Ambient on/off

Join the new world

 

[Ambassador] Партиите в Нова Зеландия

Day 1,887, 10:00 Published in Bulgaria Bulgaria by Armaga


Това е в статия, в която е представена накратко историята на някои партии в Нова Зеландия.


Ujedinjenje ili smrt
е най- голямата партия в Нова Зеландия в момента. Тя е съставена предимно от сърби.


Ujedinjenje ili smrt е крайно лява, либерална(?) партия.
Абревиатура: UIS
Цветове на партията: Червено, синьо и бяло.
Партията е основана през месец февруари 2011 година.


Първоначално партията е била известна под името Demokratska Stranka Srpske (DSS). Партията е основана от Stojke89 и други основатели от партията Aotearoa.
След това е била основана перуанската партия La Order del Guanaco, след като Нова Зеландия превземат регион от Перу. Партията е била малка и сплотена.

Не след дълго партията е започнала наново под името Free Texas.

След още един месец, партията се преиуменува в Stranka Srpskog Korpusa. За отрицателно време се превръща в най- голямата партия в Нова Зеландия. Те успяват да спечелят мнозинство в парламента на Нова Зеландия.

През следващите седмици, партията бива преименувана за последно. Името ѝ е вече- Ujedinjenje ili smrt (UIS). С времето, партията започва да поддържа добри взаимоотношения и с другите големи партии в Нова Зеландия- Peace 'n' Prosperity Party и Ranginui. Някои от президентите на Нова Зеландия от тази партия са: loader,Koska De STRAH и kurojca.

В момента, най- сериозният конкурент на Ujedinjenje ili smrt е партията Love and Peace.
Настоящ лидер на партията е: DjezaLove and Peace
е втората по големина партия в Нова Зеландия. В последните месеци, често печели избори.


Love and Peace е центристка и либерална партия.
Абривиатура: L&P
Цветове на партията: Лилаво и бяло.
Партията е основана през месец септември 2011 година.

Партията е наследник на вече несъществуващата, центристко-лява партия Red Label Party. Голяма част от членовете на несъществуващата партия се присъединяват към Love and Peace. Основателка на партията е Helen Moon(тя е настоящ министър на информацията на Нова Зеландия). В първите избори за депутат стават 3-ти, а още през изборите за президент през октомври 2011, печелят с подкрепата на Ujedinjenje ili smrt. Президент става- DaRkO 206.

Helen Moon е изключително успешен лидер на партията. По време на неговото управление, партията е водеща и те поддържат положителни отношения със съюза ОНЕ. По време на нейното управление, големите партии си обменят информация и си помагат в името на Нова Зеландия. По нейно време, Нова Зеландия води доста тренировъчни войни, но няма вътрешни проблеми.

След нейното оттегляне през месец ноември 2011 година, новият президент на партията става Kurojca. През този месец, положението в партията не е прекалено добра. Печелят изравнено първо място с партията Ujedinjenje ili smrt. Milanovic Nikola в изборите за партиен президент през декември 2011 печели.

По време на управлението на Milanovic Nikola, партиите Love and Peace и Peace 'n' Prosperity Party си подобряват отношенията. По време на неговото управление, всичко е било наред. През месец март 2012 губи изборите от Kurojca.

Само един месец по- късно, на политическия небосклон на Нова Зеландия изгрява Mister Terminator. След това, той става веднъж президент на Нова Зеландия. В момента той е вицепрезидент на партията, както и министър на финансите. Той също така е командир и на отряда NZ ARMY - COT Mobile Forces.

Настоящият лидер на партията Love and Peace е: McGinty.dc (играчът с най- много точки опит в Нова Зеландия и министър на младежта също така).


Peace 'n' Prosperity Party е най- старата активна партия в Нова Зеландия.
Партията е дясно-центристка и е либерална.
Абревиатура: PnPP
Цветове: синьо, златно и бяло.
Основана е на 6-ти октомври 2010 година.


Партията е основана от Thingol, още в първия ден, когато е добавена Нова Зеландия на картата в ерепублик. През следващия месец Albert Neurath печели вътрешните избори. Вече несъществуващата партия Aotearoa(партията, която прави сръбско ПТО на Нова Зеландия) тогава е доминирала над Peace 'n' Prosperity Party. Първите месеци за Peace 'n' Prosperity Party са доста трудни и най- добрите им резултати на избори са от порядъка на 30-35%.

