Ambient on/off

Join the new world

 

[ENG] Денят, в който всички българи се оказаха прави!

Day 1,981, 11:03 Published in Poland Bulgaria by NKFV
Really?

Creating CTRL with USA is OK.
Fighting for USA against Macedonia is OK.
Attacking CoT friend Russia is OK.

CoT accepts USA and no OK. Nice...Respect for the Polish soldiers. It was great to watch your show on the battlefield, but it seems that soon i'll watch the same awesome actions against us. Nevermind, gl in your game.
\oЗдраво, юнаци!


Виждате с каква прекрасна снимка започвам днешната статия. Смятам, че точно в този момент вече може да дадете вот и да праснете прекрасен шаут, като за ваше улеснение копнете това, което съм ви дал в края на статията. Така, благодаря за вота и шаута! Вече може да започвате с четенето.

Днес е много як еДен. Не просто як ден, а мнооого як еДен. Днес окончателно еСветът се промени. Какъв ще е крайния му завършен вид, все още е рано да се каже, но той никога няма да бъде същия. Днес поляците отхвърлиха предложеното от президента на еБългария МПП, като по този начин затвърдиха напълно пътя, който Сърбия предначерта.

Но днешния ден не е толкова як само заради това. Днес е денят, в който всички българи се оказаха прави! Да, ние бяхме прави! Прави бяха всички онези, които категорично отхвърлиха влизане на България в ОНЕ след излизането ни от ЕДЕН. Прави бяха всички онези, които до последно се бориха България да основе отделен съюз. Прави бяха всички онези, които застанаха на страната на Русия в конфликта с Полша. ТWO е един ужасяващ съюз и аз съм безкрайно еРадостен, че ние скоро ще се изправим отново срещу тях. Конфликтът е въпрос само и единствено на време. Сега е момент, в който трябва да застанем “над” глупавите си вътрешни кавги и изцяло да се съсредоточим върху нашия нов (стар) враг и точно върху него да си изфъргаме паджината. Всички играчи млади, стари, опитни, гурбетчии, ту-кликъри, отказали се, полу-отказали се, да се активизират и да заработят заедно.

Като дърт романтичен привърженик на онзи стария - прекрасен, уникален и неповторим съюз - ЕДЕН, съм безкрайно еДоволен, че отново ще имам за враг най-голямото зло в тая игра – еСърбия. Отношението ми към тях е базирано както от РЖ, където тази страни ни е навредила не по-малко от османците, така и от начина им на игра, от който ми се повръща. Радостен съм, че тези проклетници си показаха рогцата, че си взеха мъпетите и както се очертава ще се съберат в един съюз само ужасяващо долни държавици. Веднага ми изникнаха спомените от прекрасните времена в ЕДЕН, когато ни тепаха като маче у дирек, но въпреки това играта беше страхотна, просто защото изпитвахме наслада от работата с тогавашните ни съюзници. Сърбия, Полша, Гърция, Румъния в един отбор?! Ох, каква гротескна картинка. България и нашия начин на игра нямат абсолютно нищо общо с тях!

Какво следва? Най-логичното е към сферата на СоТ да се присъединят всички страни анти-Сърбия и анти-Полша. Логичното е скоро Бразилия, Русия, Германия и Франция да се присъединят към СоТ. Виждам скоро МПП-та със страни като Италия, Албания, Холандия, Босна и разбира се Хърватска. Те ми бяха любимия съюзник от еденската ера, така че бих се радвал отново да сме от една страна на барикадата, въпреки че и те направиха доста гафове. Просто в даден момент трябва да се тегли чертата и да се продължи напред, а не да се тъпче на едно място със стари глупости. Големите въпросителни за мен са Китай и Турция. Китай и Тайван вървят в комплект, така че там посоката може би ще зависи от отношенията им със САЩ. На турците като че ли най-накрая им дойде времето да бъдат форевър алоун и честно казано не виждам никакво място за тях. Мисля си, че ще бъдат твърдо анти-Сърбия и анти-Полша, което пак поставя сериозна въпросителна пред нас. Все си мисля обаче, че се наиграхме на опълченци и четници и можем да погледнем играта от друг ъгъл. С врагове като Сърбия, Гърция, Румъния и Турция Балканите ще ни отеснеят прекалено много, затова логично би било да потърсим някаква алтернатива и да видим къде ни е интереса от цялата врътка. Всичко зависи от действията на дипломатическото поле, но според мен съществува вариант, в който да имаме общи интереси с турците, а именно те да бъдат изцяло анти-TWO. Тук изобщо не става въпрос за съюзници и мпп-та, а за един продължителен НАП, който да ни подсигури тази граница за неопределен период и да ни позволи да се концентрираме изцяло върху нашите съюзници и врагове от TWO.

