Ambient on/off

Join the new world

 

[Egyetem] Meghívó Istencsaszar előadására és log

Day 2,073, 10:02 Published in Hungary Hungary by eMagyar EgyetemTisztelt olvasók, kedves Egyetemi Polgárok!

A 2013.07.22-én, hétfőn tartott előadás anyagát szeretném most megosztani veletek, melyet az alábbi linken érhettek el: katt
Ezúton is szeretnék mégegyszer köszönetet mondani Rhualnak, amiért vállalta az előadást, azért meg pláne, amiért ilyen minőségben sikerült teljesítenie. (= Ha jól értesültem, az előadás óta a 68. országként Bolívia is bekerült a repertoárodba, ezért külön gratulálok, a maradék kettőhöz pedig sok sikert és kitartást kívánok!Most pedig térjünk át a következő előadásra:

előadója: Istencsaszar
címe: A TWO belviszály okai és az Imperium kérdései
időpontja: 2013.07.26. PÉNTEK 20.00
helyszíne: #egyetem

Istencsaszar rutinos, visszatérő előadója az eMagyar Egyetemnek, számos remek előadással szórakoztatott már minket. A hazai és nemzetközi politika emblematikus alakja, nem hiszem, hogy sokan tudnának nála kompetensebben beszélni az említett témáról. Sok vélemény, információ, cikk, álláspont jelent meg a TWO körül kialakult viszállyal kapcsolatban, felröppentek hírek az 'Imperium' létrehozásáról, ám végül senki nem merte magára vállalni az ötlet megszületését. Ezen ködös események miatt úgy gondoltuk, ideje tiszta vizet önteni a pohárba, s egy előadás keretében tisztázni, eloszlatni a kételyeket. Sok szeretettel várunk minden érdeklődőt!


Üdvözlettel,
fischer2
az eMagyar Egyetem rektora
 

Comments

Fronteira suI
Fronteira suI Day 2,073, 10:04

first vote

Haszontalan pkrusi
Haszontalan pkrusi Day 2,073, 10:22

kíváncsi leszek:)

Murlockij
Murlockij Day 2,073, 10:25

Hoppá, ez a Rhualos előadás meglepően érdekes volt a logban, évek óta nem olvastam érdekes egyetemi előadást...
Különösen a Bosko Balabannal kapcsolatos részek. Remélem, Éhesló is olvassa majd 😉

Eheslo
Eheslo Day 2,073, 11:20

Olvastam.
Gyáva boskoról eddig se gondoltam sokat, de ez ahhoz képest sem volt semmi.
Ritka egy f.s alak.

Mordekraiser
Mordekraiser Day 2,074, 23:37

Te se vagy épp minta polgár.

Eheslo
Eheslo Day 2,075, 00:27

Mire gondolsz? jetiknek ukránoknak árultam eMagyarországot? RL pénzt kínáltam ukránok, ellenségek (tömeges)állampolgárságáért?
Mesélj már, hogy gyáva boskóhoz képest milyen számodra a "mintapolgár"!

Gambit_2525
Gambit_2525 Day 2,075, 05:01

Még fiatal, hadd segítsek kicsit. Pl. elárultad az országot, amikor a románok oldalán azért harcoltál, hogy elvágj minket a bónuszainktól, ráadásul ezt a mai napig büszkén hirdeted. Ezen kívül semmi egyebet nem csinálsz, mint bomlasztasz, mocskolódsz, gyalázkodsz, és megpróbálsz a szánalmas trollkodásokkal tönkretenni minden pillanatot, amikor a sikereinknek örülünk. Egy rákos burjánzás vagy eországunk testén. Még csak nem is benne, hiszen nem is vagy magyar. Egyszerűen azt kéne csinálni veled, amit ilyenkor az orvosok szoktak. Mindenestül kivágni a francba, és reménykedni, hogy nem jössz vissza.

Eheslo
Eheslo Day 2,076, 07:07

Hebegő jeticsicska hiába hazudozol attól még az tény:
http://www.erepublik.com/en/article/k-sz-nj-k-alexandross-eln-k-r--2048028/1/20
a kétszeres országvesztő izralex oldalán a magadfajták EZRÉT . harcoltak, minden magyar területet ellenségek kezére játszva.
Én pedig ez ellen.

