Ambient on/off

Join the new world

 

[Cendorr on huijari] BB-kilpailu

Day 1,821, 08:46 Published in Finland Finland by QummiNoin kuukausi takaperin Cendorr (nykyisin Jorma Kaaleppi) ilmoitti järjestävänsä kansalle hupia eSuomessa tapahtuneeseen baby boomiin liittyen. Palkinnoksi Cendorr lupaili yhteensä 20 000 markkaa neljään eri kategoriaan jaoiteltuna. (Kustakin 5000 markkaa) Mutta kuten moni jo osasikin aavistaa, kilpailun tuloksia ei koskaan julkaistu.
"eSuomessa ei ole tarpeeksi hupitoimintaa, vaikka aina sitä luvataan järjestää. Virkakiellostani huolimatta minä olen ikuinen Hupiministeri ja nyt seuraa suuri BB-kilpailu!", hän kirjoitti artikkelissaan. Niinhän siinä sitten kävi, että minäkin kilpailuun osallistuneena jouduin pettymään. Jälkeenpäin hän vielä kehtasi ilmoittaa, kuinka hienosti BB-kilpailu oli startannut. Noh, hyvin se ei ainakaan päättynyt.
Artikkelin tarkoitus on kertoa eSuomen kansalle, kuinka rosvo, sekä hönsöntti persoona tämä kyseinen ihmisperse on. Älköö koskaan luottako tähän olentoon!Jätän vain luomani taideteoksen tähän, koska Cendorrin takia se ei koskaan päässyt julkisuuteen.

Parhain terveisin,
Qummi
 

Comments

Cendorr
Cendorr Day 1,821, 08:50

Arvioin väärin rahatilanteeni, koska en ottanut huomioon kullan laskenutta hintaa. Tämä johtui siitä, että olin ollut tauolla eressä ja inaktiivinen. En luvannut mitään aikatauluja tulosten julkaisemiselle. Nyt on vaihtoehtoina joko pienet palkinnot tai alkuperäiset, mutta silloin tuloksia pitää odotella vielä.

Qummi on jo julistettu yhden osa-alueen voittajaksi ja hän sai siitä 2g palkinnoksi.

Cendorr
Cendorr Day 1,821, 08:51

Pahoittelen tilannetta, minun mokani. Mitään rahaa en ole kuitenkaan keneltäkään ottanut tai huijannut, jos joku niin artikkelista tulkitsi.

jom1
jom1 Day 1,821, 08:56

Yhdessä kilpailussa palkinto jaetaan väärälle henkilölle ja toisessa palkintoja ei jaeta ollenkaan(?). Mitäs hupia tämä nyt on?

Jermu Kaaleppi
Jermu Kaaleppi Day 1,821, 09:30

Cendorr are you drunk?

Cendorr is dead.

Jarmo  Kaaleppi
Jarmo Kaaleppi Day 1,821, 10:24

hieno kuva hermanni. erius voisi myös kasvattaa assburger-parran

Pedersprii
Pedersprii Day 1,821, 12:32

jom1: tämä on juuri sitä hupia.

En muuten uskoisi miestä, jolla on kakkaa pyllyssä.

Kendo Yanar
Kendo Yanar Day 1,821, 18:08

Toi on kyllä Mona Lisaan verrattavissa oleva taideteos!

Qummi
Qummi Day 1,822, 07:29

Taiteilija kiittää!

Citizen Mu
Citizen Mu Day 1,822, 21:30

Vaadin virkakieltoa.

Hopea
Hopea Day 1,823, 08:29

CMU hyvä, oikea termi on virkakanisteria.

 
Post your comment

What is this?

You are reading an article written by a citizen of eRepublik, an immersive multiplayer strategy game based on real life countries. Create your own character and help your country achieve its glory while establishing yourself as a war hero, renowned publisher or finance guru.