Ambient on/off

Join the new world

 

За статуса в eRepublik, този в живота и филмите за възрастни.

Day 1,842, 00:47 Published in Bulgaria Bulgaria by Abell8

Вчера разбрах, че за да пишеш статия във вестника си, тук в тази игра то тя трябва да има съдържание свързано с играта в противен случай тя, статията се третира като SPAM. ОКи-доКИ, такива са правилата, така ще бъде.

Играя от съвсем скоро, дори още акаунта ми е със статус youth. И в живота ми е така. Още съм юноша бледен, който гледа тайно порно канали след 00:00 с ръка на дистанционното и в готовност да смени на "Канал 1" въпреки, че там дават три хиляди седемстотин и шестият епизод на "Дързост и красота" ако чуе и най-малкия шум в коридора. Не съм замислял, какво ли ще стане, ако майка ми отвори врата и види сина си т.е. мен в дванадесет и половина вечерта да зяпа американска безкрайна сапунка. Не знам дали гледането на порното няма да е по-добрия вариант, с по-обективно и нормално за растежа на младеж обяснение. Дали като порасна ще успея да се разделя с най-добрия ми приятел "порното"? Според моите наблюдения баща ми не гледа порно. Причините може да са две. Първата, е че може би му е писнало на стария, защото е изгледал всичко и вече скучно. То впрочем като изгледаш два филма, един със смесени двойки и друг само с женски актьорски състав, вече знаеш какво ще стане във всички други мувита от този жанр. Няма значение дали филма се казва "Широки бузи 6" или "Антони и Клеопатра", ако е порно значи зрителското очакване става реалност. Изненади не се очакват. Втората причина поради която вероятно баща ми не гледа порно може би е майка ми. Никога не знаеш какви неща може да прави майка ти защото никога не си я представяш в тази и роля от живота, колкото и очевидно да е нейното участие в твоето създаване.
Все още не съм готов да заменя порното с някой от предлаганите в живота заместители. Все още не се е появил дори и на половина подобен аналог. Всичко което се предлага е капризно, с претенции, много говори, няма копче за муте, както и такова за изключване на стенбай. Няма пауза, абе тежка работа са тези заместители на порното. Като го гледам и батко като се умори от девойките си дърпа по-някой филм от нета. Такъв е живота. Всеки има хубави моменти но накрая пораства и спира да гледа порно.

Статията е написана със съдействието на eRepublik.

 

Comments

Sokrat87
Sokrat87 Day 1,842, 01:09

Xaxa ima vot! 😉

Nestor The Slav
Nestor The Slav Day 1,842, 01:09

Аааа, хареса ми! Радваш ме... Ама за 12 годишен пишеш доста грамотно. Не че ще ти правим анализи сега. Иначе е готин начинът, по който с обвързал статията си с еРепублик

Mario Todorov
Mario Todorov Day 1,842, 01:10

Аз съм дърт,но си гледам порно.

FallenBG
FallenBG Day 1,842, 01:11

AQhahahhahahahahahaha 😃:D

Не искам и да знам какво те е накарало да напишеш това, но не мога да спра да се хиля 😃:D
Имам само няколко забележки:
- Порно цял живот ще гледаш!
- Бедна ти е фантазията колко още вида порно има освен двата стандартни дето си изброил... : D

Xamalina
Xamalina Day 1,842, 01:17

Обичам цици

Helios IYI
Helios IYI Day 1,842, 01:20

Мега статията,муахахахахахаххахахахахха

tost.a
tost.a Day 1,842, 01:28

Много откровена статия. Спокойно за изненадите в хола, всички ще са наясно какво гледаш. Ще намериш добра "алтернатива" ... за известен период, тепърва ще си пишеш историите за "алтернативите". Само не се зомбирй с порното.

bate Becko
bate Becko Day 1,842, 01:29

2рото правило за квалитетна ереп статия, е да има цици

Kukulast
Kukulast Day 1,842, 01:34

Внимавай, майка ти знае, че гледаш порно, но за сега се прави на три и половина!

Helios IYI
Helios IYI Day 1,842, 01:53

Незнам на колко години си,ама най-добре си намери някоя съученичка на която и се иска.Няма по-добра алтернатива от това 🙂
Иначе относно порното-ще го гледаш цял живот,без значение имаш ли си приятелка/жена/любовница,или не.