Ragozhatod ezt tovább is, de az azért mégiscsak téged minősít, hogy még ott is engem fikázol teli szájjal te szerencsétlen, ahol a gyáva boskót buktatja le az egyik álrhual az eegyetem nyilvánossága előtt annak kapcsán, hogyan akart tömegesen, akár RL pénzért is, ellenségeinknek az ukránoknak állampolgárságot mutyizni.

Erről nincs egy szavad sem - rossz szokásod szerint, kiválóan demonstrálva azt, kiknek az oldalán állsz te és kikén állok veletek szemben én.

Köszi.

Gambit_2525
Gambit_2525 Day 2,076, 13:43

Ugyan már kehes, nálad jobban senki sem örült, hogy nem sikerült a francia hadjáratunk, így gyakorlatilag évekre elég muníciót kaptál. Az mondjuk mindegy, hogy tök hasonlóan jártak már a horvátok, románok, meg biztos még egy csomóan, amikor új területre akartak költözni. De biztos náluk is eladta valaki az országot, nem pedig egyszerűen csak nem sikerült végrehajtani egy tervet. Mert a te beteg agyad így működik. Ha nem sikerül valami, akkor árulás történt. Ha sikerül valami, akkor meg éppen most történik az árulás, csak még nem nyilvánvaló. Szerinted a mindenkori vezetőség 24/7-ben árulja az országot, csak az a furcsa, hogy mégis egyre nagyobb lesz. Erre mondjuk már nincs magyarázatod, mivel egy tanulatlan, tudatlan, primitív, bunkó paraszt vagy. Igazán nincs mit, bármikor szívesen leírom, mekkora suttyó paraszt vagy, hadd tanuljanak a fiatalok. 😉

Eheslo
Eheslo Day 2,077, 09:16

Szerintem annak beteg az agya hebegő jeticsicska, aki gyáva boskó RL pénzes ukrán állampolgársági ajánlata és eMagyarország ukráncsicskává süllyesztése kapcsán engem fikázna ennek kiderülése során is.
De ilyesmi csak a magadfajtáktól telik ki, ezért jó hogy folytatod, mert világossá teszed, hogy a becstelen, ellenségeink oldalán magyarok ellen harcoló árulók közé tartozol.
Ennek a demonstrálása itt is fontos.
Folytasd, nekem tetszik.🙂

Gambit_2525
Gambit_2525 Day 2,077, 09:48

Rendben, akkor folytatom. 🙂 Azért írtam le, hogy mekkora mocsok hazaáruló vagy, ugyanis te kérdezted meg a 2 hete regisztrált kezdőtől, hogy miben is nyilvánul meg a te aljasságod. Én meg leírtam egy konkrét példát erre válaszként. Úgy látszik, ezt nem sikerült követned, de tőled ez nem is elvárás. 🙂 Túl primitív vagy, ezért sajnos mindent sokszor le kell írni neked, és még akkor sem érted meg.

Eheslo
Eheslo Day 2,077, 12:14

A "nem minta polgár" és az "aljasság" az két különböző dolog.
Utóbbira te és a magadfajták a jó példa, amire példát is hoztam.
Ezt itt:
https://docs.google.com/document/d/1nC0ueiPP4IygvfLuoZIVU85hX-5dKeScqVjh9kG3voA/edit
http://www.erepublik.com/en/article/-mk-nem-lesz-rom-n-nap-jra-les-a-h-bor--2210845/1/20
http://www.erepublik.com/en/article/-mk-rom-n-nap-2215803/1/20

No ez az igazi aljasság, nem erről írni...

Gambit_2525
Gambit_2525 Day 2,077, 12:38

Az esetedben mindkettő fedi a valóságot, azzal a különbséggel, hogy valójában nem vagy magyar állampolgár. De attól még aljas vagy, mert az ellenségünk oldalán harcolsz azért, hogy a terveinknek keresztbe tegyél, és ezzel megkárosítsd az országot.

Eheslo
Eheslo Day 2,077, 13:00

Hát ha a magadfajtáknak ez volt a terve, ez ellen harcolni kell minden értelmes embernek:
Ha pedig az a tervetek, hogy RL pénzért áruljatok ellenséges országok polgárainak emagyar állampolgárságot, nos annak is.
http://www.erepublik.com/en/article/k-sz-nj-k-alexandross-eln-k-r--2048028/1/20
Minden tisztességes ember ezt teszi, csak a magadfajta hebegő jeticsicskáknak tetszik az, ha eMagyarországot elfoglalják a románok, és ukránoknak vehet gyáva bosko RL pénzen állampolgárságot.

