Ambient on/off

Join the new world

 

Τραβάω λοιπόν σ’ όλα μια κόκκινη γραμμή! (by Thanasis Klaras)

Day 2,275, 10:46 Published in Greece Greece by Thanasis Klaras


Με το άρθρο αυτό φιλοδοξώ να μαζέψω το τι έχει συμβεί και να βρεθεί ένα πάτημα ώστε να μιλήσουμε.

Για να μιλήσουμε όμως πρέπει να είμαστε ειλικρινείς. Διότι εάν δεν είμαστε ειλικρινείς δε θα μιλάμε αλλά θα… περδόμαστε. Πάμε να τα δούμε ένα ένα:

Προεδρεία Aggelos_PNS

Σε αυτή τη φάση συνέβη η διάλυση της TWO. Εδώ κάναμε μαζεμένα λάθη ως κοινότητα:
- Βιαστήκαμε να φύγουμε
- Δε διατυπώσαμε θέση ως χώρα, παρά μόνο περιοριστήκαμε να ακούμε τις προτάσεις Πολωνίας και Σερβίας.
- Αφήσαμε τον καιρό να περάσει και να σχηματιστούν οι συσχετισμοί και πλέον χάσαμε την πρωτοβουλία των κινήσεων.

Ειλικρινά 1:
Ρε συ Άγγελε γιατί ρε γμτ? Δεν είχες χρόνο / επιτελείο / πείρα / διάθεση να το διαχειριστείς? Αν ναι γιατί δεν έλεγες: Iaswn, DimAth, F@ni, Antriko, Ekto, Stefen, Epic (και δεν ξέρω ποιόν άλλον) παίδες το πράγμα είναι πολύ μεγάλο για να το διαχειριστώ, βάλτε πλάτη να δούμε τι θα κάνουμε. Δε θα βοηθάγανε? Δηλαδή τώρα που δεν έριξες την αξιοπρέπειά σου, αλλά στηθήκαμε στον τοίχο είναι καλύτερα?

Όμως ό,τι έγινε, έγινε. Πάμε παρακάτω.
Εκλογή Poseidon

Στις εκλογές παίχτηκαν ουσιαστικά 2 επιλογές: Σερβία ή Πολωνία?

Το εκλογικό αποτέλεσμα έδειξε Σερβία.

Όμως είναι έτσι? Μήπως κρύβεται και κάτι άλλο από πίσω? Πάμε να το ξετυλίξουμε:

Προς GIP

Ποιοι νομίζετε ότι είστε ρε μάγκες? Είστε νταήδες? Τι διάολο? Δε δίνετε λογαριασμό σε κανέναν? Δε λογαριάζετε τίποτα?

Ειλικρινά 2:
Γιατί δε δίνετε εξηγήσεις για τα 1-2.000.000 cc? Που πήγαν? Τι τα κάνετε? Τι θα τα κάνετε Για ποιο λόγο? Ξέρετε, δεν είναι δικά σας, είναι της χώρας.

Ειλικρινά 3:
Ναι κερδίσατε τις εκλογές. Όμως ΔΕ βλέπετε πως υπάρχει ζήτημα? Είμαστε 50-50 στην κοινότητα. Ακόμα και αν κερδίσατε τις εκλογές πιστεύετε πως μπορείτε να κάνετε του κεφαλιού σας για το θέμα της συμμαχίας χωρίς να δίνετε λογαριασμό σε κανέναν? Γιατί δεν κάνετε μια ενημέρωση? Γιατί δε βγάζετε κάποιο άρθρο να μας εξηγείτε?

Ειλικρινά 4:
Σας θυμίζω πως είστε κυβέρνηση. Γνωρίζετε τι εικόνα δίνει η χώρα μας στο εξωτερικό? Είμαστε τραγέλαφος. Και μην αρχίσετε να λέτε «φταίνε οι άλλοι». Μπορεί να φταίνε οι άλλοι, όμως εάν θες να είσαι ηγέτης, χειρίζεσαι τα πράγματα έτσι, ώστε τουλάχιστον να μη γίνεσαι τραγέλαφος, όποιος και αν φταίει.Προς Myrmidons – Gama

Από πριν τις εκλογές λέγαμε (όλοι νομίζω) πως το αποτέλεσμα των εκλογών πρέπει να το σεβαστούμε όλοι έτσι δεν είναι? Ο mithrantir το λέει πολύ καλά στο άρθρο του. Είμαι σίγουρος πως η πρότασή σας θέλει το καλό της χώρας. Όμως για μένα δεν είναι αυτός ο σωστός τρόπος.

