Ambient on/off

Join the new world

 

Η επόμενη μέρα [by nerofida]

Day 2,275, 06:50 Published in Greece Greece by nerofida

Η επόμενη μέρα

Είμαστε μια εβδομάδα μετά τις Προεδρικές εκλογές και περίπου ένα μήνα από τη διάλυση της TWO. Η κατάσταση στη χώρα είναι τραγελαφική. Αυτή τη στιγμή υπονομεύουμε το μέλλον μας με τον χειρότερο τρόπο και αποδομούμε όσα χτίζαμε με το damage, τη διπλωματία και τις στρατηγικές μας επιλογές για πολύ καιρό.

Ας πάρουμε τα πράγματα από την αρχή. Μετά τη διάλυση της TWO, γεγονός αναπόφευκτο καθώς δεν υπήρχε αντίπαλο δέος, ξεκίνησε η προηγούμενη κυβέρνηση τις διαβουλεύσεις για την επιλογή της επόμενης συμμαχίας. Τα λάθη πολλά, από την εν μια νυκτί αποχώρηση μας από τη συμμαχία, το δημοψήφισμα φιάσκο στο φόρουμ, την απουσία προτάσεων και πρωτοβουλιών και άλλα πολλά. Έτσι φτάσαμε στο σημείο να μεταθέσουμε τις αποφάσεις για την επόμενη κυβέρνηση.


Μέχρι τότε, είχαν σχηματιστεί δύο πόλοι, αυτοί που ήθελαν συμμαχία με το ήδη διαμορφωμένο μπλοκ της Πολωνίας-Ισπανίας και αυτοί που προτιμούσαν συμμαχία με Σερβία και Ρουμανία. Παραδόξως, η επιλογή της Spoland, που στην αρχή δεν έτυχε και της πιο θερμής υποδοχής, έγινε η επίσημη επιλογή των Μυρμιδόνων και σια. Το Gip είχε ήδη ταχθεί ανοιχτά υπέρ Σερβίας, όπως και το ΕΜ και κατέβασαν τους Poseidonsr και Exorcism363 για CP αντίστοιχα. Έχοντας πολωθεί το κλίμα, το ΗΜΡ κατεβάζει το πιο δυνατό του χαρτί, τον Mithrantir, έναν παίχτη που αν και το περιβάλλον του είναι αντιπαθές σε πολλούς (και εγώ είμαι ένας από αυτούς), έχει καταφέρει με τη στάση του (ακόμα και το damage που έχει προσφέρει έρχεται κατά την προσωπική μου άποψη σε 2η μοίρα) να είναι συμπαθής σε ολόκληρη την κοινότητα.

Η πόλωση συνεχίζει να κλιμακώνεται όσο πλησιάζουν οι εκλογές. Μια άτυπη δημοσκόπηση στο φόρουμ δείχνει ότι το 70% της κοινότητας θέλει Σερβία, οι ψήφοι όμως θα «σπάσουν» στα δύο ενώ από την άλλη έχεις το όνομα του Mithrantir απέναντι σε «χαμηλότερης δυναμικότητας» αντιπάλους. Με την ανακοίνωση και των επιτελείων, τα πράγματα γίνονται ξεκάθαρα. Hawkoulis vs smee again στο ΜοFA!Για έναν εξωτερικό παρατηρητή που σκέφτεται την επόμενη μέρα, τα αγκάθια των εκλογών είναι πολλά. Το πιο σημαντικό ίσως είναι πως θα αντιδράσουν οι κοινοβουλευτικές ομάδες στα θέλω του νέου προέδρου. Τα πράγματα είναι ξεκάθαρα σε περίπτωση που βγει το ΗΜΡ. ΔΕΝ έχει το 66% που χρειάζεται για να μπούμε σε συμμαχία, αν δεν συμφωνήσει τουλάχιστον το Gip. Στην ερώτηση μου για αυτή τη συνθήκη σε άρθρα και σάουτς, ο Mithrantir αποφεύγει να απαντήσει ενώ άλλοι (όπως ο F@nis) το περνάνε στο αστείο. Προφανώς το μόνο που τους ενδιέφερε ήταν η νίκη και δεν υπήρχε σχεδιασμός για το μετά. Πιθανώς να άρχιζαν τις βλασφημίες και τις ειρωνείες για τη Βουλή ως συνήθως στην περίπτωση που κέρδιζαν και βρίσκονταν μπροστά σε αυτό τον σκόπελο. Εάν κάποιος θεωρεί τα παραπάνω ευφάνταστα σενάρια, κρατήστε το γιατί θα επανέλθω.

