Ambient on/off

Join the new world

 

[Aftonposten] Nordic Alliance, bravader och Kepsen

Day 1,697, 14:36 Published in Sweden USA by Aliquam
God afton alla läsare!


Nu är det fredag igen och äntligen lite helg? Vad ska ni göra? Jag ska i.a.f. till Änglavallen för att titta in kamraterna spöa Gefle 😉
Jag börjar få in en del mail angående mina artiklar, jätte-kul, det är bara att fortsätta. Alfons Haschberg, angående mina långa artiklar så kan jag bara säga förlåt till alla, då jag har en benägenhet att skriva mycket, jag försöker dock korta ner allt så gott som det går och därför slutar jag skriva mer om detta nu.


Dagens innehåll:
- Nordisk Allians
- Nordisk Allians, åsikter
- Angående Slapfaces bann
- Förnya erepublik.se
- Olle21s bravader
- Kepsen
- Sommarintervju

Nordisk Allians
Jag har ju tidigare tagit upp att det pågår en debatt kring om vi skall ha en nordisk allians och i med det ett utträdande ur ONE. Vad detta skulle betyda vet ingen, men alla ni som vill vädra era åsikter om detta kan gärna skicka ett om till mig på .com eller .se. Det är verkligen jätte-kul att läsa era åsikter. Bifoga gärna om tycker det är okej att eran kommentar publiceras i tidningen-

Nordisk Allians, åsikter
Jag tänkte att skicka iväg ett litet brev till våra kära grannländer för att se vad de tycker om detta. Nedan lyder kommentarer:

Wrede:
Ville bara säga att jag är för en nordisk allians.
Det här spelet skule behöva den kryddan! Se vad det leder till!
Blir vi en neutral part som ingen vågar röra av rädsla att vi joinar andra sidan?
Vad kan vi åstadkomma själva och tillsammans i norden?

Why not =oD
Detta är ett spel, lets make the most out of it!
Testa gränserna nu när vinden verkar blåsa i den här rikt ingen =oD


Fettis:
Finnish congress likes neutrality. And on overall they like idea (everyone is bored with balkanwars.)

- Fettis


Hr.Bubbi:
Hello Aliquam,

Thanks for your message!

We can't say anything about a nordic union right now, since we're having a union with Germany.

As soon as the nordic countries is sending a official message to us, we can talk about it and relate us tot he subject.

Best regards
Hr.Bubbi
President of eDenmark


Som ni ser är inte våra grannländers så pratglada eller generösa med svaren. Notera att jag också skickade ett pm till Norges president, men h*n har accepterat min vänförfrågan, dock inte mitt mail. Vi får väll se hur detta kommer gå. Har du åsikter får du gärna pm:a dem till Aliquam!

Angående Slapfaces bann
Fick ett litet pm av Plams på .com angående Slapfaces bann, nedan kommer hans pm:

För det fösta tycker jag att Bannen på Slapface nu var helt rätt.
Men reglementet kring rasistiska uttalanden behöver ses över! Enligt mig borde det råda nolltollerans mot rasistiska uttalanden på forumet. Om någon uttalar sig rasistiskt mot en annan spelare skall spelaren i fråga direkt bli bannad i tre veckor från forumet och få ett PM som förklarar att det är strängt förbjudet att uttala sig på detta sätt. Efter dessa tre veckor är man välkommen tillbaka igen, men denna gång om man "gör det igen" skall man bli permanent bannad från forumet. Detta kan naturligtvis ses som väldigt hårt. Men hur skall man komma åt problemet i fråga om man hela tiden är förlåtande. Enligt mig så tror jag att detta skulle kunna fungera bra och alla rasistiska uttalanden skulle försvinna helt och hållet.

Gällande andra uttalanden som "Du är 14 år och oskuld" måste även dessa bort från vårat forum. Samt kommentarer som "du är dum i hvudet"om det är en förolämpning riktat mot en annan person skall detta direkt resultera i en varning. Sen kanske varningssystemet också behöver ses över, kanske genom en allmän diskussion och omröstning??


Jag får faktiskt ta och hålla med Plams lite om att vårat regler och varningssystem (eller vad vi nu kallar det) borde ses över. Personangrepp och rasistiska uttalanden borde inte vara okej. Reglerna just nu är enligt mig lite slappa. Skärp upp reglerna angående detta! Har du förslag på ändringar är du välkommen med ett pm till Aliquam! Forumsadmins/moderatorer får gärna också ge sin syn på saken och varför vi har det system vi har. Larm & Co, dra gärna iväg ett pm till mig!

Förnya erepublik.se
erepublik.se börjar bli lite gammalmodigt, designen och allt är inte den nyaste, och därför föreslås det nu en förnyelse av vårat kära forum. Mer info här: viewtopic.php?f=13&p=479420#p479420
Har du intresse för att hjälpa till med något eller en synpunkt kan du skriva i tråden, eller skicka ett pm till mig med eventuella förbättringar.

Olle21s bravader
Olle21 verkar vara kvar i sitt snusberoende, kanske inte i att snusa, men han är fortfarande kvar i snusets värld. Det är därför han nu arrangerar en tävling på Lördag där den som kan stoppa upp mest "Göteborgs rapé" lös i näsan vinner en årsfubrukning av just Göteborgs rapé! Man vinner även en iPad! Anmälan skickas till Olle21. Aftonposten kommer finnas på plats med bilder och vinnarintervju!

