Ambient on/off

Join the new world

 

Кандидатура на Demon Lee за ПП на ПП "Нова България"!

Day 2,002, 11:24 Published in Bulgaria Bulgaria by Demon Lee

Здравейте, кандидатирам се за втори път за поста Партиен Президент на ПП “Нова България”. Първо да отбележа, че се върнах в отговор на молбите на една част от активните членове на партията.
И за второ, че след като отстъпих на изборите миналия месец в полза на Имоен, този смятам, че е редно все пак да поема управлението, тъй като лично за мен, не оправда напълно доверието, което аз му гласувах.
Все пак беше донякъде ползотворен месец за партията и нейното УС. Приехме и изготвихме версия на Устав. С времето ще го допълваме и подобряваме. Повече очаквайте евентуално в статията на Имоен ( ако издаде такава).


Аз съм от вече година в партията и много неща съм разбрал за нея. Въпреки цирковете миналия месец, все пак не издържах и се върнах, защото много съм дал и ми е трудно с лека ръка да се разделя с нея. Искам да се боря за опазване на принципите, идеите и моралните ценности върху ,които е построена.
Имало е периоди не съм бил доволен от управлението. Няма да ви занимавам то е ясно, кои са. Който иска гузен негонен да бяга.
Имахме и силни моменти и сега идват и ред на слабите. Не можем да сме вечно в центъра на вниманието.
Мисля, че просто се отклонихме донякъде от правия път. Ще се постарая, ако не друго да върна партията там където трябва да е и да се държи така както трябва да се държи. А именно да продължава да дава шанс на свойте членове, да се развиват и трупат опит в политиката. Също така и да участват в държавното управление.
Партията посредством свойте активни членове е инициализирала не една или две инициативи, къде успешни къде не, но все пак не е спирала да показва, че може и в нея е поставено, като цел да дава нови и свежи идеи. Да вади нови и активни хора за участие на ръководните позиции.
Не съм съгласен всичко това да пропадне в нищото. Вярвам, че всеки един истински член на тази партия също. Не бива да забравяме и че сме събрали в един социален кръг, не само за да играем играта, но и за да изградим едни нови познаства, едни нови отношения и да намерим по някого с когото да споделяме ежедневието и времето си. Тук искам да споделя, че въпреки неверните твърдения, Управителния съвет, ядрото на партията нито за миг не е спирало да приема нови кадри към себе си, нито за миг не е спирало да мисли за членовете си, макар и да не го показва често, а може би най вече по време на избори.
Като партия от топ 5 и аз и всички съзнаваме, че държим персонална отговорност за хората влизащи в Парламента и тези, които излъчваме като кандидат президенти. Имали сме и ние грешки, но нормално е все пак през нас минават млади и неопитни играчи, правят бели. И така, да преминем към часта с конкретиката.

Знаете, че по принцип съм адски активен и като реша да се занимавам с нещо го правя до откат. Този месец съм заложил на някой основни неща, които смятам, че липсват от известно време на партията. Ще ги подредя по номера.
Ето ги:

1. Ще довърша Устава
2. Ще пиша всяка седмица най малко по 1 статия в пресата от името на партията
3. Ще има срещи на УС състава всяка НЕДЕЛЯ
4. ВСЕКИ един в Управителния съвет ще си има някакво занимание, не просто да краси с присъствието си и с нищо да не допринася.Не сме се събрали на общи приказки все пак.
5. Ще отдам възможност през седмицата всеки да може да ми прати свои предложения и на съвет ще се обсъждат по ред на номерата.
6. При иницативи ще търся отговорни хора, ще са ясни кои ще са касичките , кои ще правят анкетите ( ако не ги правя аз) ,кои ще работят с хората и други.
7. В Парламента ще влизат хора, които минимум седмица преди това ЛИЧНО ще се погрижа да ги разузная и да видя що за хора са . Плюс това ще намеря човек за политическия клуб, който да ги подготвя през месеца лека полека.
8. Ще работя с другите партии и ще търся варианти да добавя наши съпартиици като стажанти към правителствата на кандидатите.
9. Ще обновя википедия страницата с последните данни за партията - имам съответната регистрация.
10. Ако през месеца установим, че има нужда от още нещо и има време да се реализира, ще се реализира.

