[Backoovan] Одјавни чланак.

Day 4,339, 09:37 Published in Serbia Serbia by Predsednik eSrbije


Поштовани грађани еСрбије,

Извињавам вам се на нередовном обраћању. Разлози су врло практичне природе, преузео сам у септембру на себе савезно планирање и спровођење 2 карусела (воза) као и стратегијско планирање и праћење непријатељских закона и то ми је одузимало превише времена.
Последњих недељу дана сам имао и нешто озбиљније здравствене проблеме али сам успешно одрадио свој посао све до окончања избора у еСрбији.

Победник је контактиран, за сад одбија да преузме дужност али то није на мени већ на његовим гласачима.

Одлучио сам да се не кандидујем овог месеца и апеловао бих на све своје пријатеље и сараднике да и они узму месец дана слободних, заслужили су то после напорног рада.


Одређени играчи су нам скренули пажњу да је било доста и да то што смо ми ослободили еСрбију и већину савезника, оживели савез и донели сјајну енергију и резултате (упркос мањој штети од супарничког савеза) не значи ништа.
Да би ваљало да се склонимо и да они поведу коло. Ја сам се с тим сложио а нарочито након неких непријатних догађаја.

Што се самог мандата у септембру тиче, имали смо одличне резултате.
Од непријатеља је отргнут значајан број регија и ослобођене су матичне територије скоро свих савезника на Балкану па чак и преузете неке од непријатеља.


Добијен је први епик против хрвата после дужег времена и подигнут морал свим савезницима. Српски тенкови су већином дали свој максимум и омогућили све касније акције и догађаје. Показали су ти наши легендарни краљеви и принцезе да умеју пуцати и побеђивати кад имају макар приближне услове као непријатељи и да их чак ни супер прецизне скрипте хрватских ботова не могу омети.

Матичне регије су најпре ослобођене кроз устанке као и директан рат. Детерминација је била на нашој страни али и она није била довољна да анулира предност у штети коју су имали противнички тенкови.
Ту се као кључна показала одлична координација са савезницима који су покренули све што се могло покренути против CODE/ANDES савеза.

Захвалио бих се на сјајној сарадњи званицницима Астерије као и лидерима савезничких земаља. Стекли смо нова пријатељства, утврдили нека стара и показали се као добар пријатељ и савезник.

Показали смо да имамо слуха и за проблеме других а не само за себе, како смо често умели у прошлости да делујемо.

Стекао сам сјајне пријатеље и овим путем бих им се од срца захвалио на подршци и разумевању. Не бих да им наводим имена и тако их излажем потенцијалним непријатностима и увредама, али препознаће се они сами.

Остварени су многи контакти и направљени планови који су брзо ступили на снагу.
Покренут је најпре један карусел на линији Мунтенија, Олтенија, Видин, Софија, Јужна Србија, Рашка, Западна Србија, Војводина.

Хватањем грешака у противничкој ротацији у наредним данима смо откинули Русе, Пловдив, Варну, Бургас, Доброгеа, Косово и Источну Македонију.

На петнаестак дана део карусела је била и територија Северне Црне Горе али је она пала захваљујући непријатељским ротацијама из правца Босне и Херцеговине, где су БиХ, Албанија и Јапан омогућили правовремен излазак хрватима на границу и напад.

Од тог момента и тај фронт се морао сматрати за непријатељски.

Ситуацију је погоршала Мађарска која се изузетно агресивно понашала према нашим савезницима Литванији и Колумбији, које су уточисте пронашле у северним регијама Румуније.

Мађари су слали законе о природном непријатељу, одсецали Славонију (Хрватска) и потом давали приступ Хрватима кад би им то било од користи и потребе.
У таквим условима смо били приморани на одсецање Војводине и Западне Србије као граничних регија и формирање другог карусела (воза).
Он је ишао на линији Банат, Војводина, Западна Србија, Рашка, Северна ЦГ, Косово.

Посао су нам изузетно отежавали устанци које је народ дизао на своју руку као и пасивна штета која је пратила све кампање у којима би требали препустити матичну регију. Све то је пуно оптерећивало већ исцрпљене савезнике па смо морали ангажовати наше активне играче и сазивати ударе што је правило велике трошкове.
Непријатељу смо морали подизати драин устанке и слати играче да туку тамо, док они нама то нису морали чинити. То је нама чинио сопствени народ из тврдоглавости и неразумевања.

Други карусел је формиран углавном на територији Бугарске.
Линија је ишла од Софије, Пловдива, Бургаса, Варне па преко Русе и Видина назад на Софију и Источну Македонију.

Бугарски народ је поднео огромну жртву, као и македонски јер скоро да никад нису могли радити у својим фирмама.
Румунија је била уточиште и пружала је статичне регије за Колумбију, Литванију, Србију и то управо у централним регијама где су им холдинзи.
Србија је ту имала пар регија на удару док је већина ипак била слободна, а некако је највише неразумевања опет било код нас, па чак и изјава да је боље бити под Хрватском окупацијом.

Такве изјаве сматрам за издајничке.

У последњим данима у току је била наша офанзива и продор на територију Турске из правца Бургас - Мармара као и Варна - Обала Црног мора.
Напад Бугарске из Варне није прошао али је везао Турске снаге па нам је олакшао заузимање Мармаре.

Цариград је опет био Српски град.
Након тога освојена је и Анкара и нажалост завршен ми је мандат.

Планови за ослобођење Ирана, Перуа, Индонезије као и напад на одређене чланице противничких савеза путем АС (ваздушног напада) су стављени на чекање.
На наследницима и критичарима је да наставе даље.

Ја уживам у хладном али и сунчаном јесењем дану, иако ми понедељак никад није био драг дан (већ насупрот) овај данас је предиван.
Недеља је такође била сјајна и то су први дани далеко од eRepublik-a.. Пробајте... Одлично је.

Што се телеграма тиче на каналу за удар сам имао бројних проблема, спама и ометања у раду.
То нисам могао решити јер немам админа..
Тренутно имам "папирног" па могу само да "пинујем" приоритет али не могу да утишам канал за време удара, што је заиста непрактично.

Онемогућен ми је приступ оперативној групи, као и још неким каналима али то је мање важно.
Важно је да убудуће у држави не постоје паралелне структуре, нема нас довољно за било какве поделе.
Борио сам се извесно време са тим стварима али сам већ превише уморан да бих настављао.


Новац за укидање диктатуре је обезбеђен од приватног донатора и прослеђен је лидеру највеће опозиционе партије благовремено ( још 22.септембра је новац уплаћен) .
Тиме је наш посао овог месеца часно и поштено приведен крају.

То је толико што се тиче унутрашњих догађаја, све остало је фино функционисало (нарочито на међународном плану) и стога су нам резултати одлични, упркос свему.

Хвала свим грађанима, пријатељима и савезницима као и лојалним војницима еСрбије.

Можда се видимо опет једног дана, кад буде било мало више поштовања према раду и труду мог кабинета и мене.
Са поштовањем,
Бивши председник и диктатор еСрбије Backoovan.