Ambient on/off

Join the new world

 

Повторно анимации :D

Day 1,821, 13:56 Published in Republic of Macedonia (FYROM) Republic of Macedonia (FYROM) by UnderBossMKD
Повторно неколку анимации.
Суб/Воте ако ве насмеаа. 😃

Што ми се иди да направам кога некој зборува дека е добро да изгубиме од Албанија.

Кога ке ме фатат како зборувам дека е добро да изгубиме од Албанија.

Кога некој ме гледа како играм еРепублик и се завртам.

Кога се трудиш да објасниш на некој дека не треба да се бориме во тој регион.

Кога некој ти црка а ти упорно несакаш да сватиш.

Кога сватиш дека не си во право.

Кога подржувам некое востание.

Кога се трудам да учествувам во повеке битки.

Како изгледаат тие кои сакаат поделба за тој што објавил.

Како изгледаме ние на некој што треба да ни подели храна/голд/мкд/...
И за крај една анимација со која се искажува:
 

Comments

MB Fan
MB Fan Day 1,821, 14:22

\o/

 
Post your comment

What is this?

You are reading an article written by a citizen of eRepublik, an immersive multiplayer strategy game based on real life countries. Create your own character and help your country achieve its glory while establishing yourself as a war hero, renowned publisher or finance guru.