Този път аз няма да се откажа от изборите. Благодаря предварително на всеки, който ме подкрепи. Лека Вечер!
Аз искам единна и позитивна еБългария, а ти?

 

Comments

Demon Lee
Demon Lee Day 2,002, 11:26

Кандидатура на Demon Lee за ПП на ПП "Нова България"!
http://www.erepublik.com/en/article/-demon-lee-quot-quot-1-2261187/1/20
Shout + Vote!

No face No name No number
No face No name No number Day 2,002, 11:30

о7
Имаш моя глас

VMSBG
VMSBG Day 2,002, 11:32

Кандидатурата ти много ми харесва! Надявам се, ако спечелиш да изпълниш обещанията си.
Ако смяташ да ги изпълниш, е успех тогава!

Hollmes
Hollmes Day 2,002, 12:07

Имаш моят глас. програмата е великолепна. Дано се стигне до изпъпълнението й.

Morrpheus
Morrpheus Day 2,002, 12:10

Тц тц тц...

DontPanicPls
DontPanicPls Day 2,002, 12:45

Стига му насира статиите де 😃

dzynka
dzynka Day 2,002, 12:19

Напоследък НБ изгуби посоката , луташе се като слепец на дневна светлина, загърбихме изконните принципи заради които беше създадена ... Тенденциозно при това ...
Сега някои хора се опитват да я опорочат и да я превърнат в поредната партия , не зачитаща мнението на хората , интересуваща се само от ВЛАСТА и членската маса ...
Напоследък доста хора си точат зъбите за контрол над една от партиите в ТОП 5 - Нова България.

Конспирации до дупка 😁)

Нова България има нужда от промяна , да се върне към своите принципи и идеи ,заради които беше създадена !

Затова , подкрепям кандидатурата на Demon Lee, като некоснат от машинат на заговора и един от хората , които винаги са правили всичко за идеята НБ !

Гласувайте за Demon Lee !

stanisavs
stanisavs Day 2,003, 04:47

Дзън,пак си във филма си. Всичко хубаво щеше да е,ако не беше изречено точно от теб...Ти да говориш как се докарва членска маса...ами да вземеш да ни научиш,а? Щеше да е красиво изявление ,ако не беше смешно...

dzynka
dzynka Day 2,003, 06:32

Точно аз мила моя имам право да го кажа ..... Не съм купувала членове , не съм плащала на хората за да идват в никоя партия.

Много добре си ми беше в БРП ... отидох в Нова България заради идеите , които бяха заложени при създаването и . Много други направиха същотото . И го направиха заради идеите , не за пари или виртуали злата или левчета ...

И да - в момента в който видях , че някой се опитва да продаде тези идеи и се кани да "купува" членска маса реагирах ... и ще го правя винаги , когато се опита накой да съсипе името на НБ !
Защото за това име и аз съм се борила , правили са го и много други като мен , за да позволим да дойдеш ти и да съсипеш всичко !..

stanisavs
stanisavs Day 2,003, 06:42

"И да - в момента в който видях , че някой се опитва да продаде тези идеи и се кани да "купува" членска маса реагирах " - ей това е твоя филм,който се прожектира само в твоето съзнание. И удобен за теб повод, да разцепиш НБ. с мотив,колко си "ЗА" идеите на НБ. АЗ ВРЪЩАМ ХОРА,НЕ ГОНЯ, и теб върнах в УС,и Светльо ( колко пари ви броих за това? ) И кой е искал да купи членове? Аз лично не знам за такова нещо.За първи път чувам. А твоите интриги? Планове? Аз ли не ги знам,та си седнала да говориш? Да продължа ли за морала,за идеите,за каузата?...няма смисъл ,просто...

Demon Lee
Demon Lee Day 2,003, 06:48

Аз се върнах главно заради молбата на Дзън, но оценявам и на другите хора.

stanisavs
stanisavs Day 2,003, 06:50

Пак лъжеш Демоне.На дзън ти отказа.На мен прие,но се страхуваше от тролене...да продължа ли?

Hollmes
Hollmes Day 2,003, 07:01

Поне, като не знаеш някой факти не показвай, че е така. Това, че много ти се иска да си център на вселената е съвсем дуго нещо, но да си измисляш е смешно.

