Ambient on/off

Join the new world

 

[ex-Presedintele] Cuvinte de final.

Day 1,874, 09:36 Published in Republic of Moldova Republic of Moldova by Mikael Kanto
Salutare, cetăţeni!

Doresc să vă mulţumesc tuturor încă o dată pentru încrederea exprimată în această lună, pentru implicarea socială, politică, militară a fiecăruia dintre voi în perioada mandatului meu.

A fost un mandat care începea cu plecarea mea în Bucureşti la eRepublik Summit 2012 cu scopul de a reprezenta acolo comunitatea e-moldovenească. Cîteva dintre ideile şi recomandările voastre au fost transmise Administraţiei eRepublik, pe am şi felicitat-o cu frumosul jubileu, dăruindu-i o sticlă de vin de colecţie, o carte despre Moldova şi cîtevă mărunţişuri cu simbolică naţională.

Mandatul continuă cu dizolvarea unităţii militare Oastea Moldovei şi creare unităţii militare de elită President Army of Moldova.

Urmează iniţierea proiectelor Comisiei Acordare Cetăţenii şi Comisiei Întîmpinare. Ultima este pregătită să preia o parte din atribuţiile unităţii militare dizolvate Oastea Moldovei, şi anume ghidarea noi-veniţilor în joc, acordarea de ajutor material pentru o perioadă de timp şi altele.
Este de menţionat faptul că primul proiect a întîmpinat o împotrivire puternică a unor grupuri şi grupuleţe, dezvoltarea acestuia fiind încetinită.
Proiectul Comisiei de Întîmpinare se dezvoltă. A fost pregătit un model de pagină web cu materiale informative pentru noi-veniţi. Cu detalii referitor la lucrul efectuat urmează să vină Cristinutaa, manager-ul proiectului.

Mai apoi se vine cu un alt proiect gen baby-boom în care toţi sunt rugaţi să invite cel puţin cîte un prieten în joc. Din păcate proiectul nu a influenţat vizibil numărul populaţiei.

Urmează o întîlnire offline unde mulţi dintre noi au cunoscut persoane interesante, au rîs şi au împărţit voie bună şi veselie.

Mai apoi urmează o defilare naţională în care toate unităţile din Moldova au luptat pentru Chile, aliat şi membru CoT. Rezultatele acestei defilări le puteţi vedea aici.

În ajun de an nou vine Moş Crăciun plin cu cadouri procurate din fonduri finlandeze şi ne pune pe urat Moldova de bine.

Astea au fost majoritatea evenimentelor vizibile în perioada mandatului. Bune, nebune, frumoase, urîte.. nu aveţi decît să judecaţi. Eu vreau să vă asigur însă că pe toată perioada mandatului Moldova a fost implicată în discuţii şi colaborări cu aliaţii, a fost reprezentată la întîlnirile aliaţilor şi membrilor CoT, a propus şi discutat planuri de obţinere a NE în caz de necesitate, de ajutorare a aliaţilor. Pe toată perioada mandatului Moldova şi-a întărit poziţia printre aliaţi (inclusiv datorită defilărilor mai mult sau mai puţin regulate ale President Army of Moldova), a stabilit noi relaţii cu state neutre sau viitoare aliate membre CoT. Şi da, în tot acest mandat nu au fost cheltuiţi bani publici, nici măcar pentru achitarea cotizaţiei de membru CoT (guvernatorul urmează să vină cu un raport). Dimpotrivă, trezoreria a fost suplinită considerabil.

Şi ca să închei pe o notă proastă, nu s-a reuşit în acest mandat să se facă foarte multe extra plan. O fi de vină şi luna asta plină cu sărbători şi obligaţiuni real life.

A fost totuşi plăcut.

Vă mulţumesc încă o dată!

Şi baftă maruseav în luna ce urmează!

Cu stimă, Mikael Kanto

 

Comments

Sawayne
Sawayne Day 1,874, 09:42

vo7!

shinepower
shinepower Day 1,874, 09:48

iti ramine deja si ceva timp pentru lumea reala? ))

Mikael Kanto
Mikael Kanto Day 1,874, 09:49

Da, shinepower, in sfarsit o sa te aud cand imi vorbesti))

Snaper
Snaper Day 1,874, 09:57

Un mandat de nota 10! Luând în considerație faptul că obiectele au fost de creare unei unități militare useless și ,,vîpendreală,, la summit. Dar e lăudabil că ai realizat obiectivele.