Οι εκλογές τελειώνουν και προς μεγάλη έκπληξη πολλών (συμπεριλαμβανομένου και εμένα) ο Mithrantir χάνει και μάλιστα με διαφορά! Η κοινότητα στέλνει ξεκάθαρο μήνυμα ότι δεν θέλει Spoland. Τα ποσοστά μάλιστα επαληθεύουν τη δημοσκόπηση στο φόρουμ. Ο Μithrantir συνεπής στις αξίες του βγάζει ένα άρθρο συγχαίροντας τον αντίπαλο του και υπερασπιζόμενος τις επιλογές του δηλώνει ότι δεν σκοπεύει να ασχοληθεί περεταίρω.

Αυτό μας φέρνει στο σήμερα και εδώ ξεκινάει ουσιαστικά το άρθρο!


Θα περίμενε κανείς αντιδράσεις από την πλευρά των ηττημένων, όπως «οι μουλτοφάρμες του Gip” κλπ, ποιος όμως θα περίμενε να φτάσουμε στο σημείο που είμαστε τώρα; Ήμασταν η χώρα που για ένα μήνα καθυστερούσαμε το σχηματισμό συμμαχιών γιατί δεν είχαμε επιλέξει προς τα πού να πάμε και ΟΛΟΙ μας ήθελαν μαζί τους! Είμαστε η 3η χώρα σε στρατιωτική δύναμη με πολλούς παλιούς και νέους συμμάχους να πίνουν νερό στο όνομα μας. Έχουμε καταφέρει να εξασφαλίσουμε για πολύ καιρό πολύ καλά μπόνους, χωρίς ιδιαίτερα προβλήματα στη γύρω περιοχή. Έχουμε δώσει το παράδειγμα, κάνοντας συμμαχία με τους Τούρκους, πως ακόμα και οι μεγαλύτερες διαφορές λύνονται.

Τι δρόμο επιλέγουμε τώρα; Να είμαστε οι νταήδες του eΚόσμου! Να ρίχνουμε κατά συμμάχων, παλιών και νέων γιατί μας νοιάζει το προσωπικό μας συμφέρον ή το συμφέρον της μονάδας μας και όχι η χώρα, το παρόν και το μέλλον της! Και καλά από τους Μυρμιδόνες το περιμέναμε, αν και είναι αλήθεια ότι ούτε στο παρελθόν δεν το είχαν κάνει σε τέτοια έκταση. Αυτό που προκαλεί θλίψη είναι ότι αρχίζουν να σχηματίζουν και «ουρά» από παίχτες και μονάδες που καμία σχέση δεν έχουν με αυτούς, όπως οι Macedonian Guns.