Ще поживеем и ще видим какво ще се случи във влизащия в тотален хаос еСвят. еБългария ще има нужда от много кадърни ръководители през идните месеци, защото ще трябва да се взимат редици важни решения. Използвам случая да поздравя президента Грейв – доста солидно и стабилно води държавата и му пожелавам да продължава така. Каквото и да става обаче, единственото, кето искам да виждам е здрави, яки, мотивирани еБългари, които да бъдат заедно!

Але але!


За шаут:

[ENG] Денят, в който всички българи се оказаха прави!
http://www.erepublik.com/en/article/-eng-1-2250023/1/20
 

Comments

HumbleBe
HumbleBe Day 1,981, 11:04

НаКаФеВо оле оле оле о/

epssia
epssia Day 1,981, 11:04

PURVI

THRAX and RUMELIAN Day 1,981, 11:05

Comment deleted

Aliss Wonder
Aliss Wonder Day 1,981, 11:12

.!.put this in your ass 😃

THRAX and RUMELIAN
THRAX and RUMELIAN Day 1,981, 11:21

dog that barks dont bite babe, i bet that "this" its rather small 😁

Aliss Wonder
Aliss Wonder Day 1,981, 11:27

well if you "working" a lot it's normally that "this" be small to you ; ) babe : D

THRAX and RUMELIAN
THRAX and RUMELIAN Day 1,981, 11:30

naaaa its small cause of the too much handwork... 😃

Have No Fear The End Is Near
Have No Fear The End Is Near Day 1,981, 11:10

Използвам случая да поздравя президента Грейв – доста солидно и стабилно води държавата и му пожелавам да продължава така. Каквото и да става обаче, единственото, кето искам да виждам е здрави, яки, мотивирани еБългари, които да бъдат заедно!

Аз използвам случая да те поздравя за това което ти направи преди изборите като се отказа от кандидатурата си в полза на еБългария !

п.с. Връщай се към активна игра да не ти бия 2 шамара !

NKFV
NKFV Day 1,981, 11:10

Жоржи пееас але, але!

Have No Fear The End Is Near
Have No Fear The End Is Near Day 1,981, 11:13

и аз те обичам 😘

RECTOR of TU Gabrovo
RECTOR of TU Gabrovo Day 1,981, 11:18

: ) Але але!

RECTOR of TU Gabrovo
RECTOR of TU Gabrovo Day 1,981, 11:18

Неее , не се връщай че пак ще трябва да сменям партията : )

Shyneins
Shyneins Day 1,981, 12:13

Какви партии какви 5 лева бе, идвам си и ще ви опраа всичките- България на 5 континента 🙂

doandi
doandi Day 1,981, 11:13

Е кафевия реши и отсече с кои ще сме съюзници и с кои не, значи така ще е. : D.... not!

Mr Coder
Mr Coder Day 1,981, 11:15

nkfv върховен супреме кралски командир! 😃

panzer I
panzer I Day 1,981, 11:14

"Прави бяха всички онези, които застанаха на страната на Русия в конфликта с Полша"
Много ясно че бяхме прави а ти къде беше тогава ?
Сега гледам искаш с албанци и турци дружки да ни правиш ?
NEVER NEVER NEVER !!!
ако ще и целия свят да се съюзи срещу нас тая няма да я бъде

bakalin
bakalin Day 1,981, 11:24

Е той Кафевиот си е отколешен турски блюдолизец.
Каквото и да пише, каквото и да прави, в умът му все се върти НАП с Туркия.
Остави това, ами и в играта постъпва като типичен турски работодател от Анадола.
Отваря си к7 фирма, наема работници с обещания да им плаща под масата - сааакън да не се набута някой лев ДОД и после кинти нанай.
Така си и работиха само и единствено в ползу НаКаФеВо.

Wildrunner
Wildrunner Day 1,981, 12:01

НАП с турция в създалата се ситуация мисля, че не само, че не е лошо, но дори наложително. Никой не говори за съюзничество, но поне можем да заровим томахавките докато видим какво ще правим със сърби, поляци, румънци и останалата банда.

Gavro77
Gavro77 Day 1,981, 11:16

ФОТ?

chugaystyr
chugaystyr Day 1,981, 11:16

>>> CoT accepts USA and no OK. Nice...

It is only occasion to whitewash their wish to MPP Romania.
They plan the MPP and wanted to make Bulgaria guilty first.

Wildrunner
Wildrunner Day 1,981, 11:19

We already know that

ArmY1948
ArmY1948 Day 1,981, 11:27

True story.

Wildrunner
Wildrunner Day 1,981, 11:18

Аз лично за тея неща говорех от доста дълго време и отнесох много обиди, подигравки и какво ли не, както и да е, сега просто продължаваме напред. Много е важно да сме единни и най-вече да обърнем внимание върху съюзниците ни на първо време, дори да трябва да се жертваме ние самите, за да доизградим КоТ, така че като има съюзнически битки, вземайте ги с огромна сериозност, това е от изключителна важност за бъдещето.