Kepsen
Polisen har nu börjat med en förundersökning av fallet där Volcker anklagats för att stulit Pelle, tios keps. Gänget från Kops kommer leda utredningen och Volcker blånekar fortfarande. Vi vill tacka till er alla som skänker pengar till Pelle-fonden, er gåva räddar liv!

Sommarintervju med Seblas!


Seblas, du är nog bland de älsta personerna eSverige har, hur kommer det sig att du varje dag orkar logga in för att klicka lite i flera år? Vad är det som gör att du fortsätter spela?
Väldigt bra fråga, har frågat mig själv det samma sak på senaste tiden och tror att det beror på tre saker.
1. MSAP, tror inte det behövs någon mer förklaring. Det absolut bästa som finns på erep helt enkelt.
2. Skypegänget, har gett mig en stor motivations push på senaste tiden. Är en helt annan stämning där än på IRC, mycket mer avslappnad och vänlig med grymt sköna människor.
3. Tanken om att admins någon gång ska se vilken potential erep ändå har och ställa allt till rätta igen, men det är nog för mycket att tro om dem.

Din förälskelse MSAP har varit ditt kärleksnäste, kommer du alltid att hänga där? Varför är du med i MSAP? Är detta dina åsikter IRL?
MSAP är mitt hem, har jag varit nästan hela mitt eLiv och det är också har jag kommer vara när jag loggar ut för sista gången. MSAP är det partiet som jag står närmast IRL, men jag är säker att jag ändå hade hamnat här om jag hade haft andra IRL åsikter. Jag har ändå varit i 3 andra far-left partier, men varje gång märker man hur bra organiserat och hur sunda åsikter folk har i MSAP. Är helt enkelt på många sett det ultimata partiet, även om aktiviten har varit lite halvdålig senaste tiden, men det har nog med sommarvärmen att göra.

Du och Volcker är som en siamesisk tvilling, hur kommer det sig att ni, trots alla bråk håller ihop? Har ni träffats för att käka kebab IRL? Eller är ni bara eVänner?
Volcker är som den översexuella, överutbildade, sköna morbrodern jag aldrig fick. Vad ska man säga, killen är Volcker helt enkelt. Inte träffat honom IRL (än) men man får väl se vad som händer.

Om du skulle välja att nominera en spelare som gör något extra för dig, som är ditt "ljus i mörkret" i erep, vem skulle detta vara och varför?
Hmm, det finns många som jag skulle vilja lyfta fram. När jag tänkte efter var det väl 20 namn som jag egentligen skulle kunna välja mellan men en sådan som Adrik Kropotkin har alltid varit väldigt schysst och kul att snacka med. Annars har ju sådana som Almehdi, Frida Odinsdottir och Radsoc lärt mig väldigt mycket när det kommer till IRL, och bara på att se människor som de debattera så har man lärt sig otroligt mycket.
Schyssta människor är de alla tre också.


3 tips till nybörjare
-Delta i så många av utbildningsverkets projekt som möjligt.
- Spara allt guld då får och uppgradera bara företagen när det är rea.
- Var smart, låt dig inte förblindas av nationalistisk smörja och gå med i MSAP.


5 snabba
Volcker/Seblas (Är förstås lite finare och lite bättre än Volcker trots allt)
Majonäs/Smör (Man vill ju bli tjock, eller hur?)
Testosteron/Östrogen (Man vill ju ha brudar, eller hur?)
ICA/COOP (Coop ligger lite närmare och är lite biligare så vi kör på det.)
Bärs/Fotboll (Finns inget bättre än att dricka bärs och se fotboll så jag tar båda.)

Jag fick göra ett undantag för Seblas, han fick välja båda, men det är därför att det är omöjligt att välja mellan Bärs och Fotboll! Vi tackar iaf Seblas för intervjun samt alla ni andra som medverkade i artikeln! Det är guld för mig när jag får tips och åsikter skickade till mig. Imorgon kan ni läsa om vem som stoppar upp mest snus i näsan samt om det nya partiet, eSocialdemokraterna.

Missa inte det!
//AQ
 

Comments

Maze Putin Stalfitta
Maze Putin Stalfitta Day 1,697, 15:24

Min högra näsborre kallas "Autobahn" efter en visit i Amsterdam dock ogillar jag göteborgsrape men får man ta den med lingonsmak är jag gärna med.

Lonestar 2
Lonestar 2 Day 1,697, 20:06

Allt från Göteborg är bäst.

JeguljaM
JeguljaM Day 1,698, 10:31

E du la gó eller

Ormen
Ormen Day 1,698, 10:37

Ser fortfarande inget om ormar. Jag har nu mindre hopp i AQ än Pelle har i regeringen!

Seblas
Seblas Day 1,698, 12:12

Alla artiklar som tar upp Seblas,Volcker och kebab måste ju få en vote.

Rape on Backyard
Rape on Backyard Day 1,699, 05:39

Hoppas det är Gbg Rapé lime som gäller.

 
Post your comment

What is this?

You are reading an article written by a citizen of eRepublik, an immersive multiplayer strategy game based on real life countries. Create your own character and help your country achieve its glory while establishing yourself as a war hero, renowned publisher or finance guru.