Ambient on/off

Join the new world

 

[УеС Магазин број 6] Војвода Пријезда одговара на питања народа

Day 1,841, 12:45 Published in Serbia South Korea by New-and-Now


Друштво,

шести број Магазина Уједињене еСрбије посвећујемо питањима народа за Војводу Пријезду, кандидата коалиције УеС/Заједно/ССС/СПЛ за председника еСрбије.

Објављено је више чланака о његовој кандидатури, нпр:

Кандидатура
Тим Војводе Пријезде
Спољна политика
као и промотивни спот

Ипак, пошто сматрамо да се не може увек испричати све у неколико текстова, дали смо могућност народу да постави питања председничком кандидату и у наставку читајте њихова питања и одговоре Војводе Пријезде.Питање (еБрадоња): U koliko pobedis na predsednickim izborima, koji su tvoji planovi po pitanju eCrne Gore? Naravno, ako situacija do tada ne bude resena.

Одговор: Првог дана након објављивања резултата ћу ступити у контакт са новоизабраним црногорским руководством. Покушаћемо да изгладимо ситуацију, а све на обострано задовољство. еСрбија у еЦрној Гори мора да има пријатеља и савезника, а обавеза је еСрбије да не дозволи евентуалним проЕДЕН елементима у Црној Гори да надјачају. еСрбија којој будем председник неће изигравати ни полицајца ни увређену младу, са свим државама ће разговарати са поштовањем. Спреман сам да односе са еЦГ вратим у стање у којем су били пре овог несрећног инцидента. То значи да ће еЦГ бити омогућено да има Конгрес на наредним изборима и да ће се поштовати сви споразуми сачињени пре брисања еЦГ

Питање (Страхињић Банован): Како ћеш финансирати војску? Какав однос ћеш, у том смислу, успоставити према ПВЈ, ССФ, ВеС и Титанима?

Одговор: Рефунд ће се исплаћивати по формули коју је увео Страхињић Банован, све док неко не направи бољу формулу. Та евентуална боља формула ће садржати обавезу да висина рефунда зависи од дневног прилива, што је по мом мишљењу изузетно важно. Израда нове формуле није посао за мене, већ за неке математичаре који могу то све да израчунају. Титани ће бити позивани на удар када је неопходно сручити велику количину штете за кратко време и за то ће добијати фф.

Питање (АндријаСрбија): Ko ce od vidjenijih diplomata predvoditi MSP tim i kakav je plan u pogledu spoljne politike?

Одговор: МСП тим ће предводити људи у које имам апсолутно поверење и који су до сада доказали да се добро сналазе у дипломатским водама - Север Ветровник и Кулинбан. Њима ће помагати још неколико играча, неки од њих већ имају искуства у раду МСП, а некима ће бити дата прилика да се докажу и да уз ове искусније стичу искуство у дипломатским односима.

Питање (НиколаЈовановић7): Kako da dobijem kredit od 200 golda?

Одговор: Што се тиче кредита предлажем да се обратиш Фонду за развој еСрбије http://www.erepublik.com/en/article/fond-za-razvoj-esrbije-jo-uvek-postojimo-2111172/1/20

Питање (Симука): Interesuje me kada će biti izdat članak u kome se govori o sastavu vlade ? I pitanje druge je, šta se planira sa savezom, da li sve ostaje isto ili će se raditi na približavanju odnosa i ciljeva sa nekim drugim državama ? Hvala..

Одговор: Чланак са саставом владе је издат http://www.erepublik.com/en/article/-1-2168946/1/20, а све о спољној политици коју планира ова Влада можете да прочитате у чланку министра Севера Ветровника http://www.erepublik.com/en/article/-1-2168781/1/20

Питање (милладин): Da li ces dati kongres bosancima i crnogorcima?

Одговор: Са Црногорцима ће бити вођени разговори како да се преброди ситуација настала у председничком мандату који се управо завршава и ако буду успешни наравно да ће им бити омогућен конгрес. Што се тиче еБосне постојање њиховог конгреса зависиће искључиво од интереса еСрбије. еБосна неће по сваку цену бити брисана, посебно ако би то успорило неке важне акције еСрбије или савезника, али ако не будемо имали шта паметније да радимо - што да не.

Питање (ОмарЛиттле): Koje su tvoje namere po pitanju eTajlanda u predstojećem mandatu?

