[August 2019] Candidatura VampireA

Day 4,275, 22:18 Published in Romania Romania by VampireABuna ziua eRomani,

Luna august in general este o luna a vacantelor dar in acest an, pentru eRomania, reprezinta o luna foarte incarcata. Situatia actuala arata o eRomanie stearsa, intr-o alianta ce si-a pierdut din putere dar asta NU inseamna o eRomanie invinsa.

Intr-o perioada asa dificila singura solutie de a iesi din impas este sa fim uniti, sa lucram impreuna, sa realizam unde gresim, sa descoperim care ne sunt minusurile si sa le corectam.

Sa incep o scurta enumerare a minusurilor care ne-au adus in aceasta situatiei:

- monotonia jocului si a situatiei in care s-a aflat Asteria ultimii 5 ani
- schimbarea conducerii tarii cat si a aliantei (aparitia unor jucator noi, activi dar cu lipsa de experienta pentru asemenea situatii)
- investitia majora in joc a inamicilor atat in packs (exemplu in imaginea de mai jos) cat si in alte domenii ce tin de joc (probabil ati putut observa RW-urile cu Grecia din ultima perioada, in momentul in care avem 3-4 jucatori ce forteaza la ei apar in acelasi timp 20).


In acest moment este destul de clar ca nu se pot face minuni in ceea ce consta situatia actuala, dar prin munca si organizare putem reusi sa revenim.

Ce propun eu pentru aceasta luna?

1. Comunicarea

Este clar ca avem un deficit in ce consta comunicarea intre guvern si cetatenii eRomaniei, lucru care trebuie rezolvat. Vom incerca sa mentinem legatura prin mesajele din circulare, prin ordine actualizate dar si pe chat. Doresc scrierea saptamanala de articole pentru a prezenta situatia interna si externa a eRomaniei.

Pentru a avea un rezultat cat mai bun este necesara si implicarea cetateanului. Daca aveti sugestii despre cum poate fi imbunatatita comunicarea, va rog sa imi lasati un comentariu, sa trimiteti un mesaj sau sa veniti pe chat.

2. Organizarea militara

Poate nu avem masinile lor pentru a aduce 20-25 de conturi in acelasi timp pe campul de lupta, dar avem avantajul oamenilor activi.. noi vom incerca sa aducem 20-25 de soldati, de jucatori romani.

Desi este luna august iar factorul de inactivitate este crescut, putem sa ne pregatim pentru lunile care urmeaza. Vom cauta solutii cat mai eficiente de a fi online in acelasi timp pentru o lupta importanta si care sunt cele mai bune metode de a anunta jucatorii in legatura cu aceste lupte.

In aceasta luna putem incerca strike-uri in runde de ground sau air pentru a vedea ce varianta de coordonare este mai eficienta.

As vrea sa propun si putina distractie, o mica vanatoare de BH-uri impotriva CODE sau strike-uri in TW-urile CODE ce depasesc 1.50 determinare.

3. Formarea unei echipe pentru viitor

In acest moment avem o lipsa in ce consta numarul de oameni activi. In aceasta luna sunt dispus sa ajut orice cetatean roman care are timp liber si doreste sa invete mecanica jocului precum si ce presupune o functie in conducerea tarii. Trebuie sa imbinam oamenii cu experienta cu cei noi pentru a avea o continuitate.

Astept mesaje in PM sau in comentarii daca exista doritori.


4. Trezoreria eRomaniei


Cum vad eu situatia actuala: Pana nu rezolvam punctele de mai sus, nu are rost sa facem cheltuieli din BNR. Acei bani trebuie folositi in momentul in care suntem pregatiti pentru a maximiza sansele de reusita. Daca ii vom consuma fara sa rezolvam unele probleme de comunicare si organizare, riscam sa fim infranti si sa ramanem si fara cc.

Daca totul va merge bine, consider ca in luna septembrie putem pune la punct un sistem de echipare si premiere.


5. Ocupatia eGreciei

Puteti vedea mai sus tabelul cu diferenta de pack-uri intre noi si Grecia. Cea mai buna solutie in acest moment este sa ajungem la un nivel multumitor al comunicarii si organzarii dupa care vom incerca sa ne eliberam, intre timp ii putem chinui in RW-urile deschise precum si in TW-urile lor.

Va rog sa nu deschideti RW-uri fara anuntul guvernului.

Am vazut mai multe intrebari legate de firme: Cat timp nu avem war deschis cu eGrecia, puteti lucra in propriile companii si veti produce in functie de bonusurile eGreciei!
6. Legile si TW-urile

Este ultima categorie despre care doresc sa vorbesc. TW-urile au o importanta foarte mare in acest moment: pe langa oportunitatea de a aduna resurse, TW-urile permit si schimbarea regiunilor. Pe scurt, cine are majoritatea TW-urilor si tarilor intr-o regiune, se poate juca cu legile, poate face granita cu o tara iar in cazul in care nu are initiativa sa taie acea granita (ce am patit noi de multe ori), astfel anuland legile date.. poate face granita cu o tara care a propus AS pe ea, astfel anuland AS-ul. Din pacate, alianta noastra a observat mai tarziu acest avantaj fiind unul din motivele pentru care am ajuns in aceasta situatie.

Pentru cei care considera ca TW-urile sunt un drain: Orice lupta importanta este castigata prin tankat, boostere 100%, EB si acceleratoare de x5. Damage-ul ”irosit” intr-un TW este infim comparativ cu damage-ul dintr-o lupta importanta.

Echipa va fi formata din jucatorii care sunt liberi in august si au fost in guvernarile trecute precum si din jucatori noi sau vechi care doresc sa se implice!Va multumesc pentru atentie, mult succes contracandidatilor iar in cazul unei victorii la aceste alegeri ii invit sa ajute eRomania in perioada care urmeaza.


Uniti vom invinge!

Cu respect,
VampireA