Ειλικρινά 5:
Το καταλαβαίνετε ότι είναι φάουλ το να βαράτε ανάποδα στα ΜΡΡ έτσι? Σας θυμίζω παλιότερα αυτό ήταν η βασική αρχή σας. Έτσι δεν είναι?

Ειλικρινά 6:
Δε βιαστήκατε για το impeachment? Έχετε 2 βασικούς λόγους που το ζητάτε: Τα 2Μ cc και τη συμμαχία. Για τη συμμαχία είστε λάθος να κατεβάζετε Impeachment μιας και ήταν προεκλογική δέσμευση του GIP η συμμαχία με τη Σερβία! Για τα cc θα έπρεπε να περιμένουμε εξηγήσεις όλοι. Στα σίγουρα το impeachment είναι επιβεβλημένο αν αυτές οι εξηγήσεις δεν είναι πειστικές, αλλά τώρα χωρίς να έχουν δώσει εξηγήσεις, είναι βιαστικό, έτσι δεν είναι?Προς ΝΠ

Ρε σεις έχετε ευθύνη για αυτά που έχουν γίνει. Το παιχνίδι το χάσαμε στην Προεδρεία του Άγγελου. Εσείς δεν είχατε κερδίσει τότε τις εκλογές? Κάνατε ένα πολύ σημαντικό λάθος που θέλατε δημοψήφισμα με ΝΑΙ – ΟΧΙ. Και αυτό γιατί θα έπρεπε η κοινότητα να αποφασίσει μεταξύ ΕΠΙΛΟΓΩΝ και όχι να πει αν συμφωνεί ή διαφωνεί με κάποια από αυτές.

Ειλικρινά 7:
Το να ζητάτε σήμερα δημοψήφισμα σωστό είναι. Το να λέτε πως δικαιώνεστε είναι μεγάλο λάθος! Είχατε την ευκαιρία σας να βοηθήσετε τον Άγγελο και δεν το κάνατε. Είχατε την ευκαιρία σας να κάνετε ένα δημοψήφισμα της προκοπής, άλλα δεν το κάνατε. Έτσι δεν είναι?Προς Ισοπολιτεία

Επειδή εδώ είναι το σπίτι μου, έχω μεγαλύτερη οικειότητα. Ήταν λάθος που δεν πήραμε θέση. Καταλαβαίνω πως το κόμμα θέλει Σερβία. Όμως Σερβία έλεγε το ΕΜ και το GIP. ΕΜ δεν ψηφίζουμε γιατί το κριτήριο με το οποίο αποφασίζουν δεν έχει να κάνει με το παιχνίδι. GIP δεν ψηφίζουμε γιατί οι άνθρωποι έχουν αποδείξει ότι αδυνατούν να τα καταφέρουν στα εύκολα (Ιούλης – Αύγουστος) θα τους εμπιστευόμασταν για τα δύσκολα? Και δίκιο είχαμε. Όμως:

Ειλικρινά 8:
Το ΜΗ θέση, ΔΕΝ είναι θέση! Ήταν λάθος να μην προκρίνουμε κάποιον υποψήφιο. Αν δε συμφωνούσαμε με κανέναν τότε να κατεβάζαμε δικό μας. Όμως το να μη λες τίποτα δεν είναι σωστό, έτσι δεν είναι?