Obrazloženje pitanja: U poslednje vreme sve više i više srpski zvaničnika omalovažavaju eTajland i smatraju je svojom kolonijom sa kojom mogu upravljati kako oni hoće, a kad eTajlandu treba pomoć onda ih nema na vidiku..

Одговор: Немам намеру да на било који начин управљам еТајландом. Тамо су играчи које изузетно ценим и волим да ударам у биткама које бије еТајланд. Што се мене тиче Тајланђани од еСрбије могу да очекују помоћ у оној мери у којој је њима потребна и у којој еСрбија може да им пружи. Пошто је било питања и за друге ''колоније'' Влада еСрбије ће имати исти однос према свима и помагаће тим земљама колико је то у њеној могућности. Са друге стране, очекујемо помоћ тих земаља када еСрбији буде потребна

Питање (Тхе_Исак): Да ли ћете нешто учинити везано са смањеном активношћу Конгреса еСрбије и на који начин бисте ви, уколико будете изабрани за председника, решили тај проблем?

Одговор: Активност или неактивност конгреса зависи од играча који су у конгрес изабрани. Конгрес је бољка која еСрбију мучи од њеног оснивања. Покушаћемо да оживимо Форум и да активност конгреса пребацимо тамо. Превише је изгледа нетрпељивости међу играчима да би чет седнице успевале.

Питање (НаТакоТеЈаНаКиту): Odnos drzave prema civilima u slucaju da budes izabran za CP-a, a nadam se da hoces 😁

Одговор: Цивили ће бити позивани на ударање у важним биткама које води еСрбија или неко од савезника. Битно је да се штета коју праве цивили што је могуће боље усмери. МУП ће организовати ударе цивила, а покушаћемо у овом мандату да уведемо и једну новину. Организоваће се посебни канали за ударање које МУП води, тако да ће свака дивизија моћи да удара у биткама које су приоритет.

Питање (100 евра): Postovani,
Kakav je vas stav po pitanju pravde za mokre klitorise? Naime,vodim veliku borbu za priznavanje i opstu samosvest po pitanju mokrih klitorisa unutar nase zajednice.
Unapred zahvalan na odgovoru,
Predsednik partije Mokri Klitorisi,
100 evra

Одговор: Поштовани, мокри клиториси су изузетно важни за нашу заједницу, државу и друштво у целини. Ваша странка ће имати моју пуну подршку, како бисте што више клиториса учинили поносним и мокрим. С поштовањем, Војвода Пријезда

Питање (Сербиан Хоолиган): Да ли ће бити још освајања ако дођете на Власт? 🙂

Одговор: Циљ је да еСрбија на крају следећег мандата има 10 ресурса. Пре тога је потребно обезбедити границе и осигурати све мостове који воде до 10 ресурса. Подсећам да нам ускоро истиче уговор са еМакедонијом око италијанских регија, настојаћемо да дипломатским путем задржимо те регије и да се важење уговора продужи.

Питање (Деамоницус1989): Kako ces pomoci igracima koji tek dodju na erepublik?

Одговор: Поред израде туторијала покушаћемо да оживимо туторски програм. Тутори би се бирали на основу конкурса, а морали би да испуњавају одређене услове везане за искуство. Била би им најстроже забрањена било каква политичка злоупотреба функције.Верујем да постоје људи који би одвојоли део свог времена да помогну новајлијама.

Питање (ПОП ЂУЈИЋ): Uslov da bi jedinica bila na refundu drzave ?

Zelim konkretan odgovor, a ne po onom principu "pogodi koji sam broj zamislio" , pa sta god da se odgovori, moze se reci " e bio si blizu, ali , nije to " .

Одговор: Поштоваће се правилник који је направљен у овом мандату. Правилнику треба дати шансу, а лоше је када се сваки месец креће из почетка. Према томе за сада су услови 1. Јединица треба да има најмање 30 активних чланова,
2. Јединица мора да има организовану команду 3. На сваких 30 војника јединица мора да поседује једну Q7 тенкару
4. На рефунд могу да се пријаве само војници са снагом 1500 и више. Уколико се покаже да овај правилник не одговара потребама еСрбије мењаће се, с тим што ће бити позване све заинтересоване стране да учествују у његовој изради.
(прим.ур. МоД је данас избацио званичан позив јединицама да се пријаве на рефунд уколико испуњавају те услове)

Питање (Миљицаа): Da li mislish da je seksistichka izjava da i zene voze traktor??? Ja kao feministkinja to moram da osudim. Da li ti podrzavash feministichki pokret by Micke?