Τα επιχειρήματα δε για τα αίσχη που γίνονται είναι επιεικώς αστεία και προσβλητικά για την κοινή λογική! Αυτοί που κορόιδευαν τη Βουλή διαμαρτύρονται γιατί δεν περνάνε νόμοι από αυτήν! «Ποινικοποιούν» ακόμα και τα donations! Βγάζουν παράνομα τα ΜΡΡ που ψηφίζονται. Κατακρίνουν το ΝΑΡ με την Κύπρο όταν ταυτόχρονα βάραγαν υπέρ του rw της. Θεωρούν πως το να αναφέρει κάποιος το όνομα “Republic of Macedonia” είναι casus belli! Άσχετα αν οι ίδιοι επί προεδρίας marianiki, έκαναν ΝΑΡ με την Κύπρο με τον ίδιο ακριβώς τρόπο και χρησιμοποιώντας την ίδια ονομασία για τα Σκόπια! Και επαναλαμβάνω και υπερτονίζω, από Μυρμιδόνες και σια δεν θα περίμενα κάτι διαφορετικό, από άλλα άτομα όμως και μονάδες, έχω απογοητευτεί!Βλέποντας την όλη κατάσταση από απόσταση και με νηφαλιότητα, πρέπει ο καθένας να πάρει τις αποφάσεις του και να αναλάβει τις ευθύνες του! Είμαστε σε ένα σταυροδρόμι και κανένας δεν μπορεί να πει με σιγουριά ποιος δρόμος είναι ο πιο σωστός. Πιθανότατα κανένας δεν είναι ιδανικός. Υπάρχει όμως και ένας γκρεμός από δίπλα και είμαστε έτοιμοι να πέσουμε μέσα! Να χάσουμε όλα όσα χτίζαμε, χωριστούμε σε 2-3-4 στρατόπεδα και ουσιαστικά να γίνουμε ανίσχυροι. Να γίνουμε οι νταήδες της γειτονιάς και όλοι να μας αποφεύγουν. Στο τέλος, κανένας δεν θα μπαίνει στο παιχνίδι και όλοι θα φεύγουν.


Αν κάποιοι επιλέγουν το διχασμό, εγώ επιλέγω το συμφέρον της χώρας. Έστω και με Hawkoulis- Ektonosiakos στο MoFA, έστω και με ανύπαρκτο πρόεδρο. Οι κυβερνήσεις έρχονται και φεύγουν. Κανένας δεν αναφέρει τον AggelosPnS τώρα. Κοιτάμε το σήμερα και το αύριο, όχι το χθες. Καταφέραμε να φέρουμε την Ουγγαρία στη συμμαχία και την Αργεντινή. Οι «φωστήρες» πριν λίγες μέρες έλεγαν ότι αυτό είναι αδύνατο. Αν θέλαμε, θα φέρναμε και τους Τούρκους. Είμαστε σε καλό δρόμο, δεν γίνεται με το παραμικρό να βρίσκουμε δικαιολογία για να κάνουμε αίσχη και να υπονομεύουμε καταστάσεις!

Για μένα οι λύσεις είναι δύο. Είτε σταματάμε τις υστερίες και στηρίζουμε την (όποια) κυβέρνηση, ζητώντας ή ακόμα και απαιτώντας περισσότερη συλλογικότητα στις αποφάσεις (χωρίς εκβιασμούς και πόλεμο κατά συμμάχων…) ή συντηρούμε την τωρινή κατάσταση και δημιουργούμε άλλοθι για όλους τους επόμενους προέδρους και κυβερνήσεις, να μην ακολουθεί κανείς τις αποφάσεις τους! Αν διαλέξουμε το 2ο, στο impeachment της επόμενης εβδομάδας (θέλατε και καταστατικά τρομάρα σας) ας ψηφίσουν όλοι ΝΑΙ να αναλάβει ο Mithrantir, να τον «κάψετε» τελείως και να συνεχιστούν τα ίδια από την ανάποδη μεριά! Αλλιώς, τον άλλο μήνα… και τον παρ’άλλο….

Και για το τέλος, η Δημοκρατία είναι το πολίτευμα που γέννησε η Ελλάδα επιλέγει όλος ο σύγχρονος κόσμος και το eRepublik. Στη Δημοκρατία όλοι είναι ίσοι και εκφράζονται με την ψήφο τους. Στο τέλος κερδίζει η πλειοψηφία. Όποιος θέλει ποσοστώσεις, ψήφους στα MU και άλλες τέτοιες αλχημείες εκτός game mechanics και κοινής λογικής, θέλει να καταλύσει τη Δημοκρατία για να κερδίζουν οι μειοψηφίες.

Αυτά τα ολίγα…

 

Comments

panvot
panvot Day 2,275, 06:53

V

Crazy Ivann
Crazy Ivann Day 2,275, 06:57

Είσαι τελείως λάθος για τους GUNS και αρκετά σωστός στα υπόλοιπα.

