[CP]King Ralph

Day 3,271, 02:42 Published in Romania Romania by googoodollColoana sonora:


Stiu ca se presupune ca articolul de candidatura trebuie sa fie un articol serios, cu niste obiective clare, dar nu puteam sa fac articol fara sa va aduc si un filmulet, pentru ca asta e King Ralph, o comedie usoara, dar savuroasa. Pe scurt, chiar foarte scurt, intreaga famile regala din Anglia dispare intr-un accident si Sir Cedric Charles Willingham, interpretat de Peter O’Toole, alaturi de secretarul Duncan Phipps (Richard Griffiths), cauta prin arborele genealogic si gaseste succesorul, care este un biet cantaret intr-un bar si american pe deasupra. Ralph Hampton Gainesworth Jones (John Goodman)refuza initial, dar se lasa convins si asa incepe marea aventura. Oare poate Ralph sa se ridice la inaltimea asteptarilor, chiar si cu ajutorul aristocratului perfect, Sir Cedric?


Asa si eu, m-am gandit, oare voi putea sa merg in pantofii atator mari presedinti ai eRomaniei? Sper ca da, cu ajutorul prietenilor mei. Stiti ca va consider pe toti prietenii mei, da? 🙂 Am tot refuzat sa candidez, din exact aceasta cauza, intotdeauna am crezut ca presedintele Romaniei trebuie sa fie un om care sa merite functia. Poate nu au fost toti presedintii astfel, dar asa am crezut eu ca trebuie sa fie.
Tot ce pot sa va promit, este ca voi incerca sa fac numai bine pentru comunitatea asta mica a noastra, asa cum m-am straduit mereu.


Planurile pentru luna aceasta ar include resetarea determinarii in regiunile inchiriate si ajutor militar pentru aliati. Nu avem planuri mari de razboi, insa nu se stie ce poate interveni.


Echipa guvernamentala ramane in mare aceeasi:


Prim Ministru - turturica https://www.erepublik.com/en/citizen/profile/3255461
Vice Presedinte - priviticeruI numa praz https://www.erepublik.com/en/citizen/profile/1929029
MoD - ionutzd https://www.erepublik.com/en/citizen/profile/4839517
vMoD - Comisarul Moldovan https://www.erepublik.com/en/citizen/profile/4945905 , The Black Tulip https://www.erepublik.com/en/citizen/profile/8272749 si titziano https://www.erepublik.com/en/citizen/profile/1232999
MoFA - vladb https://www.erepublik.com/en/citizen/profile/834552
Governor - MarianMIG https://www.erepublik.com/en/citizen/profile/6748111
Ministerul Media - Highfather https://www.erepublik.com/en/citizen/profile/3111810
si Demidicus https://www.erepublik.com/en/citizen/profile/8635514 (daca accepta)
Monitorul oficial - Nutritionistul https://www.erepublik.com/en/citizen/profile/8971968


Indiferent de rezultatul alegerilor, doresc sa multumesc partidului Brain si presedintelui sau priviticeruI numa praz pentru nominalizare si celor care mi-au acordat sustinerea: partidele ALIANTA, The Matza Party, Normalitate, eLegiunea Arhanghelului Mihail si Partidul Tineretului Roman.


In incheiere, cateva replici adaptate din film:


Phipps aka turturica: When in public, a royal personage must refrain from chewing gum, using profanity, picking his nose, scratching his p... p... p... p... private parts, chasing BH’s and staring down the bust lines of visiting female dignitaries.
Ralph Jones aka me: What the hell! That's everything!

Sir Cedric Willingham aka praz: It is far easier to whisper advice from cover than to risk it's merit at the point of attack.

Sir Cedric Willingham aka praz: It's not enough simply to be the king. You must look and act like one.

Ralph Jones aka me: Damn, I knew I was getting hosed over here.