[Aprilie 2020] Candidatura VampireA

Day 4,519, 11:20 Published in Romania Romania by VampireA

Buna ziua eRomâni,

Voi începe cu mesajul: #StayAtHome. În RL trecem printr-o perioadă dificilă și cea mai bună soluție pentru a o depăși este să urmărim și să respectăm ordonanțele oficiale ce au rolul de a ne proteja. Așa că stați acasă și ieșiți numai pentru lucrurile esențiale; după ce va trece această situație vom avea suficient timp să ieșim afară și să ne reluăm activitățile obișnuite. Dacă în această perioadă jocul vă ajută să nu vă plictisiți în casă, atunci vă invit pe chaturi pentru a schimba câteva păreri, a avea o conversație plăcută și a trece peste aceste momente mai ușor .Ultimele 8-10 luni au fost destul de intense, am ajuns din cea mai puternică alianță din joc și cucerirea întregii eLumi la ștergerea majorității țărilor din Asteria, implicit eRomania (mișcările strategice în schimb ne-au ajutat sa nu fim șterși total de pe harta, doar din core) și apoi, din nou la apariția pe hartă a țărilor membre Asteria și preluarea “conducerii”. În privința balanței alianțelor, de 3-4 luni suntem într-o curbă ascendentă și sperăm să rămânem la fel.

În toate aceste 8-10 luni, cu o singură excepție, am avut aceiași oameni la conducere (cu mici ajutoare din când în când). Pe această cale doresc sa îi felicit pe toți cei care s-au implicat în aceste luni și ne-au ajutat la greu. Puțini realizează ce sacrificii implică, câtă atenție și munca sunt necesare pentru a menține un număr mare de TW-uri, neamintind de mișcările strategice și cele pe plan diplomatic.

Fiind o lună în care suntem în carantină, doresc să ajut la această continuitate cu o implicare mai mare; din acest motiv am ales sa candidez.Planuri

Militar și diplomatic vom urma acest trend ascendent, vom încerca aducerea de TW-uri noi dacă este posibil precum și îmbunătățirea relațiilor cu unele țări declarate neutre sau cu o implicare mai scăzută .

Personal, îmi doresc aducerea de oameni noi, oricine este dispus să încerce , să învețe ceva nou în acest joc este binevenit. Avem o echipă gata să vă îndrume și să vă ajute. Este nevoie de oameni noi. Să nu uităm că suntem într-un joc iar viața reală primează. In cazul în care unul dintre oamenii ce ajută în general întâmpină o problemă sau dorește o pauză , este nevoie de cineva care să preia responsabilitățile acestuia dacă dorim să rămânem la același nivel.

Pe lângă încercarea de a implica oameni noi, aș dori să încerc încurajarea celor încă sceptici de a intra pe chat-urile eRomaniei să ne viziteze și să vină cu idei noi, să propună proiecte noi (suntem aici să vă susținem financiar dacă aveți proiecte ce merită încercate , la care sunteți dispuși să munciți ). Aș dori să reușim în această lună și un număr de concursuri literare pentru cei care iubesc să scrie, dar și pentru cei care pot obține astfel resurse în joc (cc, gold, food, arme). Niciodată nu știm ce scriitor este în noi până nu încercăm !

Dacă mai sunt și alte idei, vă invit să le exprimați în comentarii sau PM.Echipa

Am amintit de idea de continuitate, așa că vor rămâne aceiași oameni pentru a ajuta dar vom încerca și aducerea sângelui proaspăt , poate viitori eGenerali ai eRomaniei, viitori membrii ai HQ-ului alianței sau viitori eDiplomati cunoscuți .

Doritorii pot anunța în comenturi, în PM-uri sau pe chat.Comunicare

Vom continua să folosim chaturile de telegram ale eRomaniei, mesajele comune din joc și chatul eRomaniei. Urmăriți ordinele înainte să luptați ! Acestea sunt mereu updatate. Dacă există și alte modalități de comunicare ce nu au fost încercate încă și merită experimentate, așteptăm idei în comentarii, PM sau chat.A little message in english for all of our friends and allies:

I would like to thank all our friends and allies for understanding
the difficult times we had in the past. We stayed together, fought together and overcame difficulties together.

Those were “make or break '' moments: we could either revive as a team or crumble and proceed in each one for itself mode.

We dominated for a long time and we enjoyed our fair share of sweet victories. I do believe though that those who remained our friends during darker situations are those who deserve our help and support everytime they need it. Loyalty is a rare commodity and should be appreciated at its true value.

Lets not forget this is a game and pixels, gold or ebs will never define us. What is really important is socializing, meeting new people, having the chance to make new friendships or just find out new things about the world that otherwise couldn’t.


We are not a team because we work together. We are a TEAM because we respect, trust, and help each other.


Vă mulțumesc pentru atenție , urez mult succes contracandidaților și nu uitați că sunteți oricând bine-veniți să avem grijă de eRomania împreună, să învățăm unii de la alții și să colaborăm pentru progresul eRomaniei.


Cu respect,
VampireA