Nekem ezek nem tetszenek.
Ezért írok itt is.
Az állampolgársággal kapcsolatos gondjaidról beszélj a hazug ukráncsicska elnököddel, a kormányában több nem magyar állampolgár is ügyködik.
De mondok jobbat?: a magadfajták közül nem kevesen húznak zsoldot idegen állampolgárként.
nos én ilyet nem tesze, és sosem is tettem.
De gondolom téged ezek nem zavarnak, csak én. 🙂
no ezért fontos, hogy írogass, minél többet.
Jól demonstrálod a különbséget kettőnk között és a kettőnk haverjai, kedvencei között.
Kinek ics, gyáva bosko, álrhualok sora, kinek meg nem....

Gambit_2525
Gambit_2525 Day 2,078, 01:32

Neked a románok a kedvenceid, őket segíted a harcban. Ezt bemutattad már nekünk többször is. Hebegheted, hogy nem így van, de attól még tény marad. 😃

Eheslo
Eheslo Day 2,078, 02:00

Mint az a sokadjára idézett cikkekből is látszik, itt a jetik ics és a magadfajták kedvencei, ti adtátok a kezükre eMagyarországot, izralexel, és ti kötöttetek NAP-ot velük, majd lettetek a szövetségeseik.
Az ukránoknak dettó.
Sajátos, hogy ezek ellenére rólam hazudnád, hogy a jetik bérence lennék hebegő jeticsciska, de a jeti szerverek sokat elbírnak.
Ezt a hazugságodat is megőrzik. 😃

Gambit_2525
Gambit_2525 Day 2,078, 02:35

Bizony, azt is megőrzik, amikor a román tankok (oboj, Bobo) oldalán harcoltál. Persze hozzájuk képest is egy jelentéktelen senki vagy, tehát nem volt jelentőséged, de árulásnak azért árulás.

Eheslo
Eheslo Day 2,078, 10:02

http://battle-watcher.com/battle.php?id=27283
Mielőtt elhazudnátok ki hol és kinek az oldalán ütött.
A Budát jetik kezére adók között ezek voltak a bajnokaitok:
http://www.erepublik.com/en/citizen/profile/4352124
http://www.erepublik.com/en/citizen/profile/1830877
http://www.erepublik.com/en/citizen/profile/1882110
http://www.erepublik.com/en/citizen/profile/4095876
http://www.erepublik.com/en/citizen/profile/2409024
http://www.erepublik.com/en/citizen/profile/815711
http://www.erepublik.com/en/citizen/profile/1226260
http://www.erepublik.com/en/citizen/profile/2420900
A román avatarban ütő regulárisok mellett ők voltak akik a jetiknek megnyerték a csatát és mi akik a magyar oldalon harcoltunk a védelmében alul maradtunk, mint oly sok polgárháborúban előtte.
11 nap alatt adtatok el két hazát, az eredetit, majd az újnak hazudottat is.
http://www.erepublik.com/en/article/-magyar-k-ouml-zl-ouml-ny-hogyan-tov-aacute-bb--2049048/1/20
Melyikünk adta jetik kezére Budát?
Én vagy te?
No hazudsz még, vagy elég volt mára?

Gambit_2525
Gambit_2525 Day 2,078, 10:20

Én ebben nem látom magamat, csak téged látlak, ahogy a románok mellett ütsz, az ő érdekeik szerint, ahogy mondtam. Na, ezért vagy áruló, köszönöm, hogy ismét te mutattad be a bizonyítékot!

Eheslo
Eheslo Day 2,078, 10:29

Te is ott vagy azok között akik miatt Buda a jetik kezére került.

Gambit_2525
Gambit_2525 Day 2,078, 10:34

Ez hazugság, ugyanis nem vagyok ott. Megint csak hazudozni tudsz, mint mindig. Te viszont ott vagy, a románokkal együtt. Aljas áruló.

Eheslo
Eheslo Day 2,078, 10:48

Ott vagy te hebegő jeticsicska azok között akik akkor Budát a jetik kezére adták mobra, izralex és a többi jeticsicska oldalnán, de olyan jelentéktelen gazember vagy, hogy nem fértél oda a listára a romnáok és nagy haverjaik: mobra, izralex és a többi főzombi mellé.

Árulóként is senki vagy.