Одговор: Напротив, мислим да је битно да се и жене укључе у пољопривредне радове јер се тако поспешује једнакост полова. Следећи корак мора да буде спаљивање брусхалтера!

Питање (Тифонус): da li smatrate da je TOO vas najveci protivnik? i da li imate sanse da pobedite njegovu rasnost?

Одговор: ТОО је очигледно један млад човек, импресиониран расним говедима 🙂Још једном вас подсећамо да су председнички избори у среду, 05.12.2012. године и користимо ову прилику да вас позовемо да изађете на изборе и гласате за Војводу Пријезду.Чланови тима који уз мене уређује овај Магазин су
Toboz, LorD.Omega, Capone91 и zadnji vezni.

Ваша Уједињена еСрбија 

Comments

New-and-Now
New-and-Now Day 1,841, 12:47

Војвода Пријезда одговара на питања народа

http://www.erepublik.com/en/article/-6-1-2169492/1/20

Strahinjic Banovan
Strahinjic Banovan Day 1,841, 12:55

Па, ако будеш користио ту формулу коју сам ја осмислио, она већ садржи у себи обавезу да зависи од висине дневног прихода, те је, у том смислу, не можеш побољшавати. Може се побољшати са друге стране, тако што ће се увести коефицијенти за ниже дивизије које би додатно стимулисале слабије јединице које имају доста млађих војника у својим редовима.

Dio Crweni
Dio Crweni Day 1,841, 12:56

svi mi politicari smo isti...

Vuk01
Vuk01 Day 1,841, 12:56

gde moje pitanje vezano za titane

Strahinjic Banovan
Strahinjic Banovan Day 1,841, 12:57

И чини ми се да ми ниси одговорио на једно од питања које сам ти поставио у једном од предизборних чланака. Да ли ће та формула да се примењује само на ПВЈ и ВеС или и на ССФ (и СОС евентуално)?

Хвала унапред на одговорима.

POP  DJUJIC
POP DJUJIC Day 1,841, 13:05

Задовољан одговором! Не мислим да тренутни правилник нуди коначно рјешење,али као полазна основа може да се искористи и у сваком случају боља је опција од досадашње праксе да се одлука о пријему на рефунд препушта субјективном мишљењу владајуће гарнитуре.
о7

Tex_Willer
Tex_Willer Day 1,841, 13:09

Шта мислиш о теорији мултиверзума, са посебним освртом на други степен мултиверзума?

AndrijaSrbija
AndrijaSrbija Day 1,841, 13:10

Prijezda za predsednika!

BalkanBoyRasan
BalkanBoyRasan Day 1,841, 13:12

Муууууууууууууууууууууууууу!

CarevicFTW
CarevicFTW Day 1,841, 13:14

MUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUU!!!

nndppvc
nndppvc Day 1,841, 13:14

Hteo sam i ja nesto da te pitam, al sam zaboravio sta 🙁

Defender of Pakistan
Defender of Pakistan Day 1,841, 13:14

ЈА САМ ПРЕЦЕДНИК РАСНИХ ГОВЕДА И САМО ДА КАЖЕМ ДА ЈА НИКАД НИШТА НЕ РАДИМ И ЗАТО ЋЕ НАРОД ДА ПРЕПОЗНА ПОТЕНЦИЈАЛ ГОВЕЂИ! МУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУ!!!

Srpski Sin 83
Srpski Sin 83 Day 1,841, 13:15

"Пре тога је потребно обезбедити границе и осигурати све мостове који воде до 10 мандата."
Valjda do 10 resursa : P

Dieb
Dieb Day 1,841, 13:17

Samo nas TOO-govedo moze spasiti !
http://tinyurl.com/ck4x4vm
Myyyyyyyy !

BangIades
BangIades Day 1,841, 13:27

Ima mene, ima vote!
Srecno sutra!

sibinovic82
sibinovic82 Day 1,841, 13:34

svaka cast na kampanju o7

NaTakoTeJaNaKitu
NaTakoTeJaNaKitu Day 1,841, 13:34

Opet si dokazao da vredi glasati za tebe o7

New-and-Now
New-and-Now Day 1,841, 13:39

@ExZilYon: bez dozvole kandidata sam editovao, mada mozda se potajno i nada da ce spojiti 10 mandata...ali eto, rizikovao sam : )