Ειλικρινά 9:
Καταλαβαίνω πως το κόμμα θέλει Σερβία. Όμως δε μπορεί να κρίνουμε με δύο μέτρα και δύο σταθμά. Μας χάρηκα πάρα πολύ ως κόμμα όταν είπαμε πως το Impeachment στη Μαριανίκη ήταν gtp. Γιατί μπορεί να είχαμε θέματα με τους Myrmis άλλα καταλαβαίναμε ότι το imp ήταν μικροπολιτική μλκια. Τώρα γιατί όχι? Τώρα γιατί όταν δε μας λένε τι έχουν γίνει 2Μ cc, όταν δεν ενημερώνουν για τη συμμαχία, όταν εμείς λέμε δημοψήφισμά και το GIP φτιάχνει τη συμμαχία δεν τους κράζουμε?

Ειλικρινά 10:
Αν είχαμε Myrmidona cp και: 1. Εξαφάνιζε 2Μ cc, 2. Έβαζε τους admins να αλλάξουν τους κανόνες για την ίδρυση συμμαχίας, 3. Ζητάγαμε δημοψήφισμα και μας έγραφαν, 4. Έφτιαχναν συμμαχία μόνοι τους χωρίς να δώσουν λογαριασμό σε κανέναν, ΤΙ θα λέγαμε και ΤΙ θα κάναμε?

+bonus: Θα μου πείτε και σωστά: Γιατί δεν είπες τη γνώμη σου για όλα αυτά πριν τις εκλογές? Γιατί είμαι μλκς! Έκανα λάθος!Προς ΕΜ

Για εσάς δεν έχει «ειλικρινά». Εσείς δεν παίζετε με βάση τo ingame συμφέρον της χώρας. Εσείς το λέτε και μόνοι σας, ότι το θέμα σας είναι να μην είμαστε με την Τουρκία. No matter what. Ακόμα και αν χάσουμε τη χώρα. Ακόμα και αν καταστραφούν όλα. Δεν πειράζει, αρκεί να μην είμαστε μαζί. Για μένα αυτό είναι χαζό, αλλά αν θέλετε να το λέτε οκ.Τι να κάνουμε από δω και πέρα?

Ας είμαστε ειλικρινείς λοιπόν! Είτε με τη Σερβία, είτε με την Πολωνία, ΣΕΡΝΟΜΑΣΤΕ πίσω από άρματα άλλων χωρών.


ΑΝ το δεχτούμε αυτό υπάρχει μόνο μια λύση:

ΔΗΜΟΨΗΦΙΣΜΑ

Θα αποδεχτούμε όλοι ότι τον ήπιαμε ως χώρα και ότι σερνόμαστε και θα πάμε να βρούμε τη λύση που θα την αποδεχτούν όλοι μέχρι την επόμενη στροφή που θα μπορέσουμε να σηκώσουμε κεφάλι.

ΑΝ ΔΕΝ το δεχτούμε υπάρχει η εξής λύση:

Να δούμε ποιους θέλουμε ως ΠΛΕΙΟΨΗΦΙΑ. Αλλά να είμαστε ειλικρινής και πάλι έτσι?

Ούτε οι Σέρβοι ούτε οι Πολωνοί θα τανκάρουν για να μας σώσουν όταν και αν χρειαστεί. Ποιοι θα είναι δίπλα μας? Οι Τούρκοι και οι Αργεντίνοι.

Οι Τούρκοι γιατί αναγνωρίζουν και εφαρμόζουν τον κανόνα των 2/4* και οι Αργεντίνοι γιατί έχουν αποδείξει πως το κάνουν!


Άρα. Η λύση είναι να πετάξουμε το μπαλάκι από πάνω μας: Να βγούμε και να το πούμε διεθνώς! Να πούμε πως εμείς ως χώρα θέλουμε συμμαχία με την Τουρκία, την Αργεντινή, τη Σερβία και την Κροατία και τη Ρουμανία.

Θα μου πείτε ότι δε θα το δεχτούν. Αλλά γιατί να είναι δικό μας πρόβλημα το πρόβλημα του άλλου?? Εμείς πάντα κάνουμε πίσω. Οι άλλοι γιατί όχι?