Ακριβώς επειδή οι ισορροπίες ήταν λεπτές και όπου και να βάραγες θα είχες πρόβλημα οι GUNS κατά διαστήματα ρίξαμε και από τις δύο "πλευρές". Και τα ακούσαμε και από τις δύο. Με κύριο κριτήριο τις συμμαχικές και φιλικές σχέσεις με την εκάστοτε χώρα.

nerofida
nerofida Day 2,275, 07:39

το θεμα με την Ουγγαρια το τραβηξατε πολυ και εγινε οπλο στα χερια αυτων που επιδιωκουν το μπαχαλο. Αυτο για μενα οπως και το να βλεπω να σας λενε "hail" και να σας αφιερωνουν bh Μυρμιδονες και σια δεν με χαροποιει και δεν πιστευω πως ειναι προσπαθεια να κρατηθουν ισορροπιες. Επισης, εχουμε περασει αυτο το σταδιο, πλεον οποιος αισθανεται οτι εχει εστω και ψηγματα ευθυνης για την πορεια της χωρας, πρεπει να παιρνει ξεκαθαρη θεση. Γι'αυτο εγραψα και αρθρο μετα απο 2 χρονια

pao 13
pao 13 Day 2,275, 07:50

οπα νεροφιδα μισο,σε πειραξε που μας ειπαν χαιλ οι μυρμιδονες και μας βαζεις σε αρθρο ?
λολ ρε τι ειναι οι μυρμιδονες ,λεπροι ?
Και μετα μιλατε για μπαχαλο ,εχετε 2 -3 παρεες τοσο μισος μεταξυ σας που κατανταει πλεον γραφικο .Πλεον καταλαβα οτι δεν υπαρχει γιατρεια

EleytheroSatanogria
EleytheroSatanogria Day 2,275, 13:17

οι ΓΚΑΝΣ ειναι το μονο ΜΥ,εδω και χρονια,που δεν εχει παρει θεση,στις εκαστοτες βλακωδεις αντιπαραθεσεις μεταξυ των φατριων.Παντα(απο τοτε που ειμαι το παιχνιδι εδω και δυο χρονια0ο ΝΤΡΕΙΚΟ μας λεει,οτι οποιο μπαχαλο και αν συμβαινει,εμεις βαραμε υπερ της Ελλαδας,ακομα και αν εχουμε αλλο σι-ες.Και παντα εμεις κανουμε το δικο μας χαβαλε.Το αν τραβηχτηκε το θεμα με την Ουγγαρια,απο την δικια μας πλευρα,φταιει ο ΟΥγρος μοφα,ο οποιος τρις και ευθαρσως,με σκοπο να μας την σπασει,και μονο,αναφερει την δημοκρατια του Βαρδαρη,ως Μακεδονια,και εμεις,σαν Μακεδονες,βγαζουμε σπυρια.Σε αυτην την περιπτωση βαραμε και καταβουληση.Η δηλωση σου ειναι λανθασμενη,αδικη,και επιθετικη απεναντι μας,και με αυτην σου την σταση,δημιουργεις προηγουμενο και ειναι κριμα.Θα ηταν δικαιο να την αφαιρεσεις,και να ζητησεις συγνωμη(καθως μαλλον παρανοησες),ωστε να μην δημιουργουνται εσφαλμενες εντυπωσεις,και πικριες.

Ektonosiakos
Ektonosiakos Day 2,276, 05:02

@eleytheros
pistevo oti de gnorizeis ti akrivos ginete
oi myrmidones tankaroun epi meres kata ougarias kai stelnoun ss stous ougrous me to damage tous kathos kai pm gia na prokalesoun
afou dokimasane se polous telika vrikane ton "adinamo kriko" se kapoion apo autous pou eknevristike kai apantise vlakodos sto idio ifos (MOD einai kai oxi o mofa tous) opote ton vgalane arthro kai dimiourgoune entiposeis gia na travixoun kai allous me to meros tous opos oi Guns
MIN pefteis stin idia pagida pou epese kai o ougros kai dineis trofi se autous pou epithimoun na dimiourgisoun xaos