Revolucionarbgd
Revolucionarbgd Day 1,841, 13:44

Imam ja pitanje: "Da li će ovaj predsednik da natera ovu podivljalu bužoaziju da digne plate na bar 50 kinti, ili će i dalje da lažu igrače koji ne znaju osnove ekonomije, pa veruju da ako Srbija nema 10/10 resursa, da moraju da primaju platu od 20 kinti?"

betega
betega Day 1,841, 13:55

То значи да ће еЦГ бити омогућено да има Конгрес на наредним изборима и да ће се поштовати сви споразуми сачињени пре брисања еЦГ

to sto su te u medjuvremenu nazvali ''stokom''
to sto drze slike zlocinca na avataru
to sto se sprdaju da su multikultularni evropejci a vi ''varvari''
to sto su sa hrvatima imali dil kad su napali italiju itd itd
to te bas briga je tako?

bravo ''vojvodo'' ti si rodjen da budes politicar

The Milliner
The Milliner Day 1,841, 14:15

Имам и ја питање. Је л' црвена боја пилуле коју бирамо треба да нас подсећа на негдашње маршалско нам доба? : P Од генерала до маршала. XD

The Milliner
The Milliner Day 1,841, 14:15

Изео ми се икс де на крају коментара.

The Other One
The Other One Day 1,841, 14:20

Nerasna pitanja i nerasni odgovori!
Samo RASNA GOVEDA mogu u kabinet!

Takimanija
Takimanija Day 1,841, 14:23

@betega

Dragi betega, dozvolicu Njegosu da odgovori na to tvoje ePitanje 🙂

"Belo, bilo, bjelo i bijelo, Listići su jednoga cvijeta. U pupolj se jedan odnjihali"

Vojvoda Prijezda
Vojvoda Prijezda Day 1,841, 14:35

@SB то сам и мислио, користићемо твоју формулу јер је у убачено то да зависи од дневног прилива. Што се тиче овог другог питања везано за ПВЈ и ВеС ће се финансирати као и што се и сада финансира, значи по твојој формули, а што се тиче ССФ и СОС чисти сумњам да ће они свој став што се тиче рефунда мењати

Vojvoda Prijezda
Vojvoda Prijezda Day 1,841, 14:36

@Vuk01 Било је доста сличних питања па сам спајао одговоре. Одговор на твоје питање је садржан у Страхињићевом одговору. '' Титани ће бити позивани на удар када је неопходно сручити велику количину штете за кратко време и за то ће добијати фф.''

alboy75
alboy75 Day 1,841, 14:40

Vojvoda Prijezda
a na osnovu cega ce biti placani ssf i sos?

betega
betega Day 1,841, 14:41

Takimanija


meni Njegos dade ovakav odgovor

''Muz je branic zene i djeteta,
narod branic crkve i plemena;
cest je slava, svetinja narodnja''

Takimanija
Takimanija Day 1,841, 14:48

@betega

Lepo ti je i rekao. Kako dizati ruku na nejač. A pre svega braću. Prekor i brisanje su dobili. Ako su kadar domisliti neku višu mudrost naravno da ćemo sa braćom razgovarati.
Pa ti nam stalno prebacuješ zbog nefleksibilnosti i neadekvatnim standardima prema saveznicima. Ja sam te slušao, slušao i poslušao eSrbija će svakom pružiti prijateljsku ruku i priliku ako se u očima naroda i izabranih predstavnika pokaže kao dostojan,

100 evra
100 evra Day 1,841, 15:06

Zahvaljujem na odgovoru. Srecno na izborima o7

betega
betega Day 1,841, 15:10

Takimanija

''Покушаћемо да изгладимо ситуацију, а све на обострано задовољство''

'' То значи да ће еЦГ бити омогућено да има Конгрес на наредним изборима и да ће се поштовати сви споразуми сачињени пре брисања еЦГ''

obrati paznju na smisao recenice
i shvatices zasto mu zameram

I jos nesto ovo je mozda sledeci cg cp
http://www.dodaj.rs/f/1X/Dw/2bfz273B/1/milogorci.png
to je za tebe brat I njemu da se vraca kongres?

The Other One
The Other One Day 1,841, 15:18

Postavite piPanje RASNIM GOVEDIMA i njihovom kandidatu!

http://bit.ly/VkyXtw

Odgovoricemo vam rasno!

zigazaga
zigazaga Day 1,841, 15:20

Svaka čast Prijezdi što mrlje na svome imenu nema, ali moj glas ide Prijezdi!!1

zigazaga
zigazaga Day 1,841, 15:21

p.s. ne obracajte paznju na betegu on je spanski desnicarski komunista...

