Ambient on/off

Join the new world

 

[eRBP] Brainstorming Party - Sedinta - Lista Congres

Day 1,862, 23:34 Published in Romania Romania by elbandido


o7 eRomania

Da, am revenit de ceva vreme in eRomania din tari cu bonusuri mai mari, am strans destula avere de cand misun prin zona (nu furturi), si nu mai joc de ceva vreme pentru profitul economic, ci pentru comunitate. Am raspuns pozitiv la apelul prietenilor de a-i ajuta la constructia partidului Brainstorming. De ce am lasat proiectul Partidul Militar, ...am avut probleme de sanatate, am iesit din peisaj, intre timp mocirla a pus stapanire si acolo, apoi chiar cei vechi au revenit la fostul partid.Dupa prima sedinta la care am luat parte, s-a stabilit lista pentru Congres si inceperea unor proiecte ce vor ajuta la mentinerea partidului in top 5. Eu voi continua in curand Analizele Militare interne si internationale, dupa succesul primelor 13 articole, de data aceasta mai rar, saptamanal, si mai concentrat, in speranta unei informari cat mai corecte a tuturor cetatenilor eRomaniei. Un exemplu de astfel de Analiza Militara gasiti aici http://www.erepublik.com/en/article/-pm-1737-analiza-militara-a-eromaniei-2106825/1/20

Totodata s-a mai stabilit inceperea programelor de ajutorare sociala cu arme sau paine a membrilor partidului, a celor activi si implicati in dezvoltarea partidului. GeluRomanu va porni o serie de dezbateri pe diverse teme, debateri menite sa aduca in fata noi jucatori cu idei sau sa puna in miscare comunitatea eRepublikana.

In continuare vreau sa va aduc la cunostiinta o parte din principiile pe care eu le sustin inca de la proiectul Partidul Militar, principii ce au fost create de belzebut cel crunt si adrian11, si pe care le voi promova si de acum inainte. Nucleul urmatoarelor fraze ar trebui sa fie memorate de toti jucatorii ce urmaresc interesul national si corectitudinea.

Brainstorming Party urmareste bunastarea comunitatii eRomanesti in totalitatea ei, indiferent de culoarea politica a entitatilor din care este formata aceasta. Brainstorming Party promoveaza bunul simt, integritatea personala si capacitatea profesionala. Brainstorming Party va sprijini si va ajuta la formarea unei comunitati bazata pe corectitudine si pe promovarea valorilor in detrimentul non-valorii. Brainstorming Party pune interesul national mai presus decat cel individual sau de grup.

Brainstorming Party nu va folosi take over-ul politic drept forma de exprimare si impunere a propriilor convingeri si idealuri militare. Vom combate orice forma de coruptie, manipulare sau minciuna, indiferent daca vorbim de manifestari in interiorul propriului partid sau la nivel de comunitate.

Conducatorii sunt instrumentul comunitatii si nu invers, iar exercitarea functiilor pe care acestia le detin trebuie sa fie in interesul celor pe care ii reprezinta, in caz contrar partidul le va retrage sprijinul.Cine poate face parte din Brainstorming Party?

Oricine doreste si crede ca are ceva de oferit comunitatii este bine venit in randurile noastre, atata timp cat respecta si va actiona conform principiilor enumerate mai sus.

Membrii Brainstorming Party au obligatia morala, si nu numai, sa se intereseze de situatia economica, militara, financiara si politica a eRomaniei, astfel incat sa ia cele mai bune decizii.

Membrii Brainstorming Party nu pot cere votul comunitatii fara sa fi dat nimic in schimb acesteia. Mai pe intelesul tuturor, nu poti cere sa fii votat, daca nu ai participat sub o forma sau alta la unul din proiectele puse in practica de acest partid.

Cod de conduita pentru membri:

1. In momentul in care ai ales sa intri in Brainstorming Party, e obligatia ta sa te comporti adecvat.
2. Atat pe chat cat si in joc sau in privat pe chat, trebuie sa te comporti decent.
3. Trebuie sa iti amintesti mereu ca esti membru al Brainstorming Party si ca promovezi bunul simt, corectitudinea, disciplina si moralitatea.
4. Adu-ti aminte ca orice actiune a ta, atat pozitiva cat si negativa are repercursiuni asupra imaginii Brainstorming Party, astfel, trebuie sa te gandesti foarte bine, la felul in care actionezi sau reactionezi, atat in presa scrisa cat si pe chat.
5. In Brainstorming Party toti membri vor actiona conform regulilor, in caz contrar, pot exista sanctiuni de la avertisement pana la excluderea din partid.

Unde ne gasesti?

Intra in partid: http://www.erepublik.com/en/party/brainstorming-party-173
Intra pe chat: http://tinyurl.com/erbp-chat

Lista Congres
1. buru

3. Open_Minded

5. thaddaus

7. GeluRomanu

9. yonutz_torres

11. maryostyle
2. RVALY

4. elbandido

6. estroe

8. Valentin Sandulescu

10. Alex Milotin

Votati la Congres Brainstorming Party!


 

Comments

Gooffree
Gooffree Day 1,862, 23:44

Crăciun fericit și succes! 😮)

musashi_san
musashi_san Day 1,862, 23:49

Sarbatori fericite!

Raosa82
Raosa82 Day 1,862, 23:55

Craciun fericit.

Wolverine VN
Wolverine VN Day 1,862, 23:56

frumoasa echipa,,,,,

sarbatori fericite

Bogdan Armand Sibrand
Bogdan Armand Sibrand Day 1,862, 00:09

Craciun fericit

Black Amorphis
Black Amorphis Day 1,862, 00:23

: )

Craciun Fericit

adrian11
adrian11 Day 1,862, 06:06

TI-am zis si in privat si zic si acum: va rog frumos sa ne citati pe mine si belze cand expuneti principiile. VA MULTUMESC FRUMOS SI ANTICIPAT! Sarbatori fericite alaturi de cei dragi!

DdyOlteanul
DdyOlteanul Day 1,862, 07:16

Craciun fericit si mult succes la alegeri!

elbandido
elbandido Day 1,862, 08:31

@adrian11 Done, sarbatori fericite si tie!

adrian11
adrian11 Day 1,862, 08:33

aveti si votul meu }{

Jean Luk Picard1
Jean Luk Picard1 Day 1,863, 01:45

craciun fericit si succes .

CHANGEIT
CHANGEIT Day 1,863, 09:17

frumos articol - la mai multe

craciun fericit la toata lumea

zmeuNY
zmeuNY Day 1,863, 09:20

traseism

Sisk
Sisk Day 1,867, 13:36

dute ba zmeura de aici

 
Post your comment

What is this?

You are reading an article written by a citizen of eRepublik, an immersive multiplayer strategy game based on real life countries. Create your own character and help your country achieve its glory while establishing yourself as a war hero, renowned publisher or finance guru.