Demon Lee
Demon Lee Day 2,003, 08:00

Я покажи къде пък точно ти си ме накарала да се върна?

stanisavs
stanisavs Day 2,003, 07:09

Ами нека той ти каже,това че ти не знаеш,не значи че не е !ако има съмнение за достоверността на думите ми,мога да дам доказателства.Не е проблем .А в момента центъра на вниманието не съм аз, както винаги.Едва ли някой може да ме обвини в това...

stanisavs
stanisavs Day 2,003, 07:11

АЗ ТРИ ПЪТИ ОТКАЗАХ ДА СЪМ ПП. Смешни неща говорите,и защо ...за да е пълен цирка!

stanisavs
stanisavs Day 2,003, 08:28

демоне,че ги получиш на лични,не мога да изкарам инфо от официален чат.... ако ти трябват за опреснение на паметта,търси ги ма лични,а когато изтече срока за секретността на инфо,ще ги публикувам открито. И тази поза на незнаещ съвсем ти приляга!

Demon Lee
Demon Lee Day 2,003, 08:49

Хахахаах ама ти винаги така се измъкваш.. забиваш темата у кучи гъз и после викаш па вари са оправяй.. ама да знаеш че е както аз казвам.. няма оправия с тебе..

stanisavs
stanisavs Day 2,003, 09:00

Хахаха...получи ги...искаш ли още да ти пратя,та да ти задам някои въпроси,кое точно в идеологията ти пречи,същата,която сега защитаваш? Ееей,не мен тия. Не се шегувам.И знаеш- каквото кажа правя го! И какво си помисли,че като нямам достъп до този канал,и няма други доказателства ли? Хане,само с глупост не става, а ти тепърва ще разбираш това!

Demon Lee
Demon Lee Day 2,003, 09:03

Въобще нямаш никаква представа за какво пишеш в момента. Ама за това са виновни други хора, които играят на бекграунд. Само не се опитвай да мислиш вместо мене.

stanisavs
stanisavs Day 2,003, 09:10

Хахахах,и да се опитвам,толкова ниско няма да падна... Просто не мога да съм толкова смешна,колкото теб

eDuH uDeoT
eDuH uDeoT Day 2,003, 15:50

Ако хана Су - Демона - не е докоснат от машината за заговори...
хахахаха.. не мога.. цирка е голям

Demon Lee
Demon Lee Day 2,003, 23:14

Мани Мани.. цирк ще е. Никой не ми каза, че и Борис ще пуска. Иначе въобще нямаше статия да пиша нито пък да се пускам.. Ама така е.. нали идеята е аз да ставам за смях..Не ми е фикс идея да съм ПП то просто няма други адекватни кандидати. Като го изключим него разбира се и няколко други човека, които ме подкрепиха и не се пуснаха.

eDuH uDeoT
eDuH uDeoT Day 2,003, 23:25

аз си троля, ама и ти не ставаш : )
може и да ставаш, ама си доказал друго
а аз продължавам си троля
кой е постоянния??
: )))

Gavro77
Gavro77 Day 2,002, 12:26

Продавам кандидат за ПП.

Vesko S. Petkov
Vesko S. Petkov Day 2,002, 12:28

Успех ти пожелавам, желание имаш.

dia761
dia761 Day 2,002, 12:55

Точно от човек като Светльо има нужда Нова в този момент .Човек с много опит в партията и стоящ здраво зад позициите си !
От все сърце ти желая успех !

Ganchev21
Ganchev21 Day 2,002, 12:55

Първо искам да благодаря на нашия президент Имо,за добрата робата като ПП на НБ.
За Demon Lee, какво и да кажа е малко.Един от най-дейните и надъхани хора в партията, и съвсем заслужена кандитатура.
Имаш моята подкрепа защото виждам в теб, новия ни лидер.
УСПЕХ!

Jack the Weirdo
Jack the Weirdo Day 2,002, 13:06

С теб сме, Светльо!

dzynka
dzynka Day 2,002, 13:22

Да не забравя ...
Приятели !!! Нова България има нужда от вас СЕГА !!!
Подкрепете ни , за да може да продължи тази партия да я има !

Ewitoss
Ewitoss Day 2,002, 14:13

Вече си мислех че няма да се кандидатираш за ПП! Имаш подкрепата ми Демоне!