Thanasis Klaras
Thanasis Klaras Day 2,275, 08:20

Κ εσυ προσωπικα θες καποιον για συμμαχο σου που υπερασπιζετε το βασικο e-εχθρο σου? Δε μου φαινεται λογικο αυτο. Εφοσον ησουν αντικειμενικος κ εσυ θα εκραζες την Ουγγαρια κ δε θα την ηθελες για συμμαχο σου.

kefallonian
kefallonian Day 2,275, 10:07

atuxes paradeigma oi GUNS.
Eimoun kai gw mazi tous ekei to vradi auto...
Hail Macedonians!!!
o7

Orfeas Tsakalos
Orfeas Tsakalos Day 2,275, 07:01

Πόσο το ζηλεύω αυτό το άρθρο...
Voted με 1000 χέρια!!!

EleniG
EleniG Day 2,275, 07:01

Άργησες αλλά το πέτυχες!

pao 13
pao 13 Day 2,275, 07:06

Το εγραψα σε κομμεντ και το ξαναγραφω εδω
Δε κανουμε πολιτική σε ενα κολοπαιχνιδο
Αλλα θέλω να επιβάλω στο κάθε αλλοδαπό να τους λέει οπως θέλω εγω ,αν με θελει σύμμαχο
Κι ας το κανει μόνο και μόνο να με γλυψει
Απο την στιγμή που θα τον κανω να σκεφτεί 2 φορές πριν γράψει το ονομα των σκοπιανών ,μου φτάνει
Κι αν παει κ ανοίξει κανα βιβλίο να ψάξει την αλήθεια εχω και κέρδος
Αποψη μου και αρκετων παιδιων απο τους γκανς και στα @@ μας ολες οι μικροκομματικες και προσωπικες κοντρες σας

rob3aris
rob3aris Day 2,275, 07:20

kai to leo edo kai kairo mhn mas pernate gia malakes giati den milame alla den to katalavenete kai h sxesis mas einai themas pareas kai otan enooume pareas den enooume mono E-PAREAS

nerofida
nerofida Day 2,275, 07:42

θελεις δεν θελεις κανεις πολιτικη και οπως εγραψα και πιο πανω στον crazy ivann, το διακυβευμα ειναι μεγαλυτερο απο τι εγραψε ενας τυχαιος σε ενα αρθρο και αυτο πιστευω το καταλαβαινεις

rob3aris
rob3aris Day 2,275, 09:39

tixeos se ena a8ro ? sovara milas ? mhn mas pernas gia ilithous se parakalo

EleytheroSatanogria
EleytheroSatanogria Day 2,275, 13:23

με αυτην την λογικη της τυχαιοτητας,πορευεται η εξωτερικη πολιτικη και της ε- αλλα και της ΡΛ κυβερνησης μας.με τα γνωστα σε ολους αποτελεσματα.Να εισαι βεβαιος,πως αν ειχαμε ουσιαστικη εξωτερικη πολιτικη,εμεις πρωτοι,δεν θα διναμε σημασια σε τυχον "τυχαιους"ανιστορητους.Αλλα εδω εσυ,πας να φορτωσεις σε μας,ολο το στραβο κλιμα,και να μας εξισωσεις με κλικες και φατριες,ενω ουδεποτε δωσαμε τετοιο δικαιωμα.ΚΡΑΤΗΣΤΕ ΜΑΣ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΑ ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΣΑΣ ΚΟΛΠΑΚΙΑ.ειμαστε και μαμω τις παρεες,περναμε καλα,χωρις αρρωστακια,χωρις ε-πρεζονια και λοιπους καλικατζαρους και δεν ΘΕΛΟΥΜΕ ΧΑΧΟΛΟΥΣ ΣΤΗΝ ΓΙΟΡΤΗ ΜΑΣ.η επιθεση σου ειναι αδικη,παραλογη,και καταπασα πιθανοτητα εχει σκοπιμοτητες οι οποιες τεινουν στην ατιμια.

mixail95
mixail95 Day 2,275, 07:08

Μετά από καιρό συμφωνώ με πασόκο.