Gambit_2525
Gambit_2525 Day 2,078, 12:41

Értem, tehát nem tudod bebizonyítani amit állítasz. Nos, akkor az ártatlanság vélelme szellemében bizony ártatlan vagyok, te pedig egy hazug kis senki. Nem baj, majd legközelebb talán összejön. 😃
Még jó, hogy te felfértél a románok közé, így örökké emléket állíthatsz annak, hogy az oldalukon harcoltál. Ostoba egy bohóc vagy... 🙂

Eheslo
Eheslo Day 2,080, 09:57

Bután hazudsz, mert magyar oldalon, Buda védelménél ütöttem.
és ez még ávek elteltével is látható.
A többi ennél nem kevésbé nyomorult hazugságod hebegő jeticsicska.

Gambit_2525
Gambit_2525 Day 2,081, 03:41

Bután hazudsz, mert azért védted Budát, hogy ne költöztethessük át a fővárost, és így bónuszok nélkül maradjunk. Ugyanezért védte veled együtt az a sok román. Vagy szerinted ők is a mi érdekünkben védték Budát? Hazug jeticsicska. 🙂

Eheslo
Eheslo Day 2,081, 03:49

Hebegő jeticsicska itt van ni:
http://www.erepublik.com/en/article/k-sz-nj-k-alexandross-eln-k-r--2048028/1/20
1 (egy) ennyi régiótok és ennyi 1(egy)bónuszotok lett az után egy héttel, hogy a románoknak adtátok a hazátokat. 24 órán belül pedig NULLA. Ekkorra az ehazátok régióinak a száma is ennyi lett: NULLA, miután az eredetit a románok kezére adtátok Budával együtt, majd az újnak hazudottat is a franciknak és az usa-nak...

Látod jól, igaz?

Gambit_2525
Gambit_2525 Day 2,081, 05:46

Ugyan már kehes, nálad jobban senki sem örült, hogy nem sikerült a francia hadjáratunk, így gyakorlatilag évekre elég muníciót kaptál. Az mondjuk mindegy, hogy tök hasonlóan jártak már a horvátok, románok, meg biztos még egy csomóan, amikor új területre akartak költözni. De biztos náluk is eladta valaki az országot, nem pedig egyszerűen csak nem sikerült végrehajtani egy tervet. Mert a te beteg agyad így működik. Ha nem sikerül valami, akkor árulás történt. Ha sikerül valami, akkor meg éppen most történik az árulás, csak még nem nyilvánvaló. Szerinted a mindenkori vezetőség 24/7-ben árulja az országot, csak az a furcsa, hogy mégis egyre nagyobb lesz. Erre mondjuk már nincs magyarázatod, mivel egy tanulatlan, tudatlan, primitív, bunkó paraszt vagy. Igazán nincs mit, bármikor szívesen leírom, mekkora suttyó paraszt vagy, hadd tanuljanak a fiatalok. 😉

Eheslo
Eheslo Day 2,081, 08:38

Arról már eléggé rég vitázunk itt, kinek mi a játékélménye, az tartja itt.
Ha csak izralex kétszeres országvesztése lett volna a rovásotokon az talán még feledhető is lenne, de nincs hónap, hogy ne múlnátok magatokat alul.
Nem érdekel ki mindenkit loptak meg, vertek át a saját horvát, jeti, bruzil, ukrán, orsoz zombijaik.
Engem az ellenségeink vereségei örömmel töltenek el és nem alkudozok velük a harc nélküli felszabadításukról mint sorihun a horvátokkal, vagy mobra, lazo, nalaja, ics és nem adom a kezükre harc nélkül vagy az oldalukon harcolva az országomat mint te és a bandád izralexel a románoknak.
A magadfajták beteg agya működik úgy, hogy minden állami bevételt ellop párszáz reguláris, a jetik, ukránok, görögök immár a szövetségeseitek, az indonézek, makedónok pedig az ellenségeitek.
Ez becstelenség és árulás.
Az neve annak, ha a közösséget átverik, becsapják, meglopják., ha régi hű fegyvretársakat cserélnek le gazemberektre ellenségekre. Sorozatban elkövetve mindezt még mocskosabb zombimeló ez és ti nem fáradtatok még bele 4 év alatt, most is azért vitázunk itt.
Meg is látszik az eredménye. 24+ ezerből immár 5500-an maradtatok, az államkassza üres.
A paraszt csak a magadfajta becstelen hebegő jeticsicska mesüge számára tudatlan és bunkó.
A fiatalok pedig abból tanulhatnak ha megfigyelik nincs az a becstelenség amit el ne lennétek képesek követni nap nap után.
Ritka jó lecke ez az emberi aljasságról hebegő jeticsicska az erepes tetteitek története.