Първият голям успех на партията Peace 'n' Prosperity Party е победата на Don KronoX на президентските избори. Той печели със 100% от гласовете от хората, като така става първият президент представен от тази партия. Тогава партията. След няколко месеца, партията излъчва и парвата жена президент на Нова Зеландия- Mortalbeta.

През месец септември 2011 година, партията прави едно от най- успешните си участия в изборите за конгресмен- 13 депутатски места от 40 възможни.

Партията никога не е била една от най- успешните и най- влиятелните в парламента на Нова Зеландия. През юли 2012 година е основан клон на партията в Белгия. Един от най- успешните и най- дълго председателствали партията е Valentyme. Той също така бил един път президент на Нова Зеландия. Spud of Doom е един от най- видните политици от тази партия и също е бил партиен президент.

Настоящ лидер на партията: Trento96


Ranginui е малка новозеландска партия.
Партията е ляво- центристка и либерална партия.
Цветове: зелено и синьо
Партията е основана през февруари 2011 година.


Партията е основана след разпадането на партията Kiwi Social Democrats. Един от най- видните членове на тази партия е Don KronoX. Един от най- успешните избори за партията са тези през месец април 2011 година, когато печелят 8 депутатски места. През следващия месец печелят 9 места за конгресмени в парламента и стават 2-та най- предно класирана партия в Нова Зеландия. През следващите месеци, броят на депутатите в парламента намаляват постепенно. Една от причините партията да е в криза е, че Don KronoX се е оттеглил от играта.
Партията иначе е крило на Словенско- Новозеландската група Angry Angels.

Настоящ лидер на партията:
ave-imperatorRed Squad
е малка партия в Нова Зеландия.
Тя е най- дълго съществуващата комунистическа партия в Нова Зеландия.
Абревиатура: RS
Цвят: Червено
Основана е през месец май 2011 година.


Партията е основана от zoomenger, който е бил от партията Red label Party. През месец май партията е преименувана и новото ѝ име е Red Block. Това е първата комунистическа партия в Нова Зеландия, която вкарва депутати в парламента. През месец октомври 2011 година, голяма част от членовете на партията я напускат и се присъединяват към Love and Peace или Ujedinjenje ili smrt. Подкрепата на кандидата от Peace 'n' Prosperity Party, Mortalbeta за президентските избори, шокира обществото на Нова Зеландия, защото за първи път се случва комунистическа партия да подкрепя дясно-центристка партия.

След това последно интересно събитие за партията, те попринцип гравитират около 4-то или 5-то място по брой на членовете и по брой на депутатите в Нова Зеландия.

Настоящ лидер на партията: SpartacTe Pori
е малка партия в Нова Зеландия.
Тя е центристка и либерална.
Партията не е от най- активните, но има стабилно ядро. През последните месеци е 4-тата по големина партия. Всеки месец излъчват по 2-3 конгресмени. Партията има общо с Peace 'n' Prosperity Party.

Настоящ лидер на партията е: Ginny Tory(той също така е командир на отряда Silver Fern Guard


New Zealand Green Party е малка новозеландска партия.
Тя е центристка и либерална.
Тя е непопулярна и почти никога не излъчва депутати в парламента. Това е може би най- малката активна партия в Нова Зеландия в момента.

Настоящ лидер на партията е: Straxinja(конгресмен и дори кандидат- президент)


Това е представянето на партиите на Нова Зеландия.

Armaga,
посланик на Нова Зеландия


За по- любопитните- информация за Нова Зеландия
 

Comments

LitoII
LitoII Day 1,887, 10:05

Еха, супер си ; ) Евала за труда :Р

epssia
epssia Day 1,887, 10:05

Вот : )

bancho22
bancho22 Day 1,887, 10:18

Браво! Много добра и изчерпателна статия : )

galenaandrea
galenaandrea Day 1,887, 12:58

Точно такъв отогвор исках на посочената от мен задача : )

Momchil Lambev
Momchil Lambev Day 1,888, 23:51

o7

NO CARRIER
NO CARRIER Day 1,888, 04:31

o7

 
Post your comment

What is this?

You are reading an article written by a citizen of eRepublik, an immersive multiplayer strategy game based on real life countries. Create your own character and help your country achieve its glory while establishing yourself as a war hero, renowned publisher or finance guru.