BasarabeanuCT
BasarabeanuCT Day 1,874, 10:01

Cea mai mare greseala a fost dizolvarea Oastei Moldovei,si pentru ce? pentru Elita Moldovei? doar 40 % din toti au intrat in unitate. Toti membrii cu rank mare au un statut in unitate si nu o sa iasa din unitatate doar pentru ca cineva vrea sa faca o unitate cu Elita Moldovei. Ce activitate a aavut comisia de intampinare? ce donatii sau facut? de asta si a scazut numarul populatiei dublu,nu a avut cine sa-i indrume. Sa "speram" ca noul presedinte va indrepta situatia....

Norman Asante
Norman Asante Day 1,874, 10:25

- De ce au plecat eMoldovenii de acasă pe parcursul mandatului tau? Azi populația eMoldovei e mai mica ca niciodată - aprox 470 cetățeni, fiind printre cele mai mici in eR.

- De ce eMoldova nu a avut lupte directe? Poate e din cauza ca eMoldova e mult prea stimata in CoT?

- De ce e-moldovenii nu au avut parte timp de o luna de bonus pentru NE?

- De ce nu au fost propuse pentru populație concursuri cu premii pentru a anima presa?

- De ce nu s-au dat imprumuturi din BCM pentru jucători ca sa crească in strength si ca sa se dezvolte economic daca tot erau acolo suficiente surse disponibile?

- De ce nu se făceau echipări din buget sau din fonduri private ca jucătorii e moldoveni sa nu plece din tara?

- De ce nu a fost pusa la punct o comunicare eficienta cu populația care a fost ținută permanent intr-un vid informațional, nu se răspundea ostentativ la întrebările parvenite etc.? De exemplu, de ce nu s-a anunțat pana acum in mod oficial ca acele cadouri de anul nou erau din fonduri private finlandeze.

- Si cel mai important:

- De ce nu s-a luat in calcul părerea TUTUROR e-moldovenilor in vederea alegerii corecte a priorităților de politica externa, inclusiv a jucătorilor care se considera a fi pro - EDEN si lupta in toate luptele pentru eRomania?

Nu denota oare toate astea un dispreț al lui kanto pentru eMoldova si populatia ei?

Concluzia: Sa ne ferească eDumnezeu de un alt asemenea mandat la fel de "reușit"...

GringoLBV
GringoLBV Day 1,874, 10:27

)) Nimic, ca si în primu mandat...

da oricum, obiectivul indeplinit cu succes.

citizen MD
citizen MD Day 1,874, 10:28

merci pentru muncă şi timpul consumat în interesul comun.

MisteriousMan
MisteriousMan Day 1,874, 10:33

Bravo si numai inainte

Mikael Kanto
Mikael Kanto Day 1,874, 10:44

Basarabeanu, esti prost informat referitor la Oastea Moldovei si President Army. Daca ai nevoie de detalii, le poti solicita in privat.

Alcide
Alcide Day 1,874, 11:05

"De ce nu au fost propuse pentru populație concursuri cu premii pentru pentru a anima presa?"
Pentru a nu promova imbecili care scriu asa:" v-om, ve-ti, asi, aceeIasi, da-m...etc"!!!

mpakosh
mpakosh Day 1,874, 11:26

Vote for Mikael!

Osama Bri Gadier
Osama Bri Gadier Day 1,874, 11:58

Felicitari Kanto!

Norman Asante
Norman Asante Day 1,874, 12:07

Alcide, ai in vedere promovarea imbecililor care s-au jucat luna asta dea CPul, guvernatorul Moldovei, dea congresmanii, dea Mozii si Mofele?

Nomad_Soul
Nomad_Soul Day 1,874, 12:17

Sincer, n-a iesit cu nimic in evidenta mandatul acesta ... (a fost ca si cum n-a fost). Se puteau mai bine.

Nick Meis
Nick Meis Day 1,874, 12:43

o7

maruseav
maruseav Day 1,874, 12:48

Felicitari si multumesc pentru incurajare!