Nikola Jitarov
Nikola Jitarov Day 1,842, 02:15

хахахахахахахаха... в журналистиката си великан!
vot + sub

bate bobby
bate bobby Day 1,842, 02:28

Всичко което се предлага е капризно, с претенции, много говори, няма копче за муте, както и такова за изключване на стенбай. Няма пауза, абе тежка работа са тези заместители на порното.

E za tova imash vot i sub!

eTamada
eTamada Day 1,842, 02:57

Получаваш най-добрата оценка vot i sub 😉

naiden
naiden Day 1,842, 03:43

вотче за теб

Nastera
Nastera Day 1,842, 04:53

Палец и за теб млади момко 🙂

lalentse
lalentse Day 1,842, 05:46

Ако на истина авторът е в тази възраст която споменава то това е доказателството че не всичко е загубено и има надежда 🙂

lihvar31
lihvar31 Day 1,842, 06:27

оправи си пунктуацията. много е зле. липсват 3 декара запетаи. липсват и тирета. но ще ти дам един абонамент, за да те стимулирам. все пак си дете. 😉
П.П. малчуганите да не правят глупави забележки за липсващата главна буква в началото на изреченията ми.

bgalex
bgalex Day 1,842, 08:42

Всичко което се предлага е капризно, с претенции, много говори, няма копче за муте, както и такова за изключване на стенбай. Няма пауза, абе тежка работа са тези заместители на порното.

E za tova imash vot i sub!

+1

All The Way Crunked Up
All The Way Crunked Up Day 1,842, 09:23

Това ако не е дебелия Сашо направо незнам но все пак Вот и Съб поне нещо смислено да прочета 🙂

bate bobby
bate bobby Day 1,842, 16:46

Lihvarke! Hodi do pazara i si vzemi edna po-debela krastavica, pa se zaigray s neya.

ShoeShine
ShoeShine Day 1,843, 02:59

който гледа тайно порно канали след 00:00 с ръка на дистанционното и в готовност да смени на "Канал 1" въпреки, че там дават три хиляди седемстотин и шестият епизод на "Дързост и красота" ако чуе и най-малкия шум в коридора.

Хех... спомени 😃 Вече с интернет го няма това напрежение, освен когато някой от наще не реши да влиза в youtube...

LitoII
LitoII Day 1,843, 03:38

Тук май се поиздаде, ама ще си затворим очите. Ако все пак намериш тоя заместител на порното, обади се да кажеш къде, че това май ще да е най-гоУемият мит на света.

@лихварката - като ще поправяш нечия пунктуация и граматика, оправи своята първо ; )
@автора - лихварката е права, все пак : )

dnkol
dnkol Day 1,843, 04:01

Автора недей така другия път че наиш как се мъчих докато четях
кат няма запетайки и тирета напрао нищо не мога да разбера

Abell8
Abell8 Day 1,843, 04:09

Съжалявам.
За запетаите ще кажа, че когато трябваше да уча къде се слагат не бях в кондиция и не научих. После като почвах да пиша слагах запетаи навсякъде но много натрупано ми се виждаше, затова взех генерално и окончателно решение. Пропускам запетаите на 90% (т.е. слагам само тия които знам, че трябва да са там т.е. 10% плюс минус 8% ) и оставям на всеки по-грамотен да си чете и да си ги слага сам. Да съм казал на някой да не слага запетаи докато чете. Не не съм.

alexsoul
alexsoul Day 1,843, 11:54

Нека ти кажа моята теория защо ние, българите, против всяка логика успяваме в тоя живот. На 13-15 откриваме порното, на 15 за пръв път повръщаме от алкохол, на 16 пушим трева, до 17 годишнина почти със сигурност сме си направили сефтето, на 18 почваме да ходим на море, по дискотеки, тва-онова, на 21 всичко ни е писнало и решаваме да работим, да се учим, да направим нещо полезно в живота си.

Сега сравни това с пълнолетието на 21 (мисля че беше) в щатите...те са си със детски акъл до 25-6 🙂

 
Post your comment

What is this?

You are reading an article written by a citizen of eRepublik, an immersive multiplayer strategy game based on real life countries. Create your own character and help your country achieve its glory while establishing yourself as a war hero, renowned publisher or finance guru.