Ambient on/off

Join the new world

 

[BRÉKING!!!] Juccerológiai mélyinterjú Boskóval

Day 1,826, 11:10 Published in Hungary Hungary by Nintsen

A hétvége bombahíre minden bizonnyal az, hogy juccer keringőre kért fel. Mi a véleményed erről? Nagyon mellbe vágott a dolog? Sikerült magad túltenned az első döbbeneten?

Az esim egyik szobájába tartózkodtam, amikor megláttam az általa kiadott cikket, ahol a Belga egyik számát láttam és eléggé meghökkentett, ugyanis érzékeny lelkem van. Nem is tudtam, hogyan reagáljak rá, aztán elkezdtem keresni egy ijedt medve képét, találtam helyette mást, ami válasznak még jobban sikerült. A reakcióját látva megértette, hogy milyen komplikált választ küldtem neki.
IRL asztaliteniszezek, így van tapasztalatom, hogy nehéz helyzetekben a legfontosabb a viszonylag gyors, de nem elsietett reakció. Tervezek még kiadni egy válaszcikket de nem lesz könnyű, eszembe jutott már válasz lehetőség.
Mi a véleményem? Szeretem a kihívásokat.


Mint azt tudjuk, juccer nem mai pacsirta. Nem félsz egy komoly kapcsolatba lépni egy érett nővel? Elég felkészültnek érzed magad ahhoz, hogy együtt élj egy ilyen kivénhedt csatakancával?

Nagyon is félek, sőt rettegek egy komoly párkapcsolattól. De juccer sose fogja ezt megtudni, mert egy férfitól elvárják, hogy ne mutasson ki gyengeséget. Ezért a válaszom is ez: Természetesen kész vagyok egy kapcsolatra. Eddigi élettapasztalataim arra tanítottak meg, hogy remegő kézzel csak bukás várhat az emberre. Fájdalmas tapasztalatok, szívtam de túlléptem. A bátorság nem a félelem hiánya, hanem annak a legyőzése, egy komoly párkapcsolat se működik másképp.

Azt már az ókori görögök is tudták, hogy a tartós kapcsolat titka a jó szex. Milyen autód van?

Nincs autóm és nem is lesz, ugyanis nem akarok balesetet okozni. Élvezem, amikor autóval elvisznek és időnként el kell viselnem a tömegközlekedést.
A szexről nagyon sokat tudok, rengeteg filmet láttam róla és könyveket is olvastam. Nem hiszem, hogy tudna Juccer újat mutatni nekem.

Hány gyereket szeretnél? És hány lányt?

Nagy kérdés, hogy ebbe a világba érdemes-e gyereket a világra hozni. Egy jobb világba három lurkóra gondolnék, hiszen nekem is két öcsém van, de saját tapasztalatomból kiindulva kettő lenne ideális. A páratlan nem jó mert valaki magára marad.
Egy lány és egy fiú az ideális párosít, így könnyebben tudnának kapcsolatot teremteni a másik nemel. Ha lett volna lánytestvérem, valószínűleg az nekem is jót tett volna.

Tudatosan (naptárazás, reggeli hőmérőzés, ebédidőben hazaugrás öt percre) tervezitek a gyermekáldást, vagy ahogy esik, úgy puffan?

Ha lehet időt választani, akkor este a Híradó utáni időt választanám vagy a focimeccs félidejében, miután legurítottam egy dobozos Kozel sört. Gyertyafényes hangulatba ejtenénk meg a dolgot, ugyanis a romantikus hangulat nekem is bejön.

Egy grammarnáci bölcsésszel akarod egybekötni az életed. Nem félsz attól, hogy az olyan férfias dolgok, mint a Maxwell-egyenletek differenciális alakja, vagy a Fick-törvények alkalmazása a metastabil oldatokra háttérbe fog szorulni? Mit fognak szólni a barátaid ahhoz, hogy ezután sörözni kell járni, és max. szexről, valamint bulvárpolitikai álproblémák liberális megközelítéséről lesz szó, amihez hangosan kell böfögni és fingani, ahogyan ez bölcsészkörökben szokás?

Akarja a fene összekötni az életét egy nővel, a nők választanak mindig, akár tetszik, akár nem. És ha döntenek, büntetnek is, gyakran életfogytiglanival.
Kedvenc elfoglaltságaimra biztosan sokkal kevesebb időm lesz, aminek a hatására több alkoholt fogok fogyasztani, remélhetően nem fogok lebukni.
Ha lesznek gyerekeink, legalább lesz kivel együtt inni idősebb korukra.
A barátaimmal mostanság asztaliteniszről szoktam főleg beszélgetni, mivel a korábbi barátaim már egy ideje az asszonyuk miatt nem érnek rá. Fogalmam sincs, mi fog érdekelni a jövőben, mostanság a gazdaságról (szerk: milyen gazdaságról????) szeretek beszélni amikor nincs más téma.

