Ambient on/off

Join the new world

 

Без наслов НО со повод - DukeS

Day 1,499, 10:18 Published in Republic of Macedonia (FYROM) Republic of Macedonia (FYROM) by BucephalusIII
Кратка биографија на единицата

Единицата Војводи позната под името DukeS е една од најстарите единици во оваа виртуелна игра во која членуваат доста активни - искусни играчи a и големи патриоти кои во секој момент се спремни да го дадат максимумот за да се одбранат интересите на Македонија.
Основач на оваа единица е mac3donia кој важи за еден од највлијателните играчи во оваа игра. Подоцна неговото место го отстапи на тројца играчи од неговата единица virus_mkd, BucephalusIII и 4eljo.
Моментално членуваат околу 50 играчи од кои 30 активни не само на фронт него и на канал односно секогаш расположени за дружба (поради девојките од единицата..не за друго 😛 )Со што располага единицата :

*3 Q6 фабрики за оружје

Услови за членство :

*повеќе од 2500 сила (strength)
*да работиш за 1.5 МКД во наша фирма

Што добиваш со членството :

*секојдневен рефунд во износ од 10 Q6 оружја во два термина по избор - прва поделба 14 часот или втора поделба 22 часот
*помош од останатите членови за било кој проблем во врска со играта

БОНУСИ:

*Доколку сте помеѓу првите тројца со најголем број на удирања односно food fights добивате бонус 5 Q6 тенкови
*Доколку донесете член односно регрутирате добивате 10 Q6 тенкови и 0.2 голд

Сите заинтересирани можат да не најдат на каналот #dukes - rizon http://tinyurl.com/3sob722
СЛОЖНО БРАЌА МАКЕДОНЦИ!!!
ДА ЖИВЕЕ МАКЕДОНИЈА!!! 

Comments

BucephalusIII
BucephalusIII Day 1,499, 10:19

За шаут:

Без наслов НО со повод - DukeS
http://www.erepublik.com/en/article/-dukes1-1934674/1/20

krste01
krste01 Day 1,499, 10:23

o7

Dr0fBoli
Dr0fBoli Day 1,499, 11:07

o7

Alorkokombi
Alorkokombi Day 1,499, 11:18

o7

Vane R
Vane R Day 1,499, 11:18

o7

4eljo
4eljo Day 1,499, 11:44

o/

Toxicdude
Toxicdude Day 1,499, 12:03

o7

tonirul3z
tonirul3z Day 1,499, 13:04

o7

Sasko Makedonski
Sasko Makedonski Day 1,499, 13:04

o7

darerul3z
darerul3z Day 1,499, 13:05

o7

Marko Risteski
Marko Risteski Day 1,499, 13:06

o7

ikonomista
ikonomista Day 1,499, 13:09

o8

Ivffan
Ivffan Day 1,499, 13:15

o7

Eddi Purasevic
Eddi Purasevic Day 1,499, 13:19

о7

MrTaso
MrTaso Day 1,499, 13:21

o7

mac3donia
mac3donia Day 1,499, 13:25

o7 ima mac3donia ima vote ima shout !!!!!

Trajce92
Trajce92 Day 1,499, 13:31

o7

MaCeDoNa
MaCeDoNa Day 1,499, 13:48

o/

svetlanadenis
svetlanadenis Day 1,499, 13:49

o7

D I K T A T O R
D I K T A T O R Day 1,499, 14:01

So verba vo bog - DUKES do grob

lazarovski
lazarovski Day 1,499, 14:40

o7

L!quid0
L!quid0 Day 1,499, 14:45

o7

D I K T A T O R
D I K T A T O R Day 1,499, 16:16

Има mac3donia , нема воте.

CRuSaDeRMkD
CRuSaDeRMkD Day 1,500, 00:26

o7

IronLionMK
IronLionMK Day 1,500, 04:38

o7

dimzaaa
dimzaaa Day 1,500, 04:40

09

Mr maximuss
Mr maximuss Day 1,500, 05:21

o/

branislav epten si odgovara so nickot i avatarot
XD

Archibold
Archibold Day 1,502, 00:26

o/

VardarEgejPirinMacedonia
VardarEgejPirinMacedonia Day 1,524, 05:34

o7

 
Post your comment

What is this?

You are reading an article written by a citizen of eRepublik, an immersive multiplayer strategy game based on real life countries. Create your own character and help your country achieve its glory while establishing yourself as a war hero, renowned publisher or finance guru.