[eLAM] Anunt oficial pentru cei ce au nevoie de Capitan

Day 1,666, 12:57 Published in Romania Japan by musashi_san

Poate ca au dreptate camarazii care imi cer sa preiau conducerea directa si organizarea singurei organizatii politice din comunitatea eRo care s-a declarat inca de la infiintare ca fiind o organizatie politico-militara, eLegiunea Arhanghelului Mihail. In ciuda tuturor incercarilor de a blama aceasta declaratie am aratat de-a lungul timpului ca noi, membrii eLAM, ne putem asuma responsabilitati publice si ne putem achita de ele cu fruntea sus.

Nu pot sa nu ascult indemnul celor ce cred ca Legiunea este o organizatie intemeiata pe ordine si disciplina.
Nu pot sa nu ascult indemnul celor ce cred ca Legiunea este calauzita de un nationalism curat, izvorat din nemarginita dragoste de neam si tara.

Un singur lucru insa pot sa va spun, nu voi fi un comandant care sa faca compromisuri politice, voi fi la fel de transant ca atunci cand am sustinut ca modelarea comunitatii se poate face prin puterea exemplului, prin sustinerea si indrumarea tinerilor, prin promovarea unui cod dreptatii si adevarului.

Voi depune candidatura si vom vedea la finalul alegerilor daca Legiunea isi doreste un Capitan, vom vedea daca Legiunea are maturitatea sa se organizeze dupa legile sale fundamentale: legea disciplinei, legea muncii, legea tacerii, legea educatiei, legea ajutorului reciproc si nu in ultimul rand LEGEA ONOAREI.

DECAT SA INVINGI PRINTR-O INFAMIE, MAI BINE SA CAZI LUPTAND PE DRUMUL ONOAREI.