Gambit_2525
Gambit_2525 Day 2,081, 10:01

Neked az a játékélmény, hogy másokat szidhatsz, tekintve, hogy nem is csinálsz semmi mást. Ez nem vita tárgya. 🙂 Neked a magyarok az ellenségeid, és a románok a gazdáid, ezért harcoltál a román alakulatok mellett, a román hadügyi közlöny parancsának engedelmeskedve. Ezek sajnos tények, sokan ott voltunk, láttuk. Sőt, azóta is linkelgeted, már csak az akkori román közlönyt kell mellé rakni, de legközelebb majd kiguglizom neked, és mellérakom, hogy jobban lássák az újak, ki is a jeticsicska. 😉
Mivel te viszont nem tudod bizonyítani, hogy én eMo. ellen ütöttem, valamint arra sem tudsz bizonyítékot mutatni, hogy én bármit elcsaltam, elloptam volna, ezért megint csak egy hazug undorító kis féreg vagy. Nem is lehetnél persze más, mert gerinced nincs.
Mellesleg nem veszed észre, hogy egy 1,5-2 éves ügyön pörögsz azóta is, mert nincs egyszerűen más, amit fel tudnál hozni. Szánalmas vagy, mert még trollkodni sem tudsz rendesen, pedig ahhoz nem sok ész kell. Neked még annyi sem jutott. 😃
Az eredmény, amit én látok, hogy 10/10 bónuszunk van, és egy hatalmas országunk. Mi ezért küzdöttünk. Ezt akartuk elérni a játékban, és sikerült. Neked mi sikerült utoljára az életben? Mármint azon kívül, hogy folyamatosan hülyét csinálsz magadból, és mindenki rajtad röhög? Hebegő jeticsicska, hebegj tovább, mert csak egy megkeseredett bohóc vagy, aki csak arra jó, hogy minket szórakoztasson. Kérlek, ne hagyd abba soha!

Eheslo
Eheslo Day 2,081, 10:53

Szerencsétlen hebegő jeticsicska, attól, hogy a magadfajtákkal nem találkozok másként, mint, hogy az árulásaitokról, gerinctelenségeitekről írok ne vonj le helytelen következtetést.
Mint sokadjára írtam volt, nem én adtam jetik kezére Budát, románok oldalán harcolva, hanem te és a magafajták.
Itt van ni:
http://battle-watcher.com/battle.php?id=27283
Én védtem a románoktól, ti meg nekik adtátok, mellettük harcolva.
Nem csak Budát, Győrt, Szegedet. Mindent.
A gerincedet is ott keresd izralex és a többi jeticsicskáé mellett a pöcegödör alján.
Te pörögsz ezen én csak szépen válaszolok rá és forrásokkal mutatom meg, miként adtátok a jetik kezére elsőre az összes eredeti területét eMagyarországnak, majd az újnak hazudott hazátokat is ellenségek kezére adtátok.
Mocskos hóhérmunka volt, itt látható az eredménye:

A kihűlt hullád ott lesz gyáva bosko listáján, de itt még mindig látható lesz, hogy a magadfajták miként árulták hónapról hónapra a hazájukat ellenségeknek. Tanulságos lesz.
Pont mint most is:
http://www.erepublik.com/en/article/-kk-mexik-i-nap-2299524/1/20

Ellenségekkel kötött sunyi alkuk, lopás, csalás, mutyi. Ez a ti világotok, ez jelent nektek játékélményt. Ez az ami téged is minősít, mikor velem szájalsz helyettük.
Tanulságos bárkinek akit érdekel.

Gambit_2525
Gambit_2525 Day 2,081, 11:26

Megint hazudsz, büdös paraszt, mert én nem vagyok ott sehol ezekben a harcokban, tehát nem adtam senkinek semmit. Te engedelmeskedtél a román közlöny parancsának, mert egy jeticsicska vagy.
Itt nincsenek kihűlt hullák te szerencsétlen lelki beteg. Ez egy játék. Te idegeskedsz rajta, én meg beléd rúgok egyet egyet, amikor éppen erre járok. Közben meg elég jól szerepeltünk az MU versenyben, még a nemzetközi TOP10-be is feljutottunk egyszer, cikket is írtam róla. 😉 Ezen kívül végre full bónusszal termelek, ezt is közösen értük el. Ja, és ma ütöttem egy BH-t is, gratulálhatsz. Te nyomorult vesztes... 😃

Eheslo
Eheslo Day 2,081, 13:08

Írtam már, a paraszt sem nem sötét, sem nem büdös.
Az a magadfajta lesz szombat estére.
Ott ütöttél a zombik oldalán, hogy Buda románok kezére kerüljön.
Én meg ez ellen, magyarok oldalán védtem Budát.
Jól látható.
Az eredménye is.
Jetik kezére adtátok eMagyarországot izralex oldalán, akármit is hazudsz.
A jetik szerverei őrzik ennek szégyenletes emlékét.

