Ambient on/off

Join the new world

 

[CP] Wake up Austrians!

Day 1,887, 01:06 Published in Austria Hungary by lazo

What the hell is going here?
Dear citizens, congressmen and members of the cabinet!

I didn't want to get involved in your infantile quarrel, but that is too much!

Please stop the game with mass murderer conceptions and insulting each other!

It was a very good idea to propose NE against Hungary! Congratulation! Everybody blame kuruces with mindless law proposals, but you are the same, you are not better.

I don't care who is nationalist or commie, please stop this bullshit NOW!

ps: Vote NO to the NE proposal!

With huge outcry,
lazo, CP

 

Comments

Cratinus
Cratinus Day 1,887, 01:17

"I don't care who is nationalist or commie"

gratulálok, kívánok csak neked +100 év Ceausescu-t...

ezek szerint az is mekkora kamu szöveg volt hogy nagyon sok a munka a kormányban és ezért nem tudod ki... onnan a komcsi gyereket! csak le akartál rázni az üziben lol, tudod ki vállaljon munkát a kormányodban? vagy 100 román a megszállt Erdélyből..

lazo
lazo Day 1,887, 01:47

Szövegértés 1-es, köszönöm leülhetsz!

cooty
cooty Day 1,887, 01:56

Stop this bullshit!

Stop nazis! Stop communists! Stop wars! Stop tábla!

Legyen köztünk szeretet és békesség.

Az LSD-t lazo osztja, füvet a csegevara fanoknál találtok.

Cratinus
Cratinus Day 1,887, 02:00

te is székely vagy? fűre már nincs szükséged lehet elszívtad az agyadat is... itt mindenkinek elment az esze? a kurucokon kívül egy jó érzésű ember sincs egy pici morális alappal aki azt mondaná bazze' ez játék de sarlókalapács meg kommunizmus kicsit durva?

Gullberg
Gullberg Day 1,887, 02:15

voted! lazo, you're the only one with foresight right now!

cooty
cooty Day 1,887, 02:19

Te még csak most kezdtél játszani. Fiatal vagy és lelkes.

Ellenben mi már megtettünk mindent a kommunisták ellen, amit játékon belül meg lehet tenni (többet mint amit te valaha meg tudnál tenni).

Az meg nyilván jellemző a széljobbra és a szélbalra is mind itt, mind RL, hogy a saját közösségükön kívül nincs számukra normális ember, mert az vagy zsidó/liberális/stb vagy náci/fasiszta stb.

Ezt unom. RL is.

Tehát: mindenki bekaphatja a faszom, én játszani jövök ide.

Te meg csak harcolj a sarlókalapács és a liberalizmus fertőző mételye ellen. Mert neked az a dolgod, hiszen Te kuruc vagy.

Kitartás! Szálljon Élesi!

Schwrzwolf
Schwrzwolf Day 1,887, 02:26

The proposal was done by mmarior, a Croatian who has proven his willingness to hurt eAustria long ago. He didn't have anything to do with this useless discussions though. Also, telling people to "shut up" is not constructive, especially when the blame ("you are the same, you are not better.") you're dishing out is falling on the wrong people. Because it's not the regular, cooperative eAustrian citizen wo has proposed this mindless law, but a known PTOer who is probably alligned with the tiegers by now.

Cratinus
Cratinus Day 1,887, 02:27

hát te tényleg elszívtad az agyad székelykém.. vagy csak egy alkesz hülyegyerek vagy Erdélyből.. nemtom mit szólna nagyfaterod vagy faterod ha látná hogy a gyerek sarlókalapácsos játékkal, társasjátékkal, akármivel játszik.. "biztosan" büszkék lennének rád....

hát ha úgy tettek meg mindent a komcsik ellenn mint most is akkor az elég nagy baj.. kézenfogva játszotok velük lényegében...

az meg csudajó, hogy rögtön szélsőségesezni kell ha valaki felemeli a szavát a sarló kalapács ellen, mert szerintem baromira nem vagyok az..

játszál tovább, igyál amennyi belédfér aztán szívd el a maradék agyadat is!🙂

Tabitha Maganti
Tabitha Maganti Day 1,887, 02:29

Gratulálok a Székely légiósoknak, nemzeti érzelemből 1-es.

hippie007
hippie007 Day 1,887, 02:47

voted lazo. Thanks for your world. The children can see the differenz between RL and a game.

yst31
yst31 Day 1,887, 03:29

It's a good idea to stop all thisstuff,but as Schwrzwolf said you can't tell us to shut up when we have free speech right.

lazo
lazo Day 1,887, 03:53

It's right, but I think you know too, that the right to free speech is for telling your opinion, not to insult others. The title of article were related to a few people, so I changed it.

Eheslo
Eheslo Day 1,887, 04:13

"székely" lazo, ezt a szart nem kuruc adta be, hanem ez az iráni barom:
http://www.erepublik.com/en/citizen/profile/2886095

Nem értem miért maszatolsz velünk ennek a hülye javaslatnak a kapcsán.
Semmi közünk hozzá, sőt és ha jól sejtem Impi ott áll(t) melletted a kormányban és szóba is áll(t) veled.

(Az ellenvéleményem, a jótanácsom és a ez eddigi tetteid/tetteitek ellenére, mert szerinte a magyarnak magyar mellett a helye, csakhogy te és a haverjaid nem tudom magyarok vagytok-é, mert Isten uccse a tetteitek és a velünk való bánásmódotok alapján már kezdem azt hinni nagyon is nem).