Nick Slaughter
Nick Slaughter Day 1,841, 15:27

+++MILJANA PANTELIĆ ZA PREDSEDNIKA+++

+++MILJANA PANTELIĆ ZA PREDSEDNIKA+++

+++MILJANA PANTELIĆ ZA PREDSEDNIKA+++

+++MILJANA PANTELIĆ ZA PREDSEDNIKA+++

Takimanija
Takimanija Day 1,841, 15:28

Zanimljiv ScreenShoot. Svakakvih ljudi ima, dece pre svega, koja ne znaju za bolje.
Najverovatnije ću biti deo MSP tima pa ću moći da vidim da li uopšte može doći do prevazilaženja problema.
Nigde nismo rekli da će CG imati kongres ali je rečeno da ćemo imati kontakt.
Videćemo njihovu izbornu volju. Dobrodošao si da i tada ostaviš svoje mišljenje o istom.

betega
betega Day 1,841, 15:31

zigazaga bivsi slobin levicar
a sad evropejac liberal i borac za multikulturalnost

bas je lepo biti IN xD

e da zaboravih
i jedan od najvecih
korisnika subvencionisanog trening kredita iz ''kasice prasice'' srbije

The Other One
The Other One Day 1,841, 15:47

Pitanje za Vojvodu Prijezdu:

Da li je ikada bio hakovan i koliko je puta to ucinjeno?
Da li postoji rizik od toga da nam bude i NBS org hakovan?

Vuk01
Vuk01 Day 1,841, 15:49

"U kandidaturi nije tacno prikazano kako cces finansirati titane ili pod maskom bolje "titanima" nego ministrima mislis i ti da dajes celo sledovanje po FF i ako je odgovor potvrdan zasto se onda svim jedinicama za jake igrace ne racuna refund po tom principu i lepo "titane" poslati u istoriju."

akcenat na

"zasto se onda svim jedinicama za jake igrace ne racuna refund po tom principu i lepo "titane" poslati u istoriju" tako da je malo nelogicno da preklopis moje sa Strahinjicevim

Vojvoda Prijezda
Vojvoda Prijezda Day 1,841, 16:25

TOO имам превише година да би ме увукао у него глупо троловање ;😉)

The Other One
The Other One Day 1,841, 17:07

Prijezda, nema tu trolovanja. JA te iskreno pitam. Ono sto si mi odgovorio u shoutu samo govori o tome da nisi iskren. PAo si u mojim ocima.

Pitas se odakle znam da si hakovan 3 puta? Znam ja svasta, samo cutim.

bernoldi_salieri Day 1,841, 22:40

Comment deleted

Vojvoda Prijezda
Vojvoda Prijezda Day 1,842, 04:10

Paune, ovim si realno dostigao nivo gospodje Gambino

banovano magare
banovano magare Day 1,842, 07:50

Prijezda, hvala za plaćen glas. Toliko o tebi.

BLAGULA
BLAGULA Day 1,842, 13:17

Ima mog pitanja,ima vote.
Bio sam neopredeljen,ali evo moj glas sada ide tebi,a da vidimo koliko ces ispuniti

The Other One
The Other One Day 1,842, 16:23

Prijezda, ovim si realno dostigao nivo banovanog magareta.
Cestitam.

Milan Milankovic
Milan Milankovic Day 1,842, 22:07

Da se Govedo nije kandidovalo, mozda bi Tabletoman i dobio izbore.

Georgian Shield
Georgian Shield Day 1,843, 06:43

Hvala na izbegavanju odgovora na moje pitanje, sasvim ocekivano : ) politika na prvom mestu, pa onda srbija!!

Georgian Shield
Georgian Shield Day 1,843, 06:46

Citajuci odgovore na pitanja za crnu goru, i iskljucivo zbog toga jer ne pratim vasa politicka prepucavanja i glupiranja, drago mi je da ste izgubili izbore. Sada se makar necemo saginjati drzavi od 10 igraca i pokazivati joj da moze da pisa po nama cisto da bi vi ispadali mudre diplomate. Hvala Bogu.

 
Post your comment

What is this?

You are reading an article written by a citizen of eRepublik, an immersive multiplayer strategy game based on real life countries. Create your own character and help your country achieve its glory while establishing yourself as a war hero, renowned publisher or finance guru.