Tasos 1917
Tasos 1917 Day 2,275, 07:09

Εντελώς reported όμως γιατί έκλεψες τίτλο! Ουστ!

nerofida
nerofida Day 2,275, 08:04

με εντολη Σαμαρα βγηκε ο τιτλος!

lef-7
lef-7 Day 2,275, 07:09

Καλά μην ορκίζεσαι οτι στο τέλος κερδίζει η πλειοψηφία,δεν είσαι και κανένας χτεσινός παίκτης...

Marinos98
Marinos98 Day 2,275, 07:12

Ψήφος!

Στα περισσότερα συμφωνώ..

Αυτό από που προκύπτει;; "ανύπαρκτος πρόεδρος"

Είναι πρόεδρος της eGreece 4 μέρες...Λυπάμαι πολύ εάν βγάζετε τόσο εύκολα και γρήγορα συμπεράσματα για κάποιους ανθρώπους που ούτε καν γνωρίζετε..

nerofida
nerofida Day 2,275, 07:46

εσυ δεν συμφωνεις για τον προεδρο, οι guns για τους guns κοκ
εγω τον προεδρο τον ξερω και τον θυμαμαι πιο πολυ για τις ωραιες στιγμες με τον dihnekis. Στην ενημερωση της βουλης προχθες δεν τον ειδα, ουτε στις συναντησεις πριν τις εκλογες τον ακουσα να μιλαει. Αντιθετως ο Ektonosiakos ειναι αυτος που μιλαει και μου εχει δωσει την εντυπωση πως κανει απολυτο κουμαντο στην κυβερνηση. Προσωπικη μου αποψη και αν δεν δω κατι διαφορετικο αυτην και θα κρατησω

Tasos 1917
Tasos 1917 Day 2,275, 07:58

Ακόμα και αν το έκανε κατά κόρον ο πρόεδρος πριν βγει με όσους δεν συμφωνούσαν με τη λογική του; Δεν λέω ότι δικαιολογώ αυτό που είπε ο nerofidas -που δεν χρειάζεται δικηγόρο και δη εμένα...- αλλά πριν κατηγορήσουμε τους άλλους, καλό θα ήταν να θυμόμαστε...

k0llht0s
k0llht0s Day 2,275, 07:17

http://postimg.org/image/5wgedlxf7/ MEGA FOUL! ή you foul? που θα έλεγε και ο Γιαννάκης....

τα άλλα περί στήριξης προς όποια κυβέρνηση βγαίνει τα έχω πει κ γράψει πολλάκις, άλλοι με βρίζουν κ άλλοι με χειροκροτούν.....

ΟΧΙ Ψ ακόμα , λόγω των guns

PERICLIS
PERICLIS Day 2,275, 07:24

O Vavakoulas elege to you foul !!! 🙂
Oloi oi alloi aplos ton antigrapsane !! 😛

nerofida
nerofida Day 2,275, 07:50

οτι απαντησα και στον crazy ivann και pao 13 και πιθανως και σε αλλους παρακατω.
Καταλαβαινω οτι ειναι βαρια η λεξη "ουρα" και η ειδικη μνεια στους guns, αλλα περα απο την αναγκη να υπερασπιστεις τον εαυτο σου και τους φιλους σου, ειμαστε σε φαση που πρεπει να το δεις και λιγο "out of the box το θεμα...

k0llht0s
k0llht0s Day 2,275, 07:55

στους φίλους μου εντάσσω όλη την ελληνική κοινότητα κ όχι μόνο. Στους GUNS μπήκα στις 6/2/14 , κάνω βόλτες σε διάφορα units, αν δεις κ τα τελευταία decorations μου είναι από mu στην Αυστραλία http://postimg.org/image/e38e56nhv/ , και δεν έχω ανάγκη να υπερασπιστώ ΚΑΝΕΝΑΝ...αλλά το παράδειγμά σου είναι ατυχές κ απρεπές...

taxoparei
taxoparei Day 2,275, 07:18

επειδη ειδες τους GUNS σε μια μαχη να βαρανε καπου που δεν σου αρεσε δεν θα μας τσουβαλιασεις κιολας. Get your facts straight

Cool Blood
Cool Blood Day 2,275, 07:41

Δεν βαρέσατε υπέρ Ουκρανίας και κατά Ουγγαρίας?

dimikala
dimikala Day 2,275, 08:11

e oxi kai strait 2 evdomades aytos o tilemaxos den sas emathe tipota ???
tha tou kano epipliksi 😛 😛

taxoparei
taxoparei Day 2,275, 11:10

οπως βαρεσαμε και υπερ σλοβενιας κοντρα στην κροατια και υπερ πορτογαλιας κοντρα στην αμερικη, your point?