Είμαστε η 3η δυνατότερη χώρα στο erep. Αν μας θέλουν, αυτοί είναι οι όροι μας. Αν όχι, ΝΑ ΜΗ ΜΠΟΥΜΕ ΣΕ ΣΥΜΜΑΧΙΑ. Να κάτσουμε χωρίς συμμαχία, μόνο με ΜΡΡs και να δούμε τι θα κάνουμε όταν θα έχουμε καλύτερους όρους. Το έκανε η Τουρκία για 1 χρόνο και της βγήκε. Γιατί όχι και εμείς?
ΕΙΛΙΚΡΙΝΑ ΛΟΙΠΟΝ:

Ναι όλοι τα έχουμε κάνει σκατά.
Ναι όλοι έχουμε ευθύνη.
Για μη χάσουμε τη χώρα όμως ΕΙΤΕ θα κάνουμε δημοψήφισμα ΕΙΤΕ θα κάνουμε την δική μας πρόταση.

Σίγουρα χαμένοι θα είμαστε σε σχέση με 1 μήνα πριν, αλλά σίγουρα θέλουμε να επιβιώσουμε μέχρι να ξαναέρθει η ώρα να έχουμε καλύτερους συσχετισμούς.


ΥΓ1: * Ο κανόνας των 2/4: Τα bonus της αραβίας τα διεκδικούν 4 χώρες. Η Ελλάδα, η Τουρκία, η Βουλγαρία και τα Σκόπια. Για να τα έχει κάποιος πρέπει να συμμαχήσει τουλάχιστον με έναν ακόμα. Με οτιδήποτε κάτω από τα 2/4, χάνεις τα bonus. Άρα. Αν δε θέλετε την Τουρκία, είτε θα τα βρούμε με τα Σκόπια, είτε με τη Βουλγαρία, είτε θα χάσουμε τη χώρα. Your choice.
 

Comments

Thanasis Klaras
Thanasis Klaras Day 2,275, 10:48

Και ξαναθυμίζω πως προτείνω να είμαστε ειλικρινείς, όχι ενωμένοι.

Να είμαστε ενωμένοι δε γίνεται. Να σώσουμε τη χώρα γίνεται όμως.

Count Miden
Count Miden Day 2,276, 09:46

να σωθεί η χώρα με διχόνοια δεν γίνεται και αυτό είναι ότι πιο ειλικρινές μπορώ να πω

myrmid0nas
myrmid0nas Day 2,277, 06:47

8a tous pe8anoume sthn dhmokratia ore 😛

ARGUS CEYX
ARGUS CEYX Day 2,275, 10:56

v

Nigel Donovan
Nigel Donovan Day 2,275, 10:56

voted

AntrikosA
AntrikosA Day 2,275, 10:57

"Γιατί δε δίνετε εξηγήσεις για τα 1-2.000.000 cc? Που πήγαν? Τι τα κάνετε? Τι θα τα κάνετε Για ποιο λόγο? Ξέρετε, δεν είναι δικά σας, είναι της χώρας."
"Τώρα γιατί όταν δε μας λένε τι έχουν γίνει 2Μ cc"

Είχα την εντύπωση ότι ήσουν παλιός παίχτης με πείρα στο παιχνίδι αλλά με αυτά που λες χάνω πάσα ιδέα. Είσαι ανίδεος ή απλά λασπολογείς ένα από τα δύο.

Ntaikos
Ntaikos Day 2,275, 11:12

Αντρίκο θα στο πω απλά.
Αυτούς που νομίζεις ότι τους τη λες έχουν βάλει πλάτη.
Χάρη σε αυτούς βρήκες χώρα και δομές.
Πέρα από τις αντιθέσεις τους έβρισκαν τον τρόπο να συνεννοούνται στα κρίσιμα.
Το να πετάς την μπάλα στην εξέδρα λέγοντας κάτι άσχετο δεν κερδίζεις τίποτα.

Κατηγορείς τους άλλους για τα πάντα αλλά δε διαθέτεις το προφανές - GAME ETHICS

AntrikosA
AntrikosA Day 2,275, 11:14

Νομίζω ότι τους τη λέω; Δηλαδή συμμερίζεσαι αυτές τις "ερωτήσεις"; "Που πήγαν;" "Τι τα κάνατε;" σε αόριστο;
Ανίδεος no2.