Gyáva bosko közlönyeiben sorolja fel a magadfajta szellemi nyomoroncok, becstelen jeticsicskák, morális zombik neveit, akik már alulról szagolják a jetik kipufogóját.
Te is köztük leszel hamarost.
Itt te nem rugdosol senkit, Hazudozol én meg megmutatom hogy felesleges, mert a hazug embert hamarabb utolérni mint a sánta kutyát.

Jellemző, hogy olyannyira becstelen alak vagy, hogy az államilag szervezett mutyitokkal itt (is) büszkélkedsz. Ez is egy jó példa arra, mennyire deformált lelkű hebegő jeticsicska vagy. El sem tudsz képzelni olyan versenyt, ahol nem csalva, mutyiban, megbundázva "győztök".
Olvasgass a fekete seregtől, leírják ők is, mennyire szánalmasak vagytok.

Szerintem az nyomorult vesztes, aki árulók, tolvajok csalók oldalán hebegve hazudozik győzelemről országvesztések, polgárháborúk, ellenségekké lett, elárult szövetségesek és szövetségessé tett ellenségek közepette képtelen ebben a halom jeti f.s játékban csalás, mutyi és árulás nélkül játszani.
Engem már oviban megtanítottak arra, hogy a játékban nem szokás csalni és a társainkat átverni, becsapni, meglopni.

A magadfajtának mit tanítottak a jesivában hebegő jeticsicska?

Gambit_2525
Gambit_2525 Day 2,081, 13:22

Büdös paraszt, egyáltalán nem látható, hogy én bármilyen zombik mellett is ütök, tehát megint hazudsz, folyamatos jelleggel. Az látható, hogy te ütsz a jetik mellett a jeti közlöny parancsának engedelmeskedve. Én nem szagolok semmit, tök kényelmesen ülök a fotelemben, és alázlak téged. Mert én ezt valójában egy játéknak fogom fel, és kiválóan szórakozok rajtad. 🙂
Bizony, büszkélkedek vele, hogy jól szerepeltünk a versenyben, mint ahogy mindannyian büszkék vagyunk. Most éppen 5x annyi csokit kapok naponta, mint te, aki csak egy szánalmas vesztes. És képzeld, egyáltalán nem csaltam, hanem összefogtam másokkal, és együtt egy komoly eredményt értünk el. Nekem azt tanították, hogy együtt többre megyünk, mint külön-külön. Igaz, ezt nem annyira oviban, hanem inkább az egyetemen nyomatták, ami persze neked semmit nem mond, mivel takarítani sem vennének fel egyetemre. 😃

Eheslo
Eheslo Day 2,081, 13:35

Nem érted a magyar szót. A paraszt sem nem büdös, sem nem bunkó. A magadfajtánál semmi esetre sem műveletlenebb, ellenben nagyságrendekkel tisztességesebb.
Ember.
Nem mint te, hebegő jeticsicska.
Budát védtem a magadfajták és a jetik ellen, hogy ne kerülhessen román kézre.
Erről mindegy mit hazudozol, mert végül - hiába harcoltam ellenetek sokadmagammal - jetik kezére adtátok, mellettük harcolva nem csak Budát, hanem egész eMagyarországot.
Ez a magadfajták és vezéretek izralex szégyene.
Nehezen byrkóztok meg vele, ezért a sok hazudozás még mindig, végeláthatatlanul.
De ettől még a tény az tény, itt van:
http://battle-watcher.com/battle.php?id=27283
Mielőtt elhazudnátok ki hol és kinek az oldalán ütött.
A Budát jetik kezére adók között ezek voltak a bajnokaitok:
http://www.erepublik.com/en/citizen/profile/4352124
http://www.erepublik.com/en/citizen/profile/1830877
http://www.erepublik.com/en/citizen/profile/1882110
http://www.erepublik.com/en/citizen/profile/4095876
http://www.erepublik.com/en/citizen/profile/2409024
http://www.erepublik.com/en/citizen/profile/815711
http://www.erepublik.com/en/citizen/profile/1226260
http://www.erepublik.com/en/citizen/profile/2420900
A román avatarban ütő regulárisok mellett ők voltak akik a jetiknek megnyerték a csatát és mi akik a magyar oldalon harcoltunk a védelmében alul maradtunk, mint oly sok polgárháborúban előtte.
11 nap alatt adtatok el két hazát, az eredetit, majd az újnak hazudottat is.
http://www.erepublik.com/en/article/-magyar-k-ouml-zl-ouml-ny-hogyan-tov-aacute-bb--2049048/1/20
Melyikünk adta jetik kezére Budát?
Én vagy te?
No hazudsz még, vagy elég volt mára?