Гласувайте за Demon Lee!!!

Custo89
Custo89 Day 2,002, 14:17

Абе ти не си ли направи собствена партия ? Май там не се получи и сега ламтиш пак в НБ за власт,а ?

Custo89
Custo89 Day 2,002, 14:18

Просто си смешен...няма да се докопаш до властта хахахаха

dzynka
dzynka Day 2,002, 14:48

Кусто , тоя път има подкрепата ни ! Вас какво ви интересува кой ще е ПП на Нова България ? За каква власт говориш ? От кога ви интересува кой ще има власт в НБ ?

galenaandrea
galenaandrea Day 2,002, 14:53

Успех! Наистина положението в партията не е цветущо, а ти си един от малкото, който мисли в правилната посока.

BeJIuKaH
BeJIuKaH Day 2,002, 23:44

АахахахахахахахахХахХахахахаахаха

NKFV Day 2,003, 01:46

Comment deleted

NKFV Day 2,003, 01:46

Comment deleted

NKFV Day 2,003, 01:47

Comment deleted

BeJIuKaH
BeJIuKaH Day 2,003, 07:20

Кажи си го Кафев.. Аз мисля, че съм казал всичко... Като че ли няма по-подходящ коментар от този за тая статия : D

NKFV
NKFV Day 2,003, 01:43

АахахахахахахахахХахХахахахаахаха

NKFV Day 2,003, 01:46

Comment deleted

NKFV Day 2,003, 01:46

Comment deleted

Soldier for Hire
Soldier for Hire Day 2,003, 02:27

WTF се случва тука? Таблов е опозиция в собствената си партия. Дзънка и Дия подкрепят опонента на Таблов. Сега остава да се появи и собственика на вестник ' Табу ' и цирка ще е пълен.Тая игра май вече съвсем се вмириса.
WTF?????????????????

Morrpheus
Morrpheus Day 2,003, 02:41

УС заеха своята позиция преди да пусна кандидатурата си. И логично подкрепиха Демона, защото той го заслужава.
Решението ми да участвам е продиктувано от желанието ми да възродим идеята стояща зад създаването на партията.

stanisavs
stanisavs Day 2,003, 04:52

А който не го подкрепи,беше изхвърлен. Това е най- "демократичния" и "толерантен" кандидат,който НБ е виждала. Нека победи по- добрия, а съпартийците ни знаят кой е.Тях не можеш да излъжеш с надути превземки и фалшиви аплодисменти.

Demon Lee
Demon Lee Day 2,003, 05:12

Не просто не си затвори глупавата уста..и само си търсеше поводи да се скараш с някого..сърди се на Имоен..

stanisavs
stanisavs Day 2,003, 05:21

хане,от твоята по- глупава,едва ли...а Имо не го намесвай изобщо. С твоето арогантно и нагло поведение си прогонил не един...Но до тук! А що за успешен ПП е ясно от Твоята България. Та там докъде я докара?

stalkeron
stalkeron Day 2,003, 02:57

Успех

dzynka
dzynka Day 2,003, 06:50

Айде и аз да кажа защо одобрихме кандидатурата на Хана ...
1 stanisavs се появи в чата и се разпореди да се наберат хора , които да спамят членовете на другите партии и тя щяла да им плаща по 5 злато на всеки 10 докарни членове ...
След като всички от УС реагирахме остро и се обявихме ПРОТИВ ... се заформи голям скандал и караница.stanisavs обаче заяви , че било съгласувано и така щяло да стане ... затова решихме да се пусне Хана за ПП , в случай че Имоен подкрепи тази безумна идея ...

2 Появи се Имоен и без да разбере какъв е проблема и да си каже думата като ПП , заяви , че му е писнало и той се отказва , след което напусна чата и оттегли кандидатурата си

3 Светлйо написа тази статия и я пусна , като имаше подкрепата на УС

4 Станиса продължи да се драка и заяжда и да си държи на своето , затова беше отстранена от чата на УС , още повече , че беше напуснала и НВ

Това е !

 
Post your comment

What is this?

You are reading an article written by a citizen of eRepublik, an immersive multiplayer strategy game based on real life countries. Create your own character and help your country achieve its glory while establishing yourself as a war hero, renowned publisher or finance guru.