Ntaikos
Ntaikos Day 2,275, 11:19

Δεν είναι ασυνήθιστο ποσό ή θεωρείς πως πρέπει να περιμένουμε τον ισολογισμό για να δούμε που πήγαν 3 donation των 400K cc;
Ο Klaras γράφει ότι έχουν γίνει λάθη. Τραβάτε μια γραμμή, βρείτε τη μας ενώνει και λειτουργήστε ομαδικά.
Δίχως τα πολιτικάντικα κόλπα της ανευθυνότητας.

AntrikosA
AntrikosA Day 2,275, 11:33

Ας απαντήσω γιατί μάλλον όντως δεν έχεις ιδέα. Αν πας να δεις τους νόμους θα δεις ότι όλα τα donation πήγαν στο GreekEksoda και είναι όλα εκεί μέσα. Αυτό που έγινε είναι μία ρουτίνα που γινόταν ανέκαθεν και μία απέλπιδα προσπάθεια να παρασύρουν άτομα που δεν γνωρίζουν τι πραγματικά ισχύει.

AntrikosA
AntrikosA Day 2,275, 11:35

υγ. μπορείτε να δείτε όλες τις συναλλαγές εδώ: www.tiny.cc/grmoe0214

Ntaikos
Ntaikos Day 2,275, 11:42

http://www.erepublik.com/en/economy/citizen-accounts/2749243
1'200'000 από 3 donations - τα υπόλοιπα ήδη εκεί
Μεταξύ μας τα χρήματα είναι εικονικά αλλά ανοίκουν στην eGreece.
Ο προβληματισμός είναι απλός και προφανής:
WHY?

Thanasis Klaras
Thanasis Klaras Day 2,275, 11:45

Αντρικο δε σου χρειαζονται 1.2Μcc = 6000 gold (Περιπου). Ειδικα στην αρχη της θητειας.

Η πρεμουρα να τα μεταφερετε μας ανησυχει αναφορικα με τα CO. Εκει μπορουν να γινουν πολλες λαμογιες κ αρα δεν ειναι κανενας ασχετος αν το φοβαται. Ειδικα αν γινεται με πρεμουρα.

Ektonosiakos
Ektonosiakos Day 2,275, 12:26

Klara ti enoeis ti tou xreiazonte tou antrikou??
diladi den vlepeis oti ginete ekviasmos meso damage??
den vlepeis oti prepei na exoume ti dinatotita na valoume amesa CO kai isws kai gia arketes meres sinexomena se maxes mia pou i katastasi einai reusti??
ta xrimata einai se kratika org sti diathesi na xreisimopeiithoun gia anages maxis an kai efoson parousiastoun katastaseis pou tha xreiasti na polemisoume

AntrikosA
AntrikosA Day 2,275, 13:14

Ntaikos γιατί έτσι γίνεται ΑΝΕΚΑΘΕΝ. Πρώτη φορά βλέπεις να γίνεται donate στο GreekEksoda; Δεν πρόκειται να αποδείξω ότι δεν είμαι ελέφαντας. Σταματήστε να κάνετε την τρίχα τριχιά και ανατρέξτε στο παρελθόν να δείτε όταν γινόντουσαν πολύ μεγαλύτερα donate όταν δεν υπήρχε καν ανάγκη.
Klaras με τη λογική σου έπρεπε να περιμένω στις 20 του μήνα τελευταία στιγμή να κάνω τα donate επειδή έτσι γουστάρεις εσύ;
Για μία ακόμη θητεία αυτό που έχετε να πείτε για το MoE είναι για τα donate στο GreekEksoda!
Ξεφτίλα.

Ntaikos
Ntaikos Day 2,275, 13:23

Πάμε άλλη μια τελευταία προσπάθεια.
http://www.erepublik.com/en/country-administration/Greece/1
Donate yesterday
Donate 4 days ago
Donate 5 days ago

Έχεις cc διαθέσιμα και κατεβάζεις 3 κολλητά ακόμα.
Ακόμα και σε κατάσταση πολέμου δεν έχει ξαναγίνει.
Τι δεν καταλαβαίνεις;

