Изкуството на медала BH

Day 1,121, 01:14 Published in Bulgaria Norway by Furious Tank
В последно време наблюдаваме "бедните" български граждани как скачат в битките като за последно с надеждата да вземат медала "Battle Hero". Скоро ни предстои война, затова реших да си дам малко зор и да довърша започнатата преди 5 дни статия... е получи се малко не както искам, но пък не може все гениални неща да пиша 😃


Теорията

Според мен медали се печелят ако разполагате с 2 от следните три "продукта': пари, сила и късмет. За всички е ясно как се влияе на Сила и Пари, но май повечето хора не осъзнават значението на Късмет в ритуала наречен "Бия се за медала".

» Пари
Без пари не се получава нищо в тази игра, но това не значи да потрошите всичките си 20 злато за 1 рунд. Трябва да можете да си позволите опита за медала, но да сте подсигурени най-малкото за утрешния ден... Така че ако парите(разбирайте злато и валута) не са ви в изобилие забравете за медала.

» Сила
Колкото повече сила толкова по-голям шанс имате да спечелите. Все пак човек с около 1400 сила вкарва на удар по 700 щета(максимум), а това не е никак висока сила.

» Късмет
По някога интерфейса на играта забива и колкото и да искате не можете да ударите. Губят се медали за по 20 инфлуенсе.


Практиката на една нинджа

Както казах по рано "Сила" и "Пари" са ясни - просто далавери с фирми/валутен пазар и трениране с Наполеонки 😃 гарантират увеличаване на шанса да сте най-силния и богатия в даден рунд. За да сте късметлии просто трябва да изберете правилната битка и да се включите в подходящия момент. Явно доста от вас си мислят, че 500-800 сила и 30-40 мулташко злато подобравят късмета, но грешат. Все пак 20к инфлуенсе може да спре колегите ви медалисти, но силните винаги могат да ударят повече, все пак това са 20 удара на някой с около 1700 сила, а какво остава с тези по над 2к?

Когато си изберете някоя битка без значение(като тези между нас и Иран доскоро) следете поне последните 30мин., макар че това зависи от силата ви и от възможността да вкарате щета бързо. Така ще видите дали случайно някой силен не е ударил профилактично 😉 и накрая да ви изненада. Имайте напредвид, че дори и при "важни" битки като тези има някаква договорка и в 90% от случаиите някой големец дебне, така че ако не можете да обърнете рунда е добре да имате добър талисман носещ много късмет.

Все пак най-важното нещо си остава бързината на наливане на нужните щети. Все пак в последните 3мин. вече е ясно кой и защо се мята в битката и като знаете кои са ви опонентите можете спокойно да сметнете дали можете да налеете повече... Накрая печели най-бързия... Наскоро така взех медал в битка с Pacleto, който има към 2к сила... просто в последнте 5сек. успях да нанеса повече удари. Това е типичен пример за влиянието на късмета 😉, който сам си нагласих с пресметнати удари в края на рунда.

Но стига толкова истории, че ще почнете да ми взимате медалите и ще си остана на 7 🙂. Само помнете BH медала вече не е това, което беше, така че не трошете пари докато не заякнете повече.


Интересни актуални статии от мен:
» IT раздел
Скрипт Damage & Influence
Скрипт за компании - началото

» Социални дейности
Среща в София 18.12.2010

» Политика
Който не е с нас - не е на себе си

» Други
Vivere est militare
Супер войник


© AMitrev - член на BNN