Ambient on/off

Join the new world

 

[Ambassador] Представяне на правителството на Нова Зеландия за месец декември

Day 1,843, 12:07 Published in Bulgaria Bulgaria by Armaga


Здравейте. В тази статия е представено правителството на Нова Зеландия, което беше избрано на изборите за президент за месец декември. Няма съществени промени в кабинета на Нова Зеландия.

Президент на Нова Зеландия:

CrackShotNZ

Вице- президент:
Valentyme

Министър- председател:
Djeza

Министерство на външните работи:
Spud of Doom
Mister Terminator

Министерство на отбраната:
kurojca
Djeza
Dizzy Ramone
Fanktastic
Заместници:
Ail atan
ZaXo
techniman
Morsik KSC

Министерство на информацията:
Helen Moon

Министерство на финансите:
Mister Terminator
Koska de STRAH

Министерство на образованието:
sawone93


Цели на правителството:
Много от новозеландските граждани се тревожат за това, че Чили са превзели техни територии. Това обаче не случайно е така. Чили се стремят да направят така, че да имат пряка връзка между териториите им от Австралия и тези от Южна Америка. По този начин, освен че ще имат пряка връзка, те ще могат да изгонят Аржентина от Австралия и Океания. По такъв начин, Чили осигурява щит на Нова Зеландия и така новозеландските граждани могат да бъдат спокойни, че ще имат парламент. Най- важното от това е да се направи така, че на 25-ти ноември, Нова Зеландия да имат 4 територии(Чили тогава ще им преостъпи територии), за да могат да имат 40 депутати в парламента.

Другата цел на това правителство е да се подобри комуникацията между конгресмените. Това може да се постигне чрез чат в ризон, чрез който да се дискутират различни политически теми. Също така в този комуникационен канал могат да се включат и обикновени граждани.

Една от амбициите на този кабинет е ежедневното публикуване на новини, чрез които гражданите на Нова Зеландия да бъдат информирани и да могат да изразяват своето мнение в публичното пространство.
Това означава, че министерството на информацията ще пуска по минимум една статия на седмица, относно новостите в Нова Зеландия. Също така, министерството на отбраната ще пуска статии със заповеди ежедневно.


Разпределение на партиите в парламента:
1)Love and Peace- 39,78% или 12 депутати
2)Ujedinjenje ili smrt - 39,23% или 11 депутати
3)Peace 'n' Prosperity Party- 17,13% или 5 депутати
4)Red Squad- 3,87% или 1 депутат


В тази част от статията са представени таблици с демографска информация за Нова Зеландия за миналия месец.

От тези изображения не може да се направи конкретен извод за промяната на населението на Нова Зеландия. В дългосрочен план, то изглежда да си остане постоянно. Броят на бойците намалява, но това е свързано с битки и мисии. От щетата не може да се направи никакъв извод, защото е много променлив показател.
Интересното, което се наблюдава на тези таблици е, че по време на празничната седмица в ерепублик, броят на активните играчи се е увеличил осезаемно. Напоследък броят на активното население, макар и бавно, но все пак спада.


Ако ви е било интересно, можете също така да прочетете и тази статия- http://www.erepublik.com/en/article/history-of-ebulgaria-2169421/1/20

Пожелавам ви приятна игра!
 

Comments

WafreyBG
WafreyBG Day 1,843, 12:16

Добра работа! о/

NKFV
NKFV Day 1,843, 12:30

Супер, те тва е!

NO CARRIER
NO CARRIER Day 1,844, 01:55

o7

BeJIuKaH
BeJIuKaH Day 1,844, 08:11

Добра статия! : )

Bardokva
Bardokva Day 1,844, 10:11

07

 
Post your comment

What is this?

You are reading an article written by a citizen of eRepublik, an immersive multiplayer strategy game based on real life countries. Create your own character and help your country achieve its glory while establishing yourself as a war hero, renowned publisher or finance guru.