Ambient on/off

Join the new world

 

Корисни линкови за eRepublik [NlKoLa MaCeDoN]

Day 1,878, 08:32 Published in Republic of Macedonia (FYROM) Republic of Macedonia (FYROM) by NlKoLa MaCeDoN

Здраво еМакедонци !

За тие што не знаат - а ги има многу такви, еве ви неколку линкови за полесно да си ја пресметате штетата, да видите дали договорите ви се исплаќаат или не, полесно да најдите битка за да фатите медал и слично.

http://egov4you.info/ - Еден од најважните сајтови за eRepublik. На неа можете да видите голем број на статистики, за секоја држава, сојуз, играч. Колку штета направил секој играч, секоја држава, колку војници има една држава и многу други статистики.

http://www.erepublikanalyzer.com/BuscadorBH.aspx - Многу корисен сајт, кога станува збор за БХ ловците. Едноставно внесувате колку штета може да направите и време. Пр. Ако сте Д1 и сакате да фатите медал со 50 000 штета, внесувате 50 000 и 30 мин до крај на битка и тоа ви ги прикажува сите битки кој што ќе завршат за 30 мин а е направена штета помалце од 50 000.

http://erep.hostei.com/strength-calculator/
http://ereptools.info/train
http://erep-stats.com/calculators/
http://erep.root.se/
Овие четири сајта се корисни кога сакате да ја пресметате штетата што може да ја направите, дали ви се исплаќаат Тренинг Договорите и сл.

http://battle-watcher.com/campaigns/last/ - Овај сајт ги прикажува сите битки во реално време исто така корисен за БХ ловците, има и архив од завшените битки и други опции.

АКО НЕКОЈ ИМА ДРУГИ КОРИСНИ ЛИНКОВИ ПИШЕТЕ ГИ ВО КОМЕНТАР ДА ГИ СПОДЕЛИМЕ СО ДРУГИТЕ, ОДНОСНО ПОМЛАДИТЕ ИГРАЧИ !


Статијата е преземена од тука.

Поздрав,
NlKoLa MaCeDoN

 

Comments

NlKoLa MaCeDoN
NlKoLa MaCeDoN Day 1,878, 08:34

Корисни линкови за eRepublik [NlKoLa MaCeDoN]
http://www.erepublik.com/en/article/-erepublik-nlkola-macedon--2191326/1/20

- ШАУТ -

Palavko
Palavko Day 1,878, 08:49

Mnogu korisni linkovi. Fala

Tio Lucho
Tio Lucho Day 1,878, 08:57

v

Wendy Power
Wendy Power Day 1,878, 09:12

\o/

Stef40
Stef40 Day 1,878, 09:31

о7

Light Angel
Light Angel Day 1,878, 10:00

nice ,o7

Jurukov
Jurukov Day 1,878, 12:59

o7

Nexus.MKD
Nexus.MKD Day 1,878, 16:57

o7

cacika90
cacika90 Day 1,878, 17:52

o7

DejanSr2
DejanSr2 Day 1,879, 02:29

s 337 v 207

Maced0n
Maced0n Day 1,879, 03:07

v

Pur3BlooD
Pur3BlooD Day 1,879, 05:56

o/

warriorMKD
warriorMKD Day 1,879, 06:38

http://tools.narrenturm.eu
покорисен од сите 4 што се наведени...

Stev4o
Stev4o Day 1,879, 07:22

xhamster.com


HAJKOP... E

eKiro
eKiro Day 1,879, 07:39

bravo.interesni linkovi o7

Gjurcin vojvoda
Gjurcin vojvoda Day 1,879, 09:06

o7

didymystic
didymystic Day 1,879, 19:18

o7

riki72
riki72 Day 1,880, 01:59

Super statija, sub+vote

Red Stefan
Red Stefan Day 1,886, 16:34

Ја немаш мојата омилена http://jyrsija.net/ere/progress/

Red Stefan
Red Stefan Day 1,886, 16:34

Еве ти уште една http://www.erepublikanalyzer.com/RentabilidadFabricacion.aspx

 
Post your comment

What is this?

You are reading an article written by a citizen of eRepublik, an immersive multiplayer strategy game based on real life countries. Create your own character and help your country achieve its glory while establishing yourself as a war hero, renowned publisher or finance guru.