AntrikosA
AntrikosA Day 2,275, 13:27

1. Δεν έχω cc διαθέσιμα. Αυτά που παρέλαβα ήταν περίπου 800k και δόθηκαν 350k δηλαδή λιγότερα από 500k. Με ποια λογική στους οργανισμούς θα υπάρχουν 500k και στο treasury 4 εκατομμύρια;! Πότε ξανάγινε αυτό στο παρελθόν;
2. Ακόμη και αν είχα διαθέσιμα cc, δεν χρειάζεται να επιχειρηματολογήσω για το λόγο που βγάζω τα λεφτά από το θησαυροφυλάκιο, κατάλαβέ το. Είναι μία στάνταρ διαδικασία. Ανέτρεξε στο παρελθόν και θα δεις ότι άλλοι έβγαζαν πολύ περισσότερα.

nikolaosnikolaosnikolaos
nikolaosnikolaosnikolaos Day 2,275, 10:57

αλλα αυτο με τα donation ειναι παραλογισμος.
ποτε πριν ζητηθηκαν εξηγησεις πριν τον ισολογισμο τους τελευταιους 6 μηνες ισως και παραπανω?
γιατι καιγεστε ολοι τωρα?
επειδη είχε αποδειχθεί κλέφτης πριν 3,5 χρονια ο εκτο? που δεν ειναι καν στο ΜοΕ?
ορίστε η ευκαιρία αν ξανακλέψει να μην τον ξαναβάλετε πουθενα

vote για ολα τα υπόλοιπα

Crazy Ivann
Crazy Ivann Day 2,275, 10:57

Ή μπορούμε να ψηφίζουμε όλοι GIP μόνιμα. Και να περνάμε υπέροχες βραδιές σαν τη χθεσινή 😛

Kaniballos
Kaniballos Day 2,275, 11:29

v. Μια ψύχραιμη και νηφάλια φωνή.

Makedonamaxos Z
Makedonamaxos Z Day 2,275, 10:58

v. Μια ψύχραιμη και νηφάλια φωνή.

Thersitis
Thersitis Day 2,275, 10:58

vVv

ΜΠΡΑΒΟ ρε φίλε,
τι να πουμε οι υπόλοιποι.

Georgios Grivas
Georgios Grivas Day 2,275, 10:58

voted

carlos555
carlos555 Day 2,275, 10:59

hard voted

pao 13
pao 13 Day 2,275, 11:01

Voted

Tasos 1917
Tasos 1917 Day 2,275, 11:02

Ψήφος. Πάω για συνάντηση με τα Ni ιπποτόπουλα και το διαβάζω μετά xD

stefen
stefen Day 2,275, 11:03

Δεν κατάλαβα γιατί ΕΠΡΕΠΕ να προκρίνουμε έναν υποψήφιο. Με ποια λογική;
Μήπως κάνεις πολύ παρέα με τον Παντελή;

Thanasis Klaras
Thanasis Klaras Day 2,275, 11:07

Διοτι ειναι πολυ σημαντικο το θεμα κ σε αυτες τις εκλογες κρινονταν πολλα πραγματα. Ετσι σε αυτη τη στιγμη, η μη θεση, δεν ειναι θεση!

stefen
stefen Day 2,275, 11:14

Μα αφού ξέρεις ότι θέση έχουμε. Το γράφεις και το εξηγείς. Γιατί να επιλέξω Mithra αφού δεν γουστάρω Κροατία και δικαιώνομαι από τις αντιδράσεις των Μυρμιδόνων.
Γιατί να επιλέξω Εκτο; Δεν μου έφτασε ο Αύγουστος;
Την ίδια σκέψη έκαναν οι περισσότεροι στο κόμμα και το ξέρεις.

stefen
stefen Day 2,275, 11:19

Και φυσικά παίζει να είμαστε το μοναδικό κόμμα που η μεγάλη πλειοψηφία των μελών του είχε αποφασίσει από ΠΡΙΝ τι συμμαχία θέλει

Thanasis Klaras
Thanasis Klaras Day 2,275, 11:20

Ναι ρε στεφο, αρα θα επρεπε να κατεβασουμε δικο μας! Για ακριβως τους λογους που ανεφερες!

