) att relationerna med de närmsta grannarna är viktiga. iaf så länge jag varit med.

Dalze
Dalze Day 1,788, 02:33

Välkommen in i matchen.

Oscdar
Oscdar Day 1,788, 03:03

MSAP > ASAP

Gå med i PFS, för aktivitet helt enkelt 😃 Inget mer, inget mindre

Fabrice Axe
Fabrice Axe Day 1,788, 04:29

voted

Daariil
Daariil Day 1,788, 05:43

Riktigt tråkigt att pajkasningarna börjar så fort en politisk eller rekryterande artikel släpps från något parti. Oftast har pajerna som flyger ingen eller mycket liten politisk eller sanningsenlig grund. Inställningen hos många är att alla partier är sämre än sitt eget på alla sätt och vis. Det är förvisso inte konstigt att folk tycker så, problemet är hur folk hävdar det.

Forts ->

Daariil
Daariil Day 1,788, 05:44

Politiska diskussioner går till stor del ut på att övertyga andra att ens egen politik är den bästa och jag kan säga att ni alla gör er själva en stor otjänst genom att bara förolämpa varandra. Många, inklusive mig själv, blir väldigt otaggade av att engagera sig politiskt när man ser detta.

Forts ->

Daariil
Daariil Day 1,788, 05:44

Nu säger jag inte att FBS är bättre än något annat parti på den fronten utan jag tycker att alla är partier är lika skyldiga och har lika stort ansvar för att ta tillbaka politiska diskussioner som har en högre intelligens nivå än det av apor.

Precis som Dalze säger så är egentligen MSAP det enda partiet som har en ideoligi som de står på, möjligtvis PFS, är lite osäker på vad dom vill egentligen.

Forts ->

Daariil
Daariil Day 1,788, 05:45

Just det faktum gör bråken ännu töntigare då det (igen), precis som Dalze säger, endast är communityn i ett parti som man väljer för.

Diskutera gärna vad som är bäst för eSverige i specifika frågor, men snälla, skippa förolämpningarna.

Peace

Daariil out

Dalze
Dalze Day 1,788, 05:51

Daariil for Prez!

Dalze
Dalze Day 1,788, 05:55

Och jag kan bara instämma att en rätt harmlös, och lite lustig i min mening, artikel ska behöva sjunka till en direkt destruktiv nivå. Jag märkte att jag också blev lite pajkastande.

Är det så här vi vill ha det? Jag kan ju säga som så att om vi "äldre" inte vill att vi ska aktivera eSverige och hitta tillbaka till en aktiv och rolig community, ja då ska vi fortsätta som vi gör.

Show respect for god sake!

C.Nilsson
C.Nilsson Day 1,788, 06:23

NG > FBS

Misho
Misho Day 1,788, 07:52

Se där en paj i luften!

Fredrick Thornblad
Fredrick Thornblad Day 1,788, 07:58

All I can say is that an article like this might bring new members in, but most of them would be inactive within a short time, and you will end up with a lot of new party members, but dead ones.
Everyone needs to align themselves with the party that best supports their beliefs.
No matter if you are new or experienced, party elite change parameters to fit their own agenda's. When this happens, you are no longer aligned with that party, and must seek another.

SpycakeN
SpycakeN Day 1,788, 07:59

MSAP ASAP.

Fredrick Thornblad
Fredrick Thornblad Day 1,788, 07:59

You can send out spam messages and articles all day long, but you will not get the quality members you seek by doing so.
#Food for thought

Lonestar 2
Lonestar 2 Day 1,788, 08:05

Att ni fortfarande orkar....

Slapface
Slapface Day 1,788, 08:35

w8 w8 w8 is Fredrick Thornblad claming all 178 members of NG is active? HOOHOHOHOHOHOHOOHOHOHOHOHOHOHOHOOHOHOHOHOHOHOHOHOHOHOHOHOHOHOHOHOHOOHOHOHOHOHOHOHOHOHOOHOHOHOOHOHOHOHO HASAASHASHSGHASSAHSSUSASAHSASAHASUSASAU IM DEING IM DIEING LOLOLO LI:ZILZI

Randlock
Randlock Day 1,788, 09:15

Herregud... Och hur ska man tolka alla partier nu som sitter och kommenterar våran rekrytering? Bara där märker man på vilken nivå folk ligger..

