Ambient on/off

Join the new world

 

[Aftonposten] Intervju med makthavare

Day 1,804, 04:59 Published in Sweden USA by Aliquam
Goddagens!

Hejjjj

Eftersom det verkar vara lite torka i median bestämde jag mig för att kasta in en intervju med en person i eSverige som kanske sitter på näst mest makt efter presidenten. Alltså en riktigt makthavare!

Kain Propan, kan du berätta lite om dig och ditt eLiv?
Ja var ska man börja. Blev rekryterad till eRep av Misho i slutet av 2010. Tyckte konceptet på spelet verkade spännande så även om jag inte fastnade och blev ”aktiv” direkt så gav jag heller aldrig upp på spelet.
Föddes i eSverige men flyttade ganska snabbt till UK där jag lärde känna en hel del folk och lärde mig spelet. Efter drygt ett år i UK och några månader av alldeles för hög aktivitet ville jag trappa ner lite och testa något annorlunda. Så det blev en tripp tillbaka till eSverige. Planen var aldrig att vara värst aktiv utan mest att bara slöspela lite och bygga upp mina företag i princip. Det blev ju inte riktigt så utan jag fortsatt att vara aktiv, började engagera mig för eSverige och fick på så vis förtroende av det svenska communityt vilket har lett till olika förtroendeuppdrag. Det är väl ungefär här jag är idag. Ska dock efter detta mandat ta en paus från alla förtroendeuppdrag och trappa ner lite. 😉


Du har varit en tur i eUK, varför?
Den kanske främsta anledningen var att jag aldrig riktigt kom in i den Svenska communityn i början utan mina första riktiga kontakter och vänner jag fick var folk från eUK. Sen har jag även rötter i UK så det var inte ett slumpmössigt val direkt. Dessa saker plus att de under den tiden hade ett, som jag tyckte då, riktigt häftigt system när det kom till deras militär. Det var en väldig fokus på plutoner och IRC samt att man fick ut ett X antal vapen varje dag vilket var något jag aldrig skulle haft råd med på egen hand. Som ny var militärmodulen och allt runt det de saker som intresserade mig mest.

Vad gav det dig för erfarenheter, vad lärde du dig?
Svårt att säga exakt vad jag lärt mig men jag fick mina första förtroendeuppdrag i UK vilket var väldigt lärorika. Både i militären och inom politiken. Har t.ex spenderat många timmar med att skicka PMs till befolkningen för att få ut viktig information eller frågeformulär som Regeringen sedan tagit del av för att bättre få sig en uppfattning om vad folket tycker i olika frågor . Om det är något jag lärt mig så är det att hårt arbete är ett krav om man ska bli en duktig ledare/representant för något och också det bästa sättet för att visa sina medspelare att man är seriös. Man kan inte bara sitta och gnälla på saker och tro att någon annan ska göra skiten. Nu kanske det låter som en självklarhet men det finns gott om folk som verkar tro annorlunda. En bra ledare drar sig inte för att göra skitjobbet själv om det så krävs.


När du vände hem, varför valde du just Partiet?
Valde ”Partiet” när jag kom hem och när ”Partiet” senare gick ihop med 2 andra partier och bildade Nationalgardet gick jag ganska naturligt med där. Läste både svensk media och det svenska forumet mycket under min tid i UK så på ett sätt kände jag redan många eSvenskar även om de inte kände mig. Så att jag valde ”Partiet” var att deras medlemmar gett mig det bästa intrycket.

Vad är det som gör att du fortfarande är NGare?
Det är för mig det enda alternativet. Jag ser mig själv som en seriös spelare och då söker jag mig självklart till ett seriöst parti. Sen har jag under tiden lärt känna väldigt många i partiet så det bidrar också en hel del till varför jag är kvar.

Vad gör du idag på erep?
Har en del förtroendeuppdrag som jag jobbar med så ofta jag kan och försöker hjälpa eSverige, dess spelare och Asgard så gott jag kan. Lite luddigt svar kanske men jag jobbar med det mesta om vi säger så.

Vi tackar Kain Propan för en trevlig intervju!
//AQ
 

Comments

Misho
Misho Day 1,804, 05:04

För mig har det varit otroligt kul att följa Kain's resa i eRepublik. Jag har imponerats många gånger.

Fredrok
Fredrok Day 1,804, 05:52

Voted for Kain Propan! : )

Wolf Henrich von Helldorf
Wolf Henrich von Helldorf Day 1,804, 06:19

Kain Propan, mannen som får eSverige att gå runt! : )

Ormen
Ormen Day 1,804, 11:51

Jag ville läsa om w3st3rb3rg. : (

C.Nilsson
C.Nilsson Day 1,804, 14:07

Kain o/

Maze Putin Stalfitta
Maze Putin Stalfitta Day 1,805, 15:35

Hejja Kain försvarets egna brain

 
Post your comment

What is this?

You are reading an article written by a citizen of eRepublik, an immersive multiplayer strategy game based on real life countries. Create your own character and help your country achieve its glory while establishing yourself as a war hero, renowned publisher or finance guru.