stefen
stefen Day 2,275, 11:48

Τον προηγούμενο μήνα κατέβηκε ο dim και ήρθε τρίτος. Είμαστε εκτός πεντάδας. Γιατί να κατεβάσουμε υποψήφιο; Για να τον ψηφίσουμε 150 άτομα και να χαρούμε;

Panikk
Panikk Day 2,275, 12:37

Ρε συ Στέφανε είναι τελείως άκυρο αυτό το τελευταίο που γράφεις. Θέλεις να με πεις δηλαδή ότι τόσα χρόνια rl ψηφίζεις ΠΑΣΟΚ/ΝΔ;

PERICLIS
PERICLIS Day 2,275, 15:27

Mallon koroidevomaste !! Eimaste ayti tin periodo ektos 5adas , alla kommata stin 5ada oute kan topothetounte poso malista den katevazoun ypopsifio kai tha katevasoume emeis ?? Giati ?? Na mas psifisoun aytou pou den ma theloune stin 5ada ???

Dihenekis
Dihenekis Day 2,275, 11:09

σας γράφω παρακάτω γιατί δεν χωράει εδώ ρε. δείτε λίγο παρακάτω

hawkoulis
hawkoulis Day 2,275, 13:34

Ρε Στεφανε τα παιδια μια χαρα τα κανανε ολα εσυ φταις γι αυτο τι δνε καταλαβαινεις? Τα mastercard boys και αρχηγοπουλα δεν κανουν ποτε λαθη αλλα και αν ποτε συμβει αυτο πρεπει να συγχωρειτε διοτι τα εχουν χωσει. Οταν χανουν τα mastercard boys φταινε παντα αυτοι που τους μισουν θανασιμα η αυτοι που δνε τους στηριξαν μαζι με κατι μουλτι... Βεβαια πριν τις εκλογες γραμμενο στα @@ τους σε ειχαν αλλα βλεπεις οταν σε τσουξει κατι ψαχνεις εναν ωμο να κλαψεις 🙂

Cool Blood
Cool Blood Day 2,275, 21:09

Πάντως, είναι από τα λίγα σημεία του κειμένου που συμφωνώ. Έπρεπε να έχετε είτε δική σας, είτε μια συνθετική πρόταση. Δεν έχει να κάνει με τη θέση σου στην πεντάδα ή μη. Είσαι ούτως ή άλλως υπολογίσιμη δύναμη.

Anwen1
Anwen1 Day 2,275, 11:05

VOTED

ViNsEnD
ViNsEnD Day 2,275, 11:05

V

mourga
mourga Day 2,275, 11:06

Ψ + ΝΙ

Nik7deputa
Nik7deputa Day 2,275, 11:06

κλαραμπελ αμοιβαία τα αισθήματα 🙂

ψιτ, εσύ που δεν βάζεις τη ρλ στο παιχνίδι...
http://www.youtube.com/watch?v=AmQUPRC5KyM

DimAth
DimAth Day 2,275, 11:06

Συμφωνώ στα περισσότερα, διαφωνώ σε μερικά, όμως δεν έχει νόημα να μείνουμε σε αυτά που μας χωρίζουν αλλά σε αυτά που μας ενώνουν...

Δεν υπάρχει άλλη λύση από το ΔΗΜΟΨΗΦΙΣΜΑ, δεν υπήρχε ποτέ, όποιο κι αν ήταν το αποτέλεσμα των εκλογών... η κοινότητα είναι και παραμένει διχασμένη, θα ήταν και θα παρέμενε διχασμένη και εάν ο Mithrantir ήταν CP απλά οι ρόλοι θα ήταν αντίστροφοι.

Δυστυχώς ήσουν κι εσύ ένας από εκείνους που πίεσαν στο να χαρακτηριστούν οι εκλογές cp να χαρακτηριστούν ως δημοψήφισμα... κάτι που ήταν ανέφικτο στη νοοτροπία μας αν θες και μέσα σε όλα περίμενα να γράψεις κάτι και γι αυτό.