Tinkutza
Tinkutza Day 1,874, 13:06

Felicitari! o7
: )

unualibro
unualibro Day 1,874, 13:16

kanto, de ce nu s-a votat in congres legea pentru legalizarea casatoriei intre persoane de acelasi sex?
cat crezi ca mai sta Norman in Moldova daca congresul nu face nimic?

Mikael Kanto
Mikael Kanto Day 1,874, 13:32

Nomad, desigur ca se putea ma bine. Intotdeauna este loc pentru mai bine. Zi-mi care mandat tie ti s-a parut "ca a fost".

Si sunt sigur ca intelegi ca efectele unui mandat reusit nu apar momentan. Nici nu mi-am pus scop sa fac lucruri usoare, ca mai apoi sa ies in presa sa culeg lauri.

unualibro, gandeam ca s-o maritat deja prin state pina a veni in Moldova.

Lupusorul tainic
Lupusorul tainic Day 1,874, 13:48

o7

t150
t150 Day 1,874, 16:26

Mikael Kanto
o7

t150
t150 Day 1,874, 16:26

NA
de ce rasuna cantece?
de ce, de ce, de ce?

Alcide
Alcide Day 1,874, 22:11

Norman, ma refer la semidoctii grandilocventi care se joaca "dea" patriotii pe net, care-si compun discursuri pretioase cu eleganta stilistica si rafinamentul lingvistic al celui care a scris cartea tehnica a masinii de spalat; discursuri pe care le pot cel mult recita in fata oglinzii, ca daca-i vorba sa le scrie...e bai mare. Da' au tupeu' sa-i trimita pe altii la scoala...

Alter Dio
Alter Dio Day 1,874, 22:35

Nu va mai vaitati in legatura cu agramatii si necititii.
Sunt majoritari.
Asta inseamna ca degeaba vreti voi normalitatea voastra cata vreme normalitatea e o norma decisa de majoritate.
Din inaltimea mea celesta decretez: cei care stiu pune cratima sunt prea putini pentru a impamanteni norme! Anormalilor... (et moi come ci).

Osama Bri Gadier
Osama Bri Gadier Day 1,875, 23:21

Da mai Alter dar... sa joci rolul de nazi grammar cand tu insuti esti un agramat este deja un caz patologic. Stii la cine ma refer. Nu?

Norman Asante
Norman Asante Day 1,875, 00:04

Alcide, ca-i trimit pe alții la scoală, nu-i bai. Mai da Doamne putina scoala si la cei destepti si cu atat mai mult la acei prosti. E mai grav de cei ce-i trimit pe toti putin mai departe de școala, injurand in stanga si in dreapta, ce nu se joaca de-a patriotii pe net ci de-a trădătorii de neam. Frumos rol, nimic de zis..))

Dar tot nu am înțeles ce au concursurile organizate in presa cu promovarea unor useri simpli? Pana acum aceste concursuri in presa erau folosite tocmai pentru a le lustrui imaginea celor de la butoane, in calitate de mecenați, juriu etc.?

Andreica1989
Andreica1989 Day 1,875, 05:03

o7

Osama Bri Gadier
Osama Bri Gadier Day 1,875, 06:38

Si ce facultate zici ca ai terminat, Norman?
The Copy&Paste Institute din Comuna Fa Cu Mana?😁)

... sau doar te joci "dea" intelectualul, "dea" inteligentul, "dea" socio-logul, "frumosule chiparosule"?
Pupate-ar ghezesu, sa te pupe:))))

Norman Asante
Norman Asante Day 1,875, 07:44

Osârmă-n bot la un cal verde pe perete..))

MDreams
MDreams Day 1,875, 08:28

Felicitari MK!

Osama Bri Gadier
Osama Bri Gadier Day 1,876, 00:16

VAND ALMANAHE..... mai am de fapt unul singur - restul le-a cumparat Norman:)))))

 
Post your comment

What is this?

You are reading an article written by a citizen of eRepublik, an immersive multiplayer strategy game based on real life countries. Create your own character and help your country achieve its glory while establishing yourself as a war hero, renowned publisher or finance guru.