Ambient on/off

Join the new world

 

[Drente]Кандидат за конгресмен-Aлбански брег

Day 1,524, 02:33 Published in Republic of Macedonia (FYROM) Serbia by Drente
[Drente]Кандидат за конгресмен-Aлбански брегЗа овие конгресменски избори се кандидирав во Aлбански брег и ова ми е втор пат.


Правилата кои треба да ги исполнувам многу добро ги познам и ги применувам ти се:

1.Нема да поставувам закони на своја рака,
2.Редовно присуство на состаноците,
3.Приоритет ќе ми биде интересот на Македонија а не личниот,
4.Пред гласање (За/Против) без избрзување и консултација со останатите конгресмени секој закон се гласа 24 часа!!!
5.Одобрување на државјанства само со консултација со други конгресмени

Ако сакате да имате достоен конгресмен за нашата Македонија можете да гласате за мене.

НА ИЗБОРИ,НЕМА ДА ДЕЛАМ ТЕКНКОВИ,ГОЛД ЗА ГЛАС!


Можам да ги покријам само вашите патни трошоци во знак на добербата која ќе ми ја дадете.


Што треба да направите е да се преселите во Aлбански брег (Albanian Coast) да одберите партија "Republikanska Partija" и да гласате за Drente.

БЛАГОДАРАМ за подршката !
 

Comments

ilesef
ilesef Day 1,524, 02:36

BRAVO PRAV VOLK:D

Maxep
Maxep Day 1,524, 02:37

o7

eLycaon
eLycaon Day 1,524, 02:39

o7

Bubo.
Bubo. Day 1,524, 02:41

o7

ackoMKD
ackoMKD Day 1,524, 03:35

o7

Beleski
Beleski Day 1,524, 03:38

o7

e Vladimir
e Vladimir Day 1,524, 07:15

so srekja! o/

Angeldim
Angeldim Day 1,524, 07:41

o7

rudarac
rudarac Day 1,525, 05:35

o7

Dean Gligorov
Dean Gligorov Day 1,525, 06:28

o7

Bubo.
Bubo. Day 1,525, 21:51

o7

 
Post your comment

What is this?

You are reading an article written by a citizen of eRepublik, an immersive multiplayer strategy game based on real life countries. Create your own character and help your country achieve its glory while establishing yourself as a war hero, renowned publisher or finance guru.