Ennek ellenére itt téged és a "székely" társaidat első sorban még mindig mi zavarjuk és nem a komancsok és labancok az oldalatokon és a kormányodban.

Ez pediglen nem minket kurucokat minősít, hanem téged és a társaidat, beleértve a jetibéren cenzorokodó kápótokat is, gyikát.

lazo
lazo Day 1,887, 04:20

Látom neked sem megy a szövegértés. Baszki 8 sor az egész! Agyfaszt kapok tőletek...

Eheslo
Eheslo Day 1,887, 04:29

lazo: kölcsönös. Képtelen vagy a bandáddal együtt felismerni a nemzettársaidat, testvéreidet idegenek és ellenségek között. Képtelen vagy azokat tisztelni akikkel egy a történelmi sorsotok itt és RL is nem ma óta, hanem ezer évek óta.
Itt a labancoknál és már otthon sem, amikor a jetiknél kerestétek a boldogulásotokat és a hazátokat árultátok nekik.
Ez pedig nem szövegértési probléma, hanem morális és emberi.

Ráadásul nem maszatolható másra sem, főleg nem a kurucokra, mert nem én vagy a kurucok sorakoznak fel jetik, labancok, komancsok oldalán, hanem te és a társaid, beleértve a jetibéren cenzorkodó kápótokat is, a gyikát.

yst31
yst31 Day 1,887, 05:57

Ok,now i am totally agree with the article.

Rangeley
Rangeley Day 1,887, 08:10

As noted above, mmarrior is a leftover from the old Croatian PTO. People should not trust him to a congress seat when he repeatedly makes harmful proposals..

II. Dexx
II. Dexx Day 1,887, 08:17

én értem szöveget (szépen néznék ki ha nem érteném...)

viszont kitűnik belőle hogy magasról teszel a vörösökre a kormányban. egy a lényeg, hogy legyen békesség...

csak azt nem értem miért ... el az idődet ezzel?

amennyi energiát belefektettél ebbe a cikkbe ugyanannyit belefektethettél volna abba, hogy szépen elhatárolódsz a komcsiktól, kidobod azt a ?pár? szerencsétlent a kormányból, vagy legalábbis elküldöd a őket fenébe egy cikkben... de neeem..

ebben az országban nincs mit csinálni. a tisztségek 90% csak azért van hogy legyen... nemtom mennyi vörösről van szó, de simán kidobhatnád a kormánylistád hatalmas részét minden gond nélkül..

persze ha szeretsz velük dolgozni és kedveled őket az a te dolgod, én ezen sem lepődnék meg.

én már anno megmondtam, hogy a fele ittlévő sunyi kis komcsiivadék amikor még az asm-ben pattogtak. lám-lám már van komcsi párt, komcsi a kormányban meg kismillió szimpatizáns aki vagy csendben hallgat vagy aktívan támogatja őket meg sok sikert kivan nekik..

ilyen erővel észak koreában is lehetnél elnök..

lazo
lazo Day 1,887, 08:31

Ha jól tudom, egyedül OEBernd volt tagja a komcsi pártnak a kormányból, miért kéne kirúgjam a kormánylistám hatalmas részét? Ha meg úgysem csinál senki semmit, nem mindegy, hogy ki van ott?

Rangeley
Rangeley Day 1,887, 08:37

OEBernd joined the party before it was renamed, and has left it now that it was renamed.

II. Dexx
II. Dexx Day 1,887, 08:39

és még te beszélsz szövegértésről? te jó ég... a szöveg értelme a komcsik kirúgása volt, ha a kormány nagyrésze akkor a nagyrészét ha csak egy ember akkor egy embert... sajnos nekem az kimaradt, hogy hányan vannak ott pontosan.

"Ha meg úgysem csinál senki semmit, nem mindegy, hogy ki van ott?"

na ez a kérdés amivel elástad magad.. semmi sem mindegy, miért lenne az? ha meg neked minden mindegy akkor mi a .. vagy elnök? miért játszol a játékkal, miért lélegzel egyáltalán???

tudom hogy fölöslegesen fárasztom magam úgy sem fogod fel miről írok.. pláne ha az előző kommentet sem sikerült teljesen..

lazo
lazo Day 1,887, 08:53

Na vitézek, most ti vagytok a kirakatban, váltsátok meg az országot: http://www.erepublik.com/en/country-administration/Austria/1

II. Dexx
II. Dexx Day 1,887, 09:05

egy cikk is jolesne rola amiben elismered a Kuruc Birodalmat.. : P

lazo
lazo Day 1,887, 09:28

feleségül ne vegyelek?

II. Dexx
II. Dexx Day 1,887, 09:33

mennyi penzed van?

Prince of Austria
Prince of Austria Day 1,887, 10:03

Yup, my grandma said I can't be commie in RL.. so I tried here, guess I was dead wrong, people might even wanna take my address and kill me : D

lazo
lazo Day 1,887, 10:11

mennyivel érnéd be?

II. Dexx
II. Dexx Day 1,887, 10:15

100millioert a tied vagyok : D

lazo
lazo Day 1,887, 10:16

Olcsó vagy. Megyek veszek fel kölcsönt.

 
Post your comment

What is this?

You are reading an article written by a citizen of eRepublik, an immersive multiplayer strategy game based on real life countries. Create your own character and help your country achieve its glory while establishing yourself as a war hero, renowned publisher or finance guru.