Fredrok
Fredrok Day 1,788, 09:24

Voted for FBS!

Jarl Hedman
Jarl Hedman Day 1,788, 09:35

Om nordisk allians är en politisk fråga som NG drivit så är det rätt så lamt West att inte påstå att FBS också drivit den. Jag är en av dem som drev frågan både internt inom parti och externt gentemot befolkning.

Så kom gärna med fler frågor där ni har en särställning rent politiskt. Det vore av intresse.

Om något så har FBS den i särklass tydligaste politiska linjen, ett signum som ekar genom historiens korridorer in i dessa dagar vi kallar vår samtid. Och det är viljan till kompromiss.

Jarl Hedman
Jarl Hedman Day 1,788, 09:37

forts.

Genom att alltid jobba för det som är bäst för Sverige sätter vi oss inte på ideologiska grundfrågor som är omöjliga att bryta. Kommer NG/MSAP/FBS eller något parti, eller någon individ med ett förslag som vi tror gynnar Sverige så är inte vi sämre politiker än att vi kan instämma. Jag tror Asgard är ett väldigt tydligt exempel.

Där man skulle kunna tro att FBS skulle sätta sig i motvärn till frågan av ren princip (för det var många inom NG som var ledande i frågan) så bevisar väl

Jarl Hedman
Jarl Hedman Day 1,788, 09:39

ändå historien motsattsen? FBS insåg (efter mycket lobbying även av undertecknad;) ) att ett nordiskt samarbete skulle vara av godo för eSverige. Och således föll man in på den linjen. Enkelt.

Många är säkert de som skulle vilja antyda att det är att sakna en politisk linje, där motsätter jag mig å de grövsta. Att inse att andra, utanför ens egna parti, kan komma med vettiga idéer är i högsta grad en politisk linje, och även en sund en i min mening.

Rape on Backyard
Rape on Backyard Day 1,788, 09:49

Bryr mig inte att någon slänger in en "NG > FBS" även om det är lite sandlådsstandard men herregud vad alla gick igång på en satans artikel..
Skärp er förfan..

"FBS PTO av Norge"? x2 , w3st3rb3rg i all ära, men ibland tänker du inte längre än nästan räcker (eller självklart gör du det men du får dig själv att framstå som att du inte vill se helheten)

Rape on Backyard
Rape on Backyard Day 1,788, 09:50

"Saknar man någon politisk grund att stå på. Ja då är det bäst att man tar namnet från ett av Sveriges största rekryteringsbaser. Ni är välkomna till verkligheten, skaffa en politik och överge namnet."

Sa NG som spammat in alla medlemar de kunde komma över igenom att smutskasta fbs och starta någon sorts häxjakt för att bild ett parti vars politik gick ut på att vara "störst" (ha mest medlemmar)

Christian II
Christian II Day 1,788, 10:26

FRONT > FBS

Stekaren 1-0 Alla ng/fbs/rödingamatörer!

ÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAANÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅBZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZbitcheZ

Jarl Hedman
Jarl Hedman Day 1,788, 10:36

Stekaren > Alla.

Eller?

Zudden
Zudden Day 1,788, 15:18

Lätt självdistans... det har vi... joråsåatteh... men FBS rullar, alla typ... iaf Front... om de finns kvar 🙂

ILoveDerpyHooves
ILoveDerpyHooves Day 1,789, 11:01

FBS!

 
Post your comment

What is this?

You are reading an article written by a citizen of eRepublik, an immersive multiplayer strategy game based on real life countries. Create your own character and help your country achieve its glory while establishing yourself as a war hero, renowned publisher or finance guru.