A központilag szervezett csalással, bundázással állami pénzeken nyert csokiidat dugd fel magadnak, semmire nem jók.
Amit megszereztetek ezekkel a csokikkal tegnap, ma a hazug ukráncsicska elnökötök ingyen és harc nélkül adta ellenségeknek, akiktől harcban vettétek el.
No ezért írom: a magadfajta szánalmas hülyék tapsikolnak ehhez én meg röhögök.
Rajtad is.

Gambit_2525
Gambit_2525 Day 2,081, 13:43

Bunkó, sötét paraszt, én nem ütöttem sehol, te viszont a jetik mellett ütöttél, a jeti közlöny parancsára. Ezért vagy egy hazug aljas jeticsicska.
Dehogynem, a csokik nagyon is jól jönnek, mert növelik a sebzésemet. Csak hogy egy példát mondjak, az én utóbbi egy heti sebzésemmel a 2. helyen végeztetek volna. Na, ezért fontos, hogy államilag szervezetten versenyezzünk, és minél többen részesüljünk az extra csokikból. Ezáltal könnyebben megtartjuk, amit elértünk, vagyis a 10/10-et és a hatalmas gyarmatbirodalmat. A magadfajta szánalmas hülyék meg nem érnek el semmit, csak a partvonalról pofáznak. Neked aztán megéri játszani ezt a játékot... 😃 Amúgy a többi gyalázásra nem akarsz válaszolgatni a többi cikk alatt? Kiosztottunk neked egy pár taslit itt-ott, hogy legyen kin szórakoznunk, és most várjuk ám a választ. 😃

Eheslo
Eheslo Day 2,081, 13:53

Hebegő jeticsicska itt legfeljebb magadat verheted nyakon ics-vel kézen fogva.
jó társaság vagytok, összeilletek.
Egyiketek becstelenebb alak, mint a másik.

Gambit_2525
Gambit_2525 Day 2,081, 13:59

Ejnye, te ostoba, gyáva paraszt, most megfutamodsz? Rájöttél, hogy a 2 éves linkekkel nem tudod bizonyítani a múltbeli és jelenkori hazugságaidat? Kibéreltelek mára is, szóval gyerünk, fröcsögj vissza a többi gyalázásra is valami ordas hazugságot, paraszt! Mondjuk ha nem válaszolsz rájuk, az is válasz... 😃

Gambit_2525
Gambit_2525 Day 2,081, 15:50

Ja igen, és az nem "csokiidat", hanem csokijaidat, de tanulatlan, iskolázatlan, műveletlen, bunkó paraszt. Baromi büszke vagy a magyarságodra, csak éppen magyarul írni nem tudsz. Szánalom. 😃

Eheslo
Eheslo Day 2,081, 23:05

No elértél egy újabb pinceszintet, köszi, kitűnő demonstráció hebegő jeticsicska.

Gambit_2525
Gambit_2525 Day 2,082, 01:28

Ennyi?! Nagyon halovány vagy krónikás. Menj inkább a többi fórumra fröcsögni, hátha ott nem gyaláznak vissza az emberek, ha beszólsz nekik. Talán ha tényleg csak gyerekekkel erősködnél, akkor nagyobb sikereket érnél el, mert bizony egy felnőtt előbb-utóbb legalább így elküld a 3,14csába. Na kérj valakitől egy zsepit, és ülj le egy kicsit a sarokban pityeregni. 😃

Eheslo
Eheslo Day 2,082, 04:12

Hebegő jeticsicska, van ameddig szórakoztatsz és van ahol már unom a hebegésed, a hazugságaidat.
Még velem is megesik.

