[УеС] ГЛАСАМ ЗА УеС + ПОДЕЛА 50К7

Day 2,530, 11:50 Published in Serbia Serbia by LorD.Omega


ЧАСТ

Поштовани грађани еСрбије, моји пријатељи,

Током претходног периода показали смо једно јединство, и ујединили еСрбију. Желим да се захвалим свима још једном који напорно раде, поштено и транспарентно, брину и муче се свакодневно због вас.Ми смо ту због вас, а не ви због нас. Политичке странке зависе од људи који им дају подршку. Поставили смо УеС на место да буде најбољи избор на тренутној политичкој сцени, у односу на остале странке, и нећу да вас лажем, далеко смо од идеалног, али нам је потребна помоћ, да будемо још бољи и темељнији .
Подсетићу вас, Уједињена еСрбија је на претходним конгресним изборима однео победу, имали смо највише конгресних места (гледајући појединачно), док смо заједно са нашим пријатељима из Српске патриотске лиге и еДвери смо однели убедљиву победу на председничким изборима. То је завидан резултат.

Настављамо тамо где смо стали, да се боримо, да се радујемо победама, да заједно уједињујемо и градимо ову нашу малу заједницу!


КАНДИДАТИ ЗА КОНГРЕС - ОКТОБАР 2014 Уједињена еСРБИЈАЗато што овакву екипу нема нико!ЗАДАТАК ЗА ЧЛАНОВЕ УЈЕДИЊЕНЕ еСРБИЈЕ:
ПОДЕЛА ОД ПО 50К7 ТЕНКОВА


ПОТРЕБНО ЈЕ ДА:
- да оставите глас на овај чланак,
- да разгласите овај чланак да га види што више ваших пријатеља,
- да оставите коментар "уједињено до победе!"

Уколико нисте члан Уједињене еСрбије, а желите да приступите овом тиму, дружите се са нама на каналу #ues , осетите шта значи ЗЕЗАЊЕ и ДРУЖЕЊЕМ ДО ПОБЕДЕ, можете се ПРИДРУЖИТИ ОВДЕ.


Disclaimer: Савет задржава право да не подели тенкове онима за које сумња да су мултији као и онима који су украли од еСрбије или се налазе на црној листи. Подела ће се обавити по испадању чланка из медијског простора еСрбије. Да бисте добили тенкиће, неопходно је да и тада будете наш члан.Уједињено до победе!