Milyen nyugtatókat fogsz szedni?

A gyógyszereket egészen biztosan kifogom hagyni, helyettük a számítógépezést, tévézést, olvasást használnám figyelem elvonó módszerként, ha hagyják. A kajaevést tudom elképzelni még utolsó megoldásnak.

A kapcsolat Hupákkal. Milyen lépéseket tervezel tenni, hogy önvédelemnek tűnjön? Vagy meg se találják a hulláját annak a kispöcsű impotens alkesznek?

Nem bántanám szegény peniszpunepat, nomen est omen, ha érted mire gondolok.
Az élet elég kegyetlen vele, hiszen halvérű, ezért visszadobnám a vízbe, hogy végre boldog legyen.


Köszönöm az interjút.

 

Comments

Visor90
Visor90 Day 1,826, 11:25

Picsába. Elképzeltem őket. Majdnem kómába estem bakker, valami figyelmeztetést igazán kitehetnél!

unavailable326542
unavailable326542 Day 1,826, 11:38

Zoli.

susususk
susususk Day 1,826, 11:54

Csodálatos ez az új szerelem sokszög, Boskó egy igazi gyöngyszem benne.
És már érződik is az asszony keze-nyoma Boskón, van 1-2 szép kerek mondat a válaszai között. Áldassák az anyakirálynő áldott hatása.

classfighter
classfighter Day 1,826, 11:54

4

Dio Arachna
Dio Arachna Day 1,826, 11:59

Ezt bármely indokkal lehetne reportolni. Hihetetlen, gondolhatnál az érzékenyebb lelkivilágúakra is. Juccert elképzelni egy vagy akár több férfival is, ahogy kielégíti őket orális, vaginális vagy akár anális testréseivel, s amely utána egy kisebb tsunaminal felérő bukakke befejezéssel ér véget. Hát ez kérlek szépen... erkölcstelen!

Ám a Hupákos válasz tetszett, ő valóban csak egy meg nem értett halacska, aki még a nemi identitásával sincs tisztában és segítségre szorul.

Covfefe
Covfefe Day 1,826, 12:07

Azért már megbocsásson a világ, de az asztalitenisznek nevezni a ping-pongot ?

Mi vagy te, ifj. Knézy Jenő?

Nintsen
Nintsen Day 1,826, 12:11

Már megbocsáss Hupi, de tőled se azt hallom, hogy "maszturbáltam", hanem hogy "recskáztam"...

Covfefe
Covfefe Day 1,826, 12:20

Te retardált, nem érted.

Najó mindegy, ejakulálok juccerre, közben bontok egy hengerelt alumínium konzervbe zárt erjesztett alkoholtartalmú főzetet.

Nintsen
Nintsen Day 1,826, 12:29

Tessék, a "retardált" szót használod! Mondtam én!

Covfefe
Covfefe Day 1,826, 12:33

Mit mondtál? Juccer válaszra sem méltatja ezt a férmunk...akarom mondani fostots cikket.

Pizzát dagaszt nekem a sörhöz éppen egy picsanadrágban. Felül semmi. (hálisten én nem vagyok a konyhában és nem látom a szőrös hátát)

Covfefe
Covfefe Day 1,826, 12:33

fércmunkát akartam írni

Nintsen
Nintsen Day 1,826, 12:37

Te barom, tüdőgyulladást fog kapni!

Teleki Kolos
Teleki Kolos Day 1,826, 12:47

"...kifogom hagyni..." - na itt végképp görcsbe rándult a pofám a vigyortól.

JÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓ EZ CZIK!

Remek görbe tükör !

...és egyébként is: VAÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚ!

Recsek
Recsek Day 1,826, 12:56

a bukkék cunamihoz (más) ember is kell, boskóból egy bukkék-cseppenetet sem nézek ki...

"Hány gyereket szeretnél? És hány lányt?"

Egészen biztos, hogy nem lesznek életképes utódaik, mert két külön faj...
Hupinak több esélye lenne Fehérlovat teherbeejteni.

unavailable326542
unavailable326542 Day 1,826, 13:48

megnézném, ahogy Hupi lovagol pacin

Covfefe
Covfefe Day 1,826, 14:30

Paci szekszuális életét Józsi, a telep inszeminátora végzi.

tamaske
tamaske Day 1,826, 16:02

végre egy czikk , ami megérdemli a vótot

tamaske
tamaske Day 1,826, 16:04

Megkérhetlek, hogy az előzményeket, válaszcikkeket belinkeld? kár lenne, ha a tájékozatlan magamfajták elvesztenék a fonalat

 
Post your comment

What is this?

You are reading an article written by a citizen of eRepublik, an immersive multiplayer strategy game based on real life countries. Create your own character and help your country achieve its glory while establishing yourself as a war hero, renowned publisher or finance guru.