[CP] Raport de tara nr. I : 16 decembrie

Day 2,218, 05:32 Published in Romania Romania by Monitorul Oficial
Salutare Romania,

La inceputul mandatului, pe data de 6 decembrie, tara noastra nu mai avea nici o colonie, fiind formata doar din regiunile originare. Aveam astfel doar bonusurile noastre standard, 60% la paine si 20% la arme. Tot in prima zi a mandatului am avut si lupta cu numarul unu, atacul bulgaresc pe Oltenia, fiind deci intr-o pozitie defensiva in razboiul cu Bulgaria. Mobilizandu-ne, am reusit sa respingem atacul, castigand astfel initiativa. Dupa aceasta victorie, am inaintat aproape constant in teritoriul inamic, cucerind treptat Ruse, Plovdiv, Burgas, Sofia, si chiar astazi, Vidin. Am reusit astfel sa imbunatatim si situatia bonusurilor, acestea atingand nivelul de 60% la paine si 60% la arme inca de acum de 3 zile, de pe data de 13 decembrie.

Asa cum am anuntat si in articolul precedent, Presedintele Bulgariei ne-a contactat saptamana trecuta pentru a ne propune semnarea unui Pact de neagresiune si implicit revenirea la regiunile originare. In urma unei sedinte a Statului Major Roman, in care s-au analizat toate avantajele si dezavantajele unui asemenea tratat, unitatile militare ale Romaniei au votat in unanimitate respingerea propunerii inaintate de reprezentantul statului bulgar. Aceasta decizie s-a luat tinand cont, in primul rand, de interesul national deoarece o semnare a acestui acord ne-ar fi pus in imposibilitatea de a ne mai extinde in afara granitelor proprii, inchizandu-ne singuri in asa numita “cusca”.

Vazand ca propunerea le-a fost refuzata, bulgarii si-au refacut strategia si s-au concentrat pe frontul cu Belarus, incercand sa cucereasca cat mai multe regiuni pentru a-si asigura congress-ul la urmatoarele alegeri. Concomitent cu scaderea in intensitate a rezistentei exercitate contra noastra, am putut sesiza in tara vecina si o ajustare a nivelului taxarii la minimul permis de mecanica jocului. Toatea aceste mutari ne indica faptul ca vecinii nostri de la Sud de Dunare se pregatesc sa-si mute capitala din Peninsula Balcanica in Campia Europei de Est, pentru a putea beneficia de bonusurile detinute acolo.

Prin urmare, fac apel la voi, bravi soldati ai Armatei Romane, sa urmati intocmai ordinele setate de unitatile militare din care faceti parte, iar daca exista neclaritati, va rog sa apelati cu incredere la comandantii vostri.
o7
De asemenea, va voi prezenta si un scurt raport intermediar al activitatii desfasurate la BNR si Armata Romana, ambele institutii fiind sub conducerea mea in aceasta luna:


Trezorerie:

- Incasari: 489.013,15 RON
- Iesiri: 440.000 RON, din care 400.000 RON iesiti printr-o lege de donatie catre BNR in prima zi a mandatului, restul de 40.000 RON pentru prelungirea a 4 MPP-uri.

Momentan mai sunt in proces de votare 2 legi: un MPP si o donatie.


BNR:

Sold initial: 39.777,05 RON si 0,17 GOLD
- Intrari: 400.000 RON
- Iesiri: 385.000 RON
Sold actual: 54.777,05 RON si 0,17 GOLD


Explicatie iesiri BNR:

- Donatii catre Armata Romana: 291.816 RON, cheltuindu-se doar suma de 166.593 RON pentru CO-uri, diferenta de 125.223 RON ramand nefolosita in contul unitatii

- CO-uri setate de alte unitati (atunci cand eu sau MoD-ul nu eram ON): 59.184 RON

- Pentru deschiderea a 5 RW-uri: 34.000 RONRaportul amanuntit il puteti gasi aici: http://tinyurl.com/raport-BNR-Nukeru


In numele intregii echipe, cu respect, Nukeru