Χαίρομαι που τελικά ήρθες κι εσύ να συμφωνήσεις με ότι φωνάζουμε, λίγοι, εδώ και καιρό... μόνη λύση είναι το ΔΗΜΟΨΗΦΙΣΜΑ με ταυτόχρονη δέσμευση όλων να σεβαστούμε το αποτέλεσμα, όποιο κι αν είναι αυτό.

raoulito
raoulito Day 2,275, 12:46

Ρε Δημήτρη έλεος.
Που το πας που το φέρνεις, εσεις δικαιώνεστε κ.τ.λ.
Ρε φίλε έχετε μερίδιο στα σκ@τ@ που έχουμε πέσει δεν το καταλαβαίνεις;
Όσο το αρνείσαι δεν σημαίνει πως δεν είναι και έτσι.
Στρουθοκαμηλισμό το λένε....

DimAth
DimAth Day 2,276, 23:39

Δυστυχώς τσουβαλιάζεις...

Άντε εγώ και όσοι, λίγοι, φωνάζαμε εδώ και καιρό για το ΔΗΜΟΨΗΦΙΣΜΑ έχουμε ευθύνη, εσύ και εσείς έχετε ευθύνη για ότι συμβαίνει στη χώρα?

Διαβάζω κατηγορίες για κάθε τι, λύση για το πως γίνεται να σταματήσει αυτό που συμβαίνει τις τελευταίες ημέρες θα δώσει κανείς? Μία πρόταση έστω, καμιά ιδέα?

Ή μήπως είσαι από εκείνους που σου αρέσει αυτό που συμβαίνει σήμερα, γιατί εάν σου αρέσει τότε πάω πάσο.

raoulito
raoulito Day 2,276, 23:44

Καλά μιλάμε είσαι σε άλλο κόσμο...
Τι γράφεις ρε άνθρωπε...
Άντε καλημέρα.

DimAth
DimAth Day 2,276, 03:26

Στρουθοκαμηλισμός είναι να μην προσπαθείς να δώσεις λύση στο αδιέξοδο... και εσύ και οι "φίλοι" σου εντείνουν το διχασμό, συνεχίστε έτσι ή αλλάξτε και προτείνετε λύσεις, εάν δεν το κάνετε σωπάστε.

raoulito
raoulito Day 2,276, 08:41

Ποιοι φίλοι μου μωρέ με τις αηδίες σου πια. Λες και εσύ δεν τσουβαλιάζεις τώρα.Να απαντάς σε πρώτο ενικό, εγώ σου γράφω, άντε σοβαρέψου πια καρεκλοκενταυρε πολιτικάντη του erep.
Όταν βγαίνεις απο την πόρτα σου το πρωί στον κόσμο συστήνεσαι ως DimAth μήπως βουλευτής της Νέας Πορείας;
Φίλε είσαι αρρωστάκι τελικά. Ξεκόλα και GET A LIFE.
Τέλος απο εμένα. ο/

raoulito
raoulito Day 2,276, 08:44

Και για να μαθαίνεις και κάτι γιατί και εσύ ξερόλας και ειδήμων επι παντώς θέμματος το παίζεις, σου παραθέτω τον ορισμό του στρουθοκαμηλισμού:

"Τρόπος συμπεριφοράς που αναφέρεται στο εξής παράδοξο: παρότι κάποιος βλέπει τον κίνδυνο, αντί να τον αντιμετωπίσει, προτιμά να κάνει ότι δεν υπάρχει, ελπίζοντας ενίοτε ότι το πρόβλημα θα λυθεί μόνο του".

Τον κίνδυνο τον έβλεπες. ΤΙ ΕΚΑΝΕΣ;

over and out permanent

DimAth
DimAth Day 2,277, 23:57

Ξαναδιάβασε το αρχικό σου σχόλιο και απάντησε ο ίδιος στο προτελευταίο...

Στο τελευταίο σχόλιό σου θα βρεις την απάντηση στο αρχικό μου comment.

Καλημέρα και ξαναδιάβασε τι έχω γράψει και τι έχεις γράψει...

 
Post your comment

What is this?

You are reading an article written by a citizen of eRepublik, an immersive multiplayer strategy game based on real life countries. Create your own character and help your country achieve its glory while establishing yourself as a war hero, renowned publisher or finance guru.