Ambient on/off

Join the new world

 

[DM-40] … a közösbe.

Day 1,908, 10:09 Published in Belgium Japan by fabyzol

Üdv mindenkinek!

Mint azt egy post-ban taglaltam, most van egy kis felgyülemlett tartalékom - sőt ma rekordot is döntöttem ezen a téren 😉 -, úgyhogy egy nagyon-nagyon rendhagyó dologra készülök: OSZTÁSRA!

Ne örüljön ijedjen meg senki nem a vagyonom szétosztásáról lesz szó, csak némi q7 tankról, de gondolom, ez soha nem jön rosszul... 🙂

Lényeg a lényeg, hogy amikor átveszem a 100. BH medálomat, azon az estén kezdem meg az osztást. Addig várjatok türelemmel, de gondolom, nem váratlak bennetek sokáig. Feltétele a dolognak nem sok lesz, de az biztos, hogy a barátlistámon kell szerepelned. Addig is be lehet jelölni. 😛

Ja és az üzletembereknek, gyárosoknak PM-ben lehet egy 250 q7 tank-csomagot kínálni eladásra, természetesen baráti áron.- Ha nem bánjátok, én ezeket tenném be a közösbe.


by fabyzol
 

Comments

Nessi 91
Nessi 91 Day 1,908, 14:18

jöhet, én szívesen megosztanám másokkal

vizi zsivi
vizi zsivi Day 1,927, 11:18

hu de izgis sexis kep

 
Post your comment

What is this?

You are reading an article written by a citizen of eRepublik, an immersive multiplayer strategy game based on real life countries. Create your own character and help your country achieve its glory while establishing yourself as a war hero, renowned publisher or finance guru.