Gambit_2525
Gambit_2525 Day 2,082, 04:16

Jaja, közben valójában olyan vagy, mint az utcán kötekedő cigány. Azokkal nagyon bátor, akik kisebbek, illetve nem szólnak vissza. De ha egyszer valaki szembeszáll, akkor jön a nyúlcipő. 😃 Szánalmas gyáva senki vagy, ismét bebizonyosodott. 😉

Eheslo
Eheslo Day 2,082, 07:29

Hebegő jeticsicska, menthetetlen vagy, amit lehetett leírtam tucatszor is.
Ha nem érted, az a te bajod.
Mások értik, én meg mostanra eluntalak nagyon, már nem szórakoztat a hülyeséged, hebegj magadnak....

Gambit_2525
Gambit_2525 Day 2,082, 08:18

Azért majd egyszer mutasd már meg azokat, akik értik, mert én csak azt látom, hogy neked mindenki csak beszól, hülyének néz, kiröhög. Az engem nem érdekel, hogy eluntad a munkádat, bohóc vagy, szórakoztatnod kell minket. Szóval ne picsogj, hanem nyomjad a hazugságaidat tovább. 😃

Eheslo
Eheslo Day 2,073, 11:27

A jeticsicska ics-től legfeljebb egy halom hazugságot lehet hallani, manipulációt, átverést.
Pont mint itt, egy egészen friss, még fél évnél is fiatalabb példát hozok rá, miként árulta ics a hazát a jetiknek.
A sorrend is fontos és a sunyi módszere is, ahogy az árulásáról szóló közlönyét (kommentek tucatjaival együtt) törölte a friss hazugságaival helyettesítve a bebukottakat...
https://docs.google.com/document/d/1nC0ueiPP4IygvfLuoZIVU85hX-5dKeScqVjh9kG3voA/edit
http://www.erepublik.com/en/article/-mk-nem-lesz-rom-n-nap-jra-les-a-h-bor--2210845/1/20
http://www.erepublik.com/en/article/-mk-rom-n-nap-2215803/1/20

Két hét alatt kétszer, harc nélkül játszotta ellenségeink kezére a harcban románoktól elfoglalt Erdélyt, Kőrösvidéket és a többi régiót a jetik csicskája ics. Sunyiban a nép háta megett, átvágva sereget, pártokat, bárkit a jetik szolgálatában.

Hallgassátok az antimagyar jeticsicskát áhitattal. 🙂

Istencsaszar
Istencsaszar Day 2,075, 08:11

gyere el az előadásra és szívesen meghallgatom az érveidet és válaszolok a felmerülő kérdéseidre. 🙂

Gambit_2525
Gambit_2525 Day 2,075, 08:51

Le sem tudja írni az érv szót...

Eheslo
Eheslo Day 2,076, 06:53

Van annál jobb elfoglaltságom.. 🙂

Eheslo
Eheslo Day 2,076, 07:11

Hebegő jeticsicska: érv.

Csak, hogy nyilvánvaló legyen:
https://docs.google.com/document/d/1nC0ueiPP4IygvfLuoZIVU85hX-5dKeScqVjh9kG3voA/edit
http://www.erepublik.com/en/article/-mk-nem-lesz-rom-n-nap-jra-les-a-h-bor--2210845/1/20
http://www.erepublik.com/en/article/-mk-rom-n-nap-2215803/1/20

Így árulta ics e Magyarországot a jetiknek, így vert át bárkit, még a sajátjait is regulárisostól, zsoldosostól, magadfajtástól, harc nélkül játszva ellenségeink a jetik kezére mindazt, amit harcban vettünk el tőlük.
No a magadfajták ehhez tapsikolnak.
Én meg nem.
Ez pedig jelentős különbség köztünk akkor és most is.

Gambit_2525
Gambit_2525 Day 2,076, 13:46

Ezt már legalább 3-4x belinkelted, és meg is találtam, ahogy elmagyarázom neked, mekkora türhő paraszt vagy. 😃 Persze nem értetted meg akkor sem, hogy felnőtt létedre miért gáz az interneten gyerekeket mocskolni, de hát te ilyen végtelenül primitív vagy sajnos. 🙂

 
Post your comment

What is this?

You are reading an article written by a citizen of eRepublik, an immersive multiplayer strategy game based on real life countries. Create your own character and help your country achieve its glory while establishing yourself as a war hero, renowned publisher or finance guru.