Ambient on/off

Join the new world

 

[Aftonposten] Intervju och Arkiv

Day 1,810, 15:57 Published in Sweden USA by Aliquam

Tjooo!

Idag kommer en liten intervju med mannen som inte är trams, flams, utan Plams. Eller det kanske var lite för göteborgligt sagt?.. I.a.f. här kommer en intervju med Plams, och helgen till ära, ett utdrag ur arkivet!

Plams, du är NGs presidentkandidat detta mandat, hur kommer detta sig?
Jag blev tillfrågad av partistyrelsen i NG. först kände jag mig hedrad för att ens bli tillfrågad för att ställa upp som president.
Sedan blev jag väldigt inspirerad och kände att detta vill jag göra, så jag tackade helt enkelt ja.


Vad vill du åstakomma nästkommande mandat?
Jag skulle vilja förstärka alliansen Asgard. Genom att utöka samarbetet och koordinera mera tillsammans med finland samt att se över om fler länder skall kunna ansluta sig till alliansen.

Militärt sett skall eSverige befras från Lettland och Polens starka grepp om våra regioner.


Vad har du för planer angående eSveriges låga aktivitet och problem med antal spelare?
Just det har varit ett problem för eSverige länge nu, det går såklart inte att lova att man skall fixa en babyboom för eSverige utan det krävs att flera spelare vill vara med ock jaga nya spelare till eSverige.

Sveriges låga aktivitet handlar också om den enskillde spelaren. Men det går såklart att göra spelet mer intressant. Men detta måste då ske i själva communityn. Dvs i allt runt spelet, forum. irc. skype etc
och på detta sätt få fler spelare som är "aktiva" - vilket också är en tolkningsfråga, vart går gränsen för att vara aktiv? 😛


Varför skall man rösta på dig den 5:e?
Röstar man på mig den 5e november röstar man för ett starkt och stabilt eSverige i en månad till.

Tack för intervjun!
Tack själv, ha en trevlig kväll!

Det var alltså en liten intervju med Plams, nedan kommer ett utdrag ur arkivet!

Utdrag ur Arkivet, dag 1.502, Intervju med Valnad:
Vad gör du när du "jobbar" i regeringen? Hur kan en vanlig "arbetsdag" i eSveriges regering se ut?
När jag jobbar brukar jag drunkna i 40 olika konversationsfönster på IRC, samtidigt som jag försöker hålla reda på vad som skrivs på erepublik.se och andra forum av speciellt intresse. Volcker vill få mig och Radsoc att automatisera hela hans arbete så att han kan softa lite mer, men i själva verket sitter vi mest och lyssnar på toklånga socialistlåtar och turas om att reta Toothpaste med nya foruminlägg. Försöker få Radsoc att lära mig ryska också, men han är hal som en ål och svårflirtad som en... ja, fan vet vad. Kommer inte på något erepublikanskt som är mer svårtflirtat än Radsoc. Men det är ju en del av hans charm.
När jag inte motsätter mig 68% av det som skrivs i FD läser jag utländsk media och försöker hålla mig ajour med vad som händer runtomkring i världen, i Norden och inom ONE. Iain Keers har reinkarnerat mig i diverse IRC-kanaler, så nu blir jag återigen highlightad av alla som vill ha hjälp i obskyra RW på andra sidan jordklotet och som jag aldrig har sett skymten av tidigare.
På nätterna nattsuddar jag Raticon till ro efter dagens alla strapatser. Imorse var han 87 år, i skrivande stund är han minst 103. Snart behöver han inte mig mer, då kommer han vara tillräckligt gammal, krokig och butter på egen hand. Men till dess nattsuddar vi vidare.


//AQ

 

Comments

Fredrok
Fredrok Day 1,810, 16:00

Voted! o7

Slapface
Slapface Day 1,810, 16:17

Plams är en man man kan lita på c:

Lejman
Lejman Day 1,810, 16:50

Plams 4 prez!

För övrigt var det väl strax efter Valnads "hastiga avhopp" i regeringen som nattvaktens nyckel till statens kakförråd kom på villovägar samtidigt som felsaldot i lagret blev alltmer omfattande..?

Radsoc
Radsoc Day 1,810, 17:26

MSAP ASAP

Karl Fanderfeldt for President!

Misho
Misho Day 1,810, 17:28

Hjortronsylt, vilken jädra bra uppfinning va?

Izzeee
Izzeee Day 1,812, 12:42

o7

 
Post your comment

What is this?

You are reading an article written by a citizen of eRepublik, an immersive multiplayer strategy game based on real life countries. Create your own character and help your country achieve its glory while establishing yourself as a war hero, renowned publisher or finance guru.