Boyan Zhelyazkov
Boyan Zhelyazkov Day 1,981, 11:59

Ей това е приказка в стил 'КоД' ! АПЛОДИРАМ! о7

Sando Griffin
Sando Griffin Day 1,981, 11:19

Kafevia peeass ale aleee! : *

DontPanicPls
DontPanicPls Day 1,981, 11:19

Кефево на хероин але але

Magnus Pugnator
Magnus Pugnator Day 1,981, 11:19

НаКаФеВо оле оле оле о/

andreev
andreev Day 1,981, 11:19

Ще става все по интересно.

Magnus Pugnator Day 1,981, 11:19

Comment deleted

Rayna Kirilova
Rayna Kirilova Day 1,981, 11:21

Two на хероин але але

windfall
windfall Day 1,981, 12:37

Еми то Кафевия им е дилър...

Shashma
Shashma Day 1,981, 11:22

А Испания?, а Китай?

DontPanicPls
DontPanicPls Day 1,981, 11:26

Кафев, ами Испания ти лично де ги виждаш ?

NKFV
NKFV Day 1,981, 11:27

Tъмна Индия. По-скоро и те в кюпа...

DontPanicPls
DontPanicPls Day 1,981, 11:28

Абеее те са разковничето 😉

ArmY1948
ArmY1948 Day 1,981, 11:33

Те първо се карат с поляците за някакви пари в момента, второ са в много добри отношения с всички КоТ държави в Южна Америка. Така че не е много ясна тяхната.

NKFV
NKFV Day 1,981, 11:40

Епа, още по-хубаво щом е така. Честно казано, откакто съм в тая игра никога не съм имал контакти с испанци и нямам почти никаква представа какво става там :Д

DontPanicPls
DontPanicPls Day 1,981, 11:45

Аз имам с тоя дето го изритаха и още няколко 🙂

Count Davos
Count Davos Day 1,981, 11:43

Китай са анти - Две .. просто не виждам как биха били в един съюз с Сърбия и Полша.. А Испания има голяма вероятност да се скарат с двойките и да ги напуснат... Ще е добре да се помирим и с Аржентина и да ги вкараме в играта срещу Бриганците да си вземат там ресурси..

DontPanicPls
DontPanicPls Day 1,981, 11:46

Британците едва ли ще маризят срещу нас 🙂. Ако трябва лично ще говоря с вс. по отделно 🙂.

bakalin
bakalin Day 1,981, 11:27

хахаххаха, каква сърцераздирателна статия от човек с ПОЛСКО гражданство и Анадолско самосъзнание.
И пак НАП с Турция, а?
Ей, не ти зарасна гъ ъъъъъъ МЕРАКА за НАП с рязаните.
хихихихи

NKFV
NKFV Day 1,981, 11:29

Това, че съм с полско гражданство е много добре в момента, шлядур 😘
Е пак ми платиха за нап-пропаганда, знаеш... с миналите пари построих една к7 и една к5, ама вече свършиха, така че навреме ме субсидираха за още компании 🙂

bakalin
bakalin Day 1,981, 11:35

Винаги съм вярвал в теб!!

SmileBG
SmileBG Day 1,981, 11:27

Вот, заради призива за обединение.
Забелязала съм, че сме изградили някакъв неосъзнат самозащитен механизъм - притиснат ли ни отвън и се обединяваме отвътре. Понякога след доста разцепления, но все пак се обединяваме, така че в това отношение съм спокойна. А и това са най-хубавите и интересни моменти в играта, когато играем като един отбор. При текущото стабилно управление, ще стане доста лесно.
С Крум'овците ще е малко по-трудно, но да кажем че ще положим усилия в тая насока : Р

panzer I
panzer I Day 1,981, 11:35

а крумовците кога ще положат усилия?

SmileBG
SmileBG Day 1,981, 11:38

хахахахаха 😁)
Те полагат! ... но обикновено е в друга посока. Нямам идея защо е така хДДД

NoLimit
NoLimit Day 1,981, 15:16

panzer I: А от панцерите кога ще видим нещо градивно?

tapan4ev
tapan4ev Day 1,981, 11:39

98/3413

Cookies Crisps
Cookies Crisps Day 1,981, 11:39

I did it by accident ...

Kukulast
Kukulast Day 1,981, 11:42

И каква ще стане тя според тебе? Ромпер и Флауса ще си крадат медалите : ))

 
Post your comment

What is this?

You are reading an article written by a citizen of eRepublik, an immersive multiplayer strategy game based on real life countries. Create your own character and help your country achieve its glory while establishing yourself as a war hero, renowned publisher or finance guru.