George The Mercifull
George The Mercifull Day 2,275, 07:21

Hard Voted σε όλα εκτός από το "ανύπαρκτος πρόεδρος"...υπάρχει για αυτούς που ενδιαφέρονται να τον ακούσουν, να του μιλήσουν και να συνεργαστούν μαζί του...όχι για αυτούς που όποιος και να'ναι πρόεδρος αν δεν είναι "δικός τους" θα κάνουν ό,τι περνάει από το χέρι τους για να τον εμφανίσουν ως τον αδύναμο κρίκο!

George The Mercifull
George The Mercifull Day 2,275, 07:23

Και κρατάω τις επιφυλάξεις μου για τα περί guns γτ μπορεί να ήταν κάτι τυχαίο ή μεμονωμένο κι όχι συλλογικό κατ'εμέ! Δεν τους βάζω σε ίδια μοίρα με MyrmiGama!

nerofida
nerofida Day 2,275, 07:51

οτι απαντησα και πο πανω στον Marinos98

3ka1inos
3ka1inos Day 2,275, 07:21

β

PERICLIS
PERICLIS Day 2,275, 07:22

v

Ena emperistatomeno arthro !!!

PERICLIS
PERICLIS Day 2,275, 07:44

Exo epifylaxi gia tous Guns !

Kypcom
Kypcom Day 2,275, 07:23

πήρε η μπάλα και τους guns τώρα..
μέσα σε όλα τα καλούδια που γίνηκαν αυτες τις μέρες ξεχώρισε ε;
και ήταν άξιο αναφοράς.

και φυσικά και είσαι άλλος ένας τσουβαλιστής για τους μυρμιδόνες.
το άρθρο της ισοπολιτείας PERI SYMMAXIWN KAI DHMOPSIFHSMATOS(by Isopoliteia) παραθέτει ακριβώς πως είναι αυτό που γράφεις εσύ ώς ''από τους Μυρμιδόνες το περιμέναμε,''

τέλος πάντων σωστά φυσικά είναι αυτά που λές , προβλέπω σύντομη ζωή σε αυτή τη συμμαχία.

hondatyper
hondatyper Day 2,275, 07:32

V+S

sinfono me ton marinos98 meriki exoyn proapofasisi gia ton proedro k tin kibernisi
afiste tin kibernisi na kanei tin doylia poy epelekse o laos i pliopsifia to 70%
prin liges meres akoyga sto ts oti i serbi tha dioksoyn toys roymanoys k diafora ala egw blepo eimaste se mia simaxia ara kapia atoma theloyn na laspologoyn isbaros tis eladas lipame

xam xam
xam xam Day 2,275, 07:33

εντάξει επιλέξατε damagehood αντί για brotherhood

dimikala
dimikala Day 2,275, 07:36

V sto arthro ektos apo to komati twn GUNS den nomizo oti oi GUNS tha mpenan pote se tetoia diadikasia.

mono kai mono epeidi tous myhse sta mystika tou erwta o tilemaxos gia 2 evdomades 😛 😛 😛

tas-sal
tas-sal Day 2,275, 12:25

lol

Cool Blood
Cool Blood Day 2,275, 07:39

Εξαιρετικός V

nerofida
nerofida Day 2,275, 08:00

γραψαμε τα ιδια, εμενα ειναι λιγο πιο μεγαλο, εσενα εχει πιο ωραιες εικονες :Ρ

AntrikosA
AntrikosA Day 2,275, 07:39

"Οι εκλογές τελειώνουν και προς μεγάλη έκπληξη πολλών (συμπεριλαμβανομένου και εμένα) ο Mithrantir χάνει και μάλιστα με διαφορά!"
Όχι και προς μεγάλη έκπληξη. Ο poseidonsr ήταν "φαβορί" εξ'αρχής.

1. Αυτοί που κορόιδευαν τη Βουλή διαμαρτύρονται γιατί δεν περνάνε νόμοι από αυτήν!
2. «Ποινικοποιούν» ακόμα και τα donations!
3. Βγάζουν παράνομα τα ΜΡΡ που ψηφίζονται.
4. Κατακρίνουν το ΝΑΡ με την Κύπρο όταν ταυτόχρονα βάραγαν υπέρ του rw της.
5. εωρούν πως το να αναφέρει κάποιος το όνομα “Republic of Macedonia” είναι casus belli! Άσχετα αν οι ίδιοι επί προεδρίας marianiki, έκαναν ΝΑΡ με την Κύπρο με τον ίδιο ακριβώς τρόπο και χρησιμοποιώντας την ίδια ονομασία για τα Σκόπια!
6. Καταφέραμε να φέρουμε την Ουγγαρία στη συμμαχία και την Αργεντινή. Οι «φωστήρες» πριν λίγες μέρες έλεγαν ότι αυτό είναι αδύνατο.

Σε αυτά τα 6 σημεία συνοψίζονται τα ψέματα και η λασπολογία του HMP.

Lakis Moore
Lakis Moore Day 2,275, 14:05

O poseidonsr δεν ήταν καθόλου φαβορί...

AntrikosA
AntrikosA Day 2,275, 14:25

Άποψή σου, εγώ πίστευα εξαρχής ότι αυτός είναι το φαβορί και το είχα πει κιόλας. Δεν φαντάστηκα ότι κάποιοι θεωρούσαν τον Mithrantir φαβορί, όχι τίποτα άλλο να βάζαμε κανένα gold στοιχηματάκι για χαβαλέ.

HonoreDeBalzac
HonoreDeBalzac Day 2,275, 07:53

O τωρινος Προεδρος δεν φερνει καποιο στιγμα του παρελθοντος, εν αντιθεσει με το επιτελειο του. Οταν -και αν κατορθωσει- τελειωσει την θητεια του, θα του δωθει και το σχετικο ταμπελακι, το οποιο ειναι ευθεως αναλογο με τις πραξεις του. Θα κριθεί κυρίως για το αν θα κατορθωσει να εκπληρωσει τις προεκλογικες δεσμευσεις του.

Το ΤΖΙΠ εχει μια και μοναδικη ευκαιρια να ξεπλυνει τις λαλακιες του τρομερου διδυμου της. Σημερα στην αναίτια επίθεση που δέχεται-αναιτια ηταν η επιθεση και επι μαριανικης- καλειται να τα βγαλει περα. Αυτοι εχουν το πεπονι και το μαχαιρι.

Εξαιρετο άρθρο. Σκληρή ψήφος!

nerofida
nerofida Day 2,275, 07:57

Για τους φιλους μου τους Macedonian Guns, για να μην τα γραφω συνεχεια σε σχολια:

http://www.youtube.com/watch?v=P3QZQZICGpE

"Η ζωή αλλάζει δίχως να κοιτάζει
τη δικιά σου μελαγχολία
κι έρχεται η στιγμή για ν' αποφασίσεις
με ποιους θα πας και ποιους θ' αφήσεις."

k0llht0s
k0llht0s Day 2,275, 12:15

Μένουμε Ελλάδα, στάνταρ κ ποτέ δεν υπήρξε θέμα προς διαπραγμάτευση ως προς αυτό. Όσοι πιστοί, προσέλθετε.

EleytheroSatanogria
EleytheroSatanogria Day 2,275, 13:26

Ασε τις μαλαγανιες νεροφιδα,και αποκατεστησε την αληθεια.Ειναι αδικη η αναφορα σου,και απρεπης.

 
Post your comment

What is this?

You are reading an article written by a citizen of eRepublik, an immersive multiplayer strategy game based on real life countries. Create your own character and help your country achieve its glory while establishing yourself as a war hero, renowned publisher or finance guru.