ЕДИТ: Дошло време за растајање. Подела свега што имам итд... 600г мање-више

Day 2,048, 17:39 Published in Serbia Serbia by unistavac

[img]http://tinypic.com/view.php?pic=15hy87r&s=7[/img]

Трајаће ово још пар дана најмање. Делим колико брзо могу (обавезе сви имамо знате и сами). Лајковима означавам докле сам дошао. Ко је заинтересован за профил нек се јави преко порука. Засад има 7-8 људи. Кога прескочим нека се не љути, има пуно коментара и порука, а ја нисам био буржуј тако да дајем колико могу. Кад нестане средстава то је то. Осталима се извињавам.

Иако нисам оставио никакав траг у игри, и сваког ће болети дупе што идем. Ето решио сам бар да напишем пар редова.

Игра је била обична зајебанција, трошио сам онолико времена колико сам могао (врло мало), што се уосталом и види по мом профилу у односу на сам број дана играња сам профил не изгледа напуцано. Али не мари, мени је колико толико било занимљиво мало градити мало пуцати освајати итд.

Игра је постала досадна, монотона, и изузетно се фаворизују богати играчи што у крајњој линији не оставља места за мене. Када играч са 26 HW медаља ни после 3 месеца штедње чоколадица, базука, бустера, ракета и ко зна чега не може ни после поноћи да мазне медаљу у некој неважној битци за своју земљу. Онда ајд га јеби. А притом има по 5 битака сваки дан најмање, па онда по 10-так рунди. Довољно говори о утицају једног играча који игра ово говно скоро 3г.

[img]http://tinypic.com/view.php?pic=15hy87r&s=7[/img]

Игра је постала права слика друштва у ком живимо.
Појединци који се боре за власт и за могућност плачкања или бар скретања прихода у властите џепове. Они никако да мало пусте неке друге, млађе играче да виде како је то бити на неким функцијама. Да их мало заинтересују да остану у игри. Они се понашају као да им је то од деде остало и како ће ту бити стално.

У стварном животу су избори нешто ређе... овде мало па мало избори. А реторика иста...

Од другарства/поверења/помагања није остало ништа... У мом случају у току тих попуста више пута сам затражио помоћ.... а са изузетком три човека (знају они ко су) већина не да нису желели помоћи већ чак шта више ни одговорити. Нисам наиван не помаже се сваком. Али то што сам тражио је тако бедно можда по 2-3-5г и то да им вратим са каматом за пар дана. А то су још и људи који имају најјаче тенкаре. Од јединице сам тражио једно пет пута помоћ на коју наводно имам право, добио сам тек задњи пут и то практично толико касно да је нисам могао искористити па сам је одмах вратио.

Месецима сам радио за малу плату а да нисам узимао ни накнаду за ударање од државе.

Играчи коју су пре годину дана били далеко од мене по снази сада имају по дупло више снаге од мене.

Промене у игри се а и мисије су постале такве да стимулишу потрошњу. Значи не исплатити ти се ни да штекаш те чоколадице. Јер дође мисија где мораш трошити 3,000 или 5,000 здравља дневно да би покупио награду. Која ти је потребна да би држао корак са осталима. То је само пример схватате поенту. Играч који не купује додатно злато нема шта да ради у игри.

Промене су значи бескорисне и не погађају срж проблема у игри. А економски део игре је непостојећи. Богатији постају још више богати и само долази до већег раслојавања.

Немам неку вољу да играм тако да сам одлучио да напустим игру. Што ће свима вама сигурно тешко пасти с обзиром колико сам био омињен и популаран на Ерепублику.


Наравно ништа од овога не би било без нашег драгог "I am Sony" играча па би било лепо да га поменемо. Надам се да ће му ова 85-а медаља бити надража. Његова несебична борба за медаљу у левој битци против играча са троструко мањој снагом ће бити вечно памћена као један од најсветлијих тренутака у игри.

http://www.erepublik.com/en/citizen/profile/1508593Ово је све што је остало након свих размонтирања. Просечан тајкун ће се насмејати овим младим ће изгледати пуно.... углавном све се дели.... износе и добитнике ћу ја бирати по свом неком избору. (колико дуго играју, колико којих медаља, за кога туку... бла бла бла) ... и даваћу колико ми се ћефне сваком.

Делићу наредних 15-20 дана тако да ето бићу до така активан. После тога уступам свој налог неком ко жели да игра на њему.

Такође посебно би се захвалио играчу Nolf
http://www.erepublik.com/en/citizen/profile/611022
који ми је уступио налог док је имао око 1000 снаге. Такође бих му се захвалио јер се увек нашао кад ми је требало. Пардон вероватно сам за неког другог то мислио. Значи освојио сам 135 медаља од када ми је дао профил + напредовања. Па реално зарадио је скоро 100г на мени од реферал линка. А да се једном није јавио и питао јел треба нека помоћ. Једном кад сам га и питао да ми позајми можда 3г (која вртоглава цифра јбт), и да ћу му вратити са каматом. Његов одговор је био па ако ти треба злата позови неког у игру. У јбт фала на одговору.

Све у свему дели се 379Г и 55.719 рсд само напишите нешто од наведеног и конкуришете да добијете неке златнике или динаре.

1.Много волим Србију.
2.Мрзим Ерепублик.
3.Дај ми паре, и смараш са писањем, нисам ништа ни прочитао.
4.Имам велика муда.
5.Нешто сам гладан.
6.I am Sony је себични шупак, дабогда црко.
7.Немој напуштати игру, хаххах, ма бежи бре и дај ми паре.
8.Воте+Суб шабане
9.Од Токија до Милвокија
10.Само Слога Србина Спашава

Неће свако добити из следећих разлога.
1. Можда сте ми антипатични.
2. Можда сте клонови.
3. Можда већ имате доста.
4. Да би помоћ била већа за оне који нису клонови и који нису антипатични а и немају доста.

Иначе напишите кад добијете шта сте добили (чисто због других).