Ambient on/off

Join the new world

 

[МзЗ] ОТЧЕТ 7 Ноември 2012 - 17 Ноември 2012

Day 1,825, 06:14 Published in Republic of Macedonia (FYROM) Republic of Macedonia (FYROM) by Ministerstvo za ZdravstvoОтчет за првите 10 дена.
Со пријавување на http://goo.gl/azmMr играчите со помалку од 3000 сила добиваат по 500 здравје леб.
Напомена: Пријавувањето е еднаш дневно!

Ве замолувам да го постирате документот кај вашите воени единици (особено ако имаат нови играчи) и кај партиите на кои сте член (за да не сменувам по 10 партии дневно да пуштам шаут xD).


Поделен леб.

7 НОЕМВРИ / ДЕН 1814 поделени 2987 q3.

http://i48.tinypic.com/2ey9ly9.png
http://i46.tinypic.com/2rdeses.png

8 НОЕМВРИ / ДЕН 1815 поделени 8755 q3.

http://i50.tinypic.com/ixtawx.png
http://i47.tinypic.com/f9egwo.png
http://i46.tinypic.com/4tmy6r.png
http://i50.tinypic.com/2ezk6c2.png
http://i47.tinypic.com/1jx8hl.png

9 НОЕМВРИ / ДЕН 1816 поделени 6093 q3.

http://i45.tinypic.com/3478v2e.png
http://i45.tinypic.com/nvy3ap.png
http://i45.tinypic.com/34h6xrp.png

10 НОЕМВРИ / ДЕН 1817 поделени 5282 q3.

http://i47.tinypic.com/ehk5eq.png
http://i50.tinypic.com/f3swvq.png
http://i48.tinypic.com/14dev46.png

11 НОЕМВРИ / ДЕН 1818 поделени 5805 q3.

http://i49.tinypic.com/2mes9zr.png
http://i47.tinypic.com/j6o95g.png
http://i49.tinypic.com/29n7cd0.png

12 НОЕМВРИ / ДЕН 1819 поделени 4034 q3.

http://i45.tinypic.com/157yk9f.png
http://i48.tinypic.com/fnusr6.png
http://i49.tinypic.com/1i4pf.png

13 НОЕМВРИ / ДЕН 1820 поделени 7794 q3.

http://i45.tinypic.com/2mpfnz8.png
http://i50.tinypic.com/2ms4kcl.png
http://i50.tinypic.com/o5w200.png
http://i50.tinypic.com/71i8nm.png

14 НОЕМВРИ / ДЕН 1821 поделени 8781 q2.

http://i47.tinypic.com/a2u0co.png
http://i47.tinypic.com/2565yds.png
http://i48.tinypic.com/311qozl.png
http://i46.tinypic.com/awezk4.png

15 НОЕМВРИ / ДЕН 1822 поделени 11000 q2 и 231 q3.

http://i47.tinypic.com/311lxc8.png
http://i46.tinypic.com/s2xtv7.png
http://i50.tinypic.com/vxm54h.png
http://i49.tinypic.com/2iw8xz9.png
http://i47.tinypic.com/15nafdx.png

16 НОЕМВРИ / ДЕН 1823 поделени 7536 q3.

http://i47.tinypic.com/2hmqah2.png
http://i45.tinypic.com/ezmzig.png
http://i46.tinypic.com/2cz64o2.png
http://i50.tinypic.com/waj9ch.png
http://i45.tinypic.com/2ppyg53.png

17 НОЕМВРИ / ДЕН 1824 поделени 6250 q2 и 173 q3.

http://i46.tinypic.com/xcpv2p.png
http://i48.tinypic.com/o91nhz.png
http://i50.tinypic.com/33kx8io.png
На следниов јавно достапен документ има податоци по колку пари е купуван лебот и други податоци.

МЗЗ Ноември / Декември 2012 - ОТЧЕТ

ШЕФЕ! АЕ ДАЈ УШТЕ 500 ЗДРАВЈЕ!МИНИСТЕРСТВО ЗА ЗДРАВСТВО
lazarosaMKD

СОВЕТНИК: Zoran I Makedonski
 

Comments

lazarosaMKD
lazarosaMKD Day 1,825, 06:23

[МзЗ] ОТЧЕТ 7 Ноември 2012 - 17 Ноември 2012 http://tinyurl.com/bax86dt

Felllix
Felllix Day 1,825, 06:28

o/

El Che G
El Che G Day 1,825, 06:32

o/

TashaMKD
TashaMKD Day 1,825, 06:33

Ubavo si gi zdebelil bebencata hehe
o7

AsT89
AsT89 Day 1,825, 06:35

СОВЕТНИК: Zoran I Makedonski

za pozdrav e ova o/

Pejoski WarMaster
Pejoski WarMaster Day 1,825, 06:35

добар советник...

HeLLoUuUuu
HeLLoUuUuu Day 1,825, 06:36

o7

kokan p
kokan p Day 1,825, 06:39

o/ bravo

mkdfighter97
mkdfighter97 Day 1,825, 06:40

IMA ZOKI IMA VOTE

Kpakep4e
Kpakep4e Day 1,825, 06:52

o7

Djuk75
Djuk75 Day 1,825, 06:53

вакво несхто никогаш не е имало во МКД. Мислам ваков отчет браво ЛАКИ.
Која ќе каже дека Лаки нешто открадел гомна да јаде 3 недели.

Aminta Makedonecot
Aminta Makedonecot Day 1,825, 07:00

o7

Trajce Petkov
Trajce Petkov Day 1,825, 07:22

оЈ

otpisaniot
otpisaniot Day 1,825, 09:52

fala...o7

Cyril of Macedon
Cyril of Macedon Day 1,825, 09:53

o/

SniperOo
SniperOo Day 1,825, 10:33

Sekade me ima i na slikava

Toni Lj Cvetkovski
Toni Lj Cvetkovski Day 1,825, 13:23

Laki nema potreba da krade. Laki moze da ja kupi NBRM sose partali

 
Post your comment

What is this?

You are reading an article written by a citizen of eRepublik, an immersive multiplayer strategy game based on real life countries. Create your own character and help your country achieve its glory while establishing yourself